اگه تو جاي يكيشون بودي و عشقت اون طرف وايساده بود چيكار ميكردي؟

helen t.b

عضو جدید
چون نه من راهه برگشت داشتم نه اون از فرصت باقي مونده استفاده ميكردم و از همون فاصله ام كه شده از زمان باهاش بودن لذت مي بردم و يه دله سير نگاش مي كردم تا عزرائيل خودش بياد سراغمون...:cry:

(✿◠‿◠) Darya

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هیچی دیگه رفته زنگ میزدم امدادی هلیکوپتری چیزی بیاد هردومونو ببره
ای ول
دمت گرم

منتظر همین بودم.....
آفرین دوســـی

203_fariba

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دنیای تکنولوژی هستیم دیگه..!!!
اینجـــوریـــه
نیست الان وسط بر بیابون و کوهستان تو ایران گوشیا انتن میده

با این پل درب و داغون و پوسیده معلومه سالهاست هیچ انسانی پاشو اونورا نذاشته جز این دوتا ادم بیکار

Girlicious

عضو جدید
کاربر ممتاز
نیست الان وسط بر بیابون و کوهستان تو ایران گوشیا انتن میده

با این پل درب و داغون و پوسیده معلومه سالهاست هیچ انسانی پاشو اونورا نذاشته جز این دوتا ادم بیکار

نه دیگه عزیزم تو تنظیماتت رو از روی اتوماتیک بذار دستی آنتن میده در حد تیم ملی من که کوه میرم اینکارو میکنم

203_fariba

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه دیگه عزیزم تو تنظیماتت رو از روی اتوماتیک بذار دستی آنتن میده در حد تیم ملی من که کوه میرم اینکارو میکنم
اینی که میگی من بلد نیستم اما یادم میگفتن فقط گوشی هایی ماهواره ا ی انتن میدن
حالا که شوما میگی عیب نداره میزاریم این دوتا جوووون به هم برسن

Girlicious

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینی که میگی من بلد نیستم اما یادم میگفتن فقط گوشی هایی ماهواره ا ی انتن میدن
حالا که شوما میگی عیب نداره میزاریم این دوتا جوووون به هم برسن

منم بابام یادم داد رفته بودیم کوه به گوشی احتیاج داشتم آنتن نمیداد اینجوری که کردم دیگه عالی شد

68686868

عضو جدید
خودمو پرت میکردم پایین اگر اونم عاشقم بود خودشو پرت میکرد پایین و تو اون دنیا به هم میرسیدیم .
نظرت چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مهرداد مقدم

عضو جدید
اصلا چرا رفتن اون بالا مگه پایین چش بود حالا هم کاری نمیتونن بکنن الکی هم نظرات مختلف ندین گیج میشن از اون بالا پرت میشن پایین بزارین خودشون یه کاری بکنن

negin jo0on

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ینشستم نیگاش میکردم:دی
عشق دست نیافتنی خوشجل تره

shokraneh.28

عضو جدید
درسته که اون عشق منه، ولی از کجا معلوم که اون هم منو دوست داشته باشه؟ شاید از اینکه من بشینم و نگاش کنم، خوشش نیاد، نمی تونم برم، اونجا گیر کردم، فقط پشتمو می کنم بهش و به این فکر که اون نزدیکمه خودمو دلگرم می کنم، هرچند که نمی تونم بهش برسم.....

AndanaEnd

عضو جدید
میگم بپره پائن تا عشقمون افسانه شه (آفت عشق وصل شدن است )، شاید ما هم یه روز فرهاد شدیم !!

البته اگه خودم بتونم جان سالم به در ببرم :crying:

اروریتا

عضو جدید
ای بابا عاشقام عاشقای قدیم، واسه چی رفتن اونجا مثلا میخوان همدیگه رو امتحان کنن!!!:w20::w20::w20: