اگه تونستین به این سوال جواب بدین !!

M.O.B.I.N

عضو جدید
:surprised:!!!!!!!!!!!؟؟؟!!!!!!!!!!!!
فكرنكنم كسي وجود داشته باشه بتونه جوابتو بده ازدايره مغزي مهندسا فراتره

eye to eye

عضو جدید
زنها میخان خودشون باشن میخان خودشون تصمیم بگیرن واسه خودشون یکم آزادی عمل بدید بهشون زندگیتون گلستون میشه(ببخشید من جواب دادم.آخه فکر نکنم مردا جوابی داشته باشن)

mina.eror

عضو جدید
کاربر ممتاز
زنها میخان خودشون باشن میخان خودشون تصمیم بگیرن واسه خودشون یکم آزادی عمل بدید بهشون زندگیتون گلستون میشه(ببخشید من جواب دادم.آخه فکر نکنم مردا جوابی داشته باشن)

قربون اون حرفات عزیزم شرمنده تشکر نداشتم

M.O.B.I.N

عضو جدید
حالا خوبه بنده خدا اولش گفت نظرسنجي واسه مرداس
وگرنه امار نظرسنجي ركود ميزد

گل احساس

عضو جدید
کاربر ممتاز
انچه زنان می خواهند چیز زیادی نیست فقط آقایون خودشان را زده اند به کوچه علی چپ

abo-heydari

عضو جدید
وای ببخشید
به نظرم تا حالا کسی نتونسته جواب کاملی برای سوال شما داشته باشه.
بنده خداها عمرشون کفاف نداده جواب این سوالو پیداکنن.:cry:

chelsea2011

عضو جدید
زن وقتیکه دوست بدارد ، غیر از محبوب خود چیزی را نمی بیند و هر چه عاطفه ، مهربانی و نوازش و فداکاری دارد تنها برای او به کار
می برد.

آلفونس دوده

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
فیلم what wemen wants? از مل گیبسون رو نیگا کن
شاید آخرش بفهمی

زنها قدرت و استقلال میخوان
مردها یک حریم امن

arash2020

عضو جدید
انچه زنان می خواهند چیز زیادی نیست فقط آقایون خودشان را زده اند به کوچه علی چپ

دوستم كنارم نشسته مي گه :آبنبات چوبي!!!
شوهر نازنینم ، وقتی روز بدی را گذرانده ام و از همه چیز شکایت دارم. لطفا فقط گوش کن . توصیه برای چگونه بهتر کردن اوضاع را فراموش کن. فقط به من بگو دوستم داری و بغلم کن.

در میان روز به من تلفن کن و بگذار بدانم که به من فکر می کنی. این کار کوچکی است.... اما برای من خیلی معنی دارد.

همیشه وقتی می خواهی دیر به خانه بروی . قبلا تلفن کن. به این ترتیب نه او نگرانت می شود و نه بر تو خشم می گیردحتی اگر احساس مرا نمی فهمی، حداقل سعی کن بفهمی که چرا آن طور احساس می کنم..

وقتی می خواهم با تو حرف بزنم. دلم می خواهد دست از کاری که مشغولش هستی بکشی و در چشم هایم نگاه کنی که من بفهمم واقعا داری به حرفم گوش می کنی.

وقتی پشتت به من است و با من حرف می زنی ، یا از پشت روزنامه با من حرف می زنی، احساس تنهایی می کنم. حداقل دو بار در روز واقعا به من نگاه کن. درست در چشمم نگاه کن. مهم نیست موضوع بر سر چه باشد. مهم ارتباط است.

پیش از ازدواج، مرد ادعا می کند که حاضر است برای خدمت کردن به تو از زندگی اش بگذرد. بعد از ازدواج حتی حاضر نیست برای حرف زدن با تو از خواندن روزنامه اش بگذرد.

به جای این که فقط زبانی بگویی، نشانم بده که دوستم داری. یک بوسه وقتی اصلا انتظارش را ندارم. هدیه کردن گل بدون هیچ علتی، گرفتن دستم ، شگفتی های کوچکی مثل اینها، گاه بسیار بیشتر از کلمات معنی می دهند.

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو خونه که حرف حرف خانوماست، تو مجلس که نماینده دارن، تو دانشگاه که تعدادشون از پسرا بیشتره، محیط کاریم که ماشالله فعالترن، دیگه الان خانومم میشه سرپرست کارگاه، فک کن...
دیگه چی میخواین شماها؟ :D
این تاپیکو باس ماها میزدیم... شما اصن میدونین اقایون چی میخوان

Saman_88

عضو جدید

تو خونه که حرف حرف خانوماست، تو مجلس که نماینده دارن، تو دانشگاه که تعدادشون از پسرا بیشتره، محیط کاریم که ماشالله فعالترن، دیگه الان خانومم میشه سرپرست کارگاه، فک کن...
دیگه چی میخواین شماها؟ :D
این تاپیکو باس ماها میزدیم... شما اصن میدونین اقایون چی میخوان
خیلی باحال بود!
راس میگی یه نفرم باید بیاد به درد ماها برسه !!

mahsa afshar

عضو جدید
زیاد در موردش فک نکن از نظر من بهتره سوالتو عوض کنی باید بپرسی:

زنان واقعا چه نمی خواهند؟

این طوری بیشتر جواب می گیری:gol:

paeeizan

اخراجی موقت
خودشون هم نمیدونن چی میخان ... خدا هم تو خلقت زن مونده ....جل الخالق!!!!