اصلا نمیرم اگرم مجبور بشم واسه حفظ آبرو برم یه چیزی میخرم که میدونم دوست نداره وبه کارش نمیاد:razz:
???zendegi عضو جدید Jan 31, 2012 #91 اصلا نمیرم اگرم مجبور بشم واسه حفظ آبرو برم یه چیزی میخرم که میدونم دوست نداره وبه کارش نمیاد
suki عضو جدید Jan 31, 2012 #92 ???zendegi گفت: اصلا نمیرم اگرم مجبور بشم واسه حفظ آبرو برم یه چیزی میخرم که میدونم دوست نداره وبه کارش نمیاد کلیک کنید تا باز شود... یه کتاب واسه دیوانگان میخرم براش
???zendegi گفت: اصلا نمیرم اگرم مجبور بشم واسه حفظ آبرو برم یه چیزی میخرم که میدونم دوست نداره وبه کارش نمیاد کلیک کنید تا باز شود... یه کتاب واسه دیوانگان میخرم براش
فرزانه رفیعی عضو جدید Jan 31, 2012 #94 میرم همه چیزم دوبل میل میکنم بعد از یه چیزی که متنفره براش میگیرم. مثلا یه روسری جیگری که آتیش بگیره
میرم همه چیزم دوبل میل میکنم بعد از یه چیزی که متنفره براش میگیرم. مثلا یه روسری جیگری که آتیش بگیره
S soo6iant عضو جدید Jan 31, 2012 #95 ی کیک میخرم وسطشو گاز گاز میکنم براش میبرم ی سوسکم میزارم وسطش بجای سال تولدش
thamin عضو جدید کاربر ممتاز Jan 31, 2012 #96 اصلا نمیرم که بخوام چیزی براش ببرم اصولا با کسی قهر نمیکنم اگه قهر کنم طرف تا ابد پیشم مردست
آیدا.. کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jun 18, 2024 #99 بنظرم کادویی که میدی در واقع ارزش خودتو نشون میدی .هیچ وقت کادو بد نمیخرم
nakhasteh کاربر بیش فعال Jun 19, 2024 #101 من از کسی متنفر نیستم و دشمنی ندارم ولی اگه روزی خدای نکرده دشمن بیابم که خدانکنه نمیرم میگم خوابم میاد
من از کسی متنفر نیستم و دشمنی ندارم ولی اگه روزی خدای نکرده دشمن بیابم که خدانکنه نمیرم میگم خوابم میاد
Persia1 مدیر تالار زبان انگلیسی مدیر تالار Jun 24, 2024 #102 یه بسته شیک که داخلش بمب هست و با باز کردن به پدر و اجدادش ملحق بشه
ALIREZA.F.1988 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jun 24, 2024 #104 اگه خانم باشه یه سرویس کامل طلا اگه آقا باشه یه سانتافه
آیدا.. کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jun 24, 2024 #105 ALIREZA.F.1988 گفت: اگه خانم باشه یه سرویس کامل طلا اگه آقا باشه یه سانتافه کلیک کنید تا باز شود... بابا لاکچری ،
ALIREZA.F.1988 گفت: اگه خانم باشه یه سرویس کامل طلا اگه آقا باشه یه سانتافه کلیک کنید تا باز شود... بابا لاکچری ،