اگه دشمنت تورو به جشن تولدش دعوت کنه براش چی کادو میبری؟

آبجی

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه دشمنت تورو به جشن تولدش دعوت کنه براش چی کادو میبری؟
:w43::w43::w43:

rostamani

عضو جدید
vaghean ru dare age davat kone.ye daftare 100 barg barash migiram tu hame safahatesh minevisam :azat motenaferam

آبجی

عضو جدید
کاربر ممتاز
vaghean ru dare age davat kone.ye daftare 100 barg barash migiram tu hame safahatesh minevisam :azat motenaferam

دیگته شب خوبی بود ولی خب اینجوری فکر نمیکنی خودتو خسته میکنی اون یه نگاه سطحی فقط میندازه

یه جور دیگه هم میتونی نشون بدی

alireza1941

عضو جدید
ببینم مگه ما مسلمون نیستیم؟؟مگه پیغمبرمون حضرت محمد(ص) خاکستر به سرش نریختن؟مگه مسلمونی به حرفه؟اگه مسلمون واقعی باشم،راه من خیلی روشن و مشخصه!:gol:

ولکم فی رسول الله اسوة حسنة

faeal

عضو جدید
از در دوستی و مهربانی که وارد بشی دیگه برات دشمنی نمی مونه :gol:

باورت میشه همیشه با دوست و دشمن خندیدم بعضی اوقات خوب خندیدن به دشمن شاید پرروش کنه ولی خوب اینجوریم.
همیشه میخندم بعضیا میگن خیلی خوشی،نمیدونم اشتباهه؟

fischer

عضو جدید
باورت میشه همیشه با دوست و دشمن خندیدم بعضی اوقات خوب خندیدن به دشمن شاید پرروش کنه ولی خوب اینجوریم.
همیشه میخندم بعضیا میگن خیلی خوشی،نمیدونم اشتباهه؟

کجاش اشتباهه خیلی هم خوبه
من که آرزو دارم خنده برای یک بار هم که شده برایم بیاید ولی نمی یاید مگر خیلی موفق بوده ام گاهی اوقات از خود می پرسم که چرا اینقدر زندگی را بر ای خودم محدود کرده ام ولی متعصفانه جواب خود را هم نمی توانم بدهم
در کل خوش به حالت که همیشه میخندی

در جواب سوال هم بگویم
دوستی نداشته ام که دشمن را تشخیص بدهم پس برایم دوست و دشمن یکیست یک کادوی گرانبها می خرم و بهش میدهم اما به تولدش نمی روم چون تولد جای آدم های شاد است نه من که همیشه در ماتمم

faeal

عضو جدید
کجاش اشتباهه خیلی هم خوبه
من که آرزو دارم خنده برای یک بار هم که شده برایم بیاید ولی نمی یاید مگر خیلی موفق بوده ام گاهی اوقات از خود می پرسم که چرا اینقدر زندگی را بر ای خودم محدود کرده ام ولی متعصفانه جواب خود را هم نمی توانم بدهم
در کل خوش به حالت که همیشه میخندی

در جواب سوال هم بگویم
دوستی نداشته ام که دشمن را تشخیص بدهم پس برایم دوست و دشمن یکیست یک کادوی گرانبها می خرم و بهش میدهم اما به تولدش نمی روم چون تولد جای آدم های شاد است نه من که همیشه در ماتمم

چرا همیشه در ماتمی دوسته خوبم؟نگو اینو