بله، منم رضایت کامل دارمباع مگه چی گفتم جریان امره خیره مگه می خواییم کار ناشرع کنیم؟
بله، منم رضایت کامل دارمباع مگه چی گفتم جریان امره خیره مگه می خواییم کار ناشرع کنیم؟
شما انگار هیچ ترسی از لنگه کفش نیلوفر خانوم نداریدا؟؟؟؟؟حالا اول مقدمات ازدواج اماده کنیمف تا شما اماده اصل کاری بشی
آره بیا بزنیم ببینیم عاقبتشون چی میشه
چه شود زوج خوشبخت کماندو
از فردا یه تاپیک بزنیم واستون.
نیلوفر خانوم که 9 سال تشریف ندارن،شما انگار هیچ ترسی از لنگه کفش نیلوفر خانوم نداریدا؟؟؟؟؟
اینجا مثل بقیه تالار ها اخطار میدن؟می گم فردا هممون اخطارو گرفتیم با این همه اسپم
من که کاره ای نبودم این کوروش اغفالم کرد![]()
داداش واردیازن بگوید : « زَوَّجْتُکَ نَفْسی فِی الْمُدَّةِ الْمَعْلُومَةِ عَلَی الْمَهْرِ الْمَعْلُوم
» (من خودم را به همسری تو در مدت معین با مهر معین درآوردم)
مرد نیز بگوید : « قَبِلْتُ » ( قبول کردم) یا این که وکیل زن بگوید : « مَتَّعْتُ مُوَکِّلَتی
مُوَکِلَکَ فِی الْمُدَّةِ الْمَعْلُومَةِ عَلَی الْمَهْرِ الْمَعْلُوم» ( موکله خودم را به ازدواج
موکل تو در مدت معین با مهر معین درآوردم) وکیل مرد نیز بگوید : « قَبِلْتُ لِمُوَکِّلی هکَذَا
» ( قبول کردم برای موکل خودم همینطور) .
![]()
دوستان مثل اینکه دل همه از گرفتگی خارج شد
من با اجازه رفع زحمت کنم
فردا واسه بقیه مراسم خواستگاری میام![]()
زادگاه وکیل الرعایا کجاست؟باع مگه چی گفتم جریان امره خیره مگه می خواییم کار ناشرع کنیم؟
چه دست به نقد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟زن بگوید : « زَوَّجْتُکَ نَفْسی فِی الْمُدَّةِ الْمَعْلُومَةِ عَلَی الْمَهْرِ الْمَعْلُوم
» (من خودم را به همسری تو در مدت معین با مهر معین درآوردم)
مرد نیز بگوید : « قَبِلْتُ » ( قبول کردم) یا این که وکیل زن بگوید : « مَتَّعْتُ مُوَکِّلَتی
مُوَکِلَکَ فِی الْمُدَّةِ الْمَعْلُومَةِ عَلَی الْمَهْرِ الْمَعْلُوم» ( موکله خودم را به ازدواج
موکل تو در مدت معین با مهر معین درآوردم) وکیل مرد نیز بگوید : « قَبِلْتُ لِمُوَکِّلی هکَذَا
» ( قبول کردم برای موکل خودم همینطور) .
![]()

نخوردیم نون گندم دیدیم که................داداش واردیا
میگم نمیشه اول 1 دوره نامزدی بریم؟
عقد باشه واسه فرداشبنخوردیم نون گندم دیدیم که................
نخیر یا عقد میکنین همینجا یا ازدواج بی ازدواج..........
بچها شب خوش
یک کوچمولو دلمان وا شد
خوبه باز از خودکشی نجات پیدا کردی
اخه می گفتی دلم می خواد بمیرم
خدا واست بسازه کوروش بچه مردمو نجات دادی
من که واقعا دیشب خیلی خندیدم.........آغا من فردا برمی گردم حالا خیلی خوشحالم میگم کیا تو این تاپیک یک خورده سبک شدن

شمام همینطور ارزو میکنم دلتون هیچ وقت نگیرهمنم اگه دلم بگیره حال اینجا اومدن را هم نخواهم داشت.خدا کنه دل همتون باز بشه.![]()
خوب فکر کن شاید قهوه نمیخوردی فکر میکردی قهوستما م شبای امتحان قهوه میخوردیم که خوابمون نبره ....نمیدونم چه طو میشد که زودتر از همیشه خوابمون میبرد...........