اگه به طرف مقابلتون شک داشته باشین چیکار می کنین؟؟؟؟؟؟؟

sara_r

کاربر بیش فعال
به نظر من آدما همه آرادن و هر كسي بايد از زندگيش لذت ببره.
ولي وقتي متعهد مي شي بايد تا آخرش باشي .ولي اگه ديدي ديگه داري كم مياري ،رو راست بايد به طرفت بگي .ديگه كشتن و مردن و داد و بيداد نداره كه.....

wrox

عضو جدید
سلام.شماها همتون خیلی خشنیداااااااااااااااااااااا.
من بعد از اینکه بررسی کردم دیدم درسته،خیلی راحت واسه همیشه ترکش می کنم،این بهترین جواب به بی وفایی افراده.

گوهر خود را نزن بر سنگ هر نالایقی صبر کن پیدا شود گوهر شناس لایقی.

یکتا.

مژگان قاسمي

عضو جدید
من به كسي الكي شك نميكنم.
اگه شك كردم خيلي زود بررسي ميكنم.
اگه درست بود سرشو ميبرم

من هم همين طور ولي گاهي اوقات شرايط طوري است كه امكان بررسي را نمي دهد ولي واقعيت يه جايي يه جوري خودشو نشون مي‌ده فقط بايد صبر كرد و صبر

اشکان فروتن

مدیر بازنشسته
بابا بیخیال
حالا من اول کار یه شوخی کردم گفتم سرشو میبرم
چه همه جو گیر شدن
مگه سر گوسفند میخواهیم ببریم
اون هم یه انسانه و ما چنین حقی نداریم . . .

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
من هم نطر بدم خاله
من اگه شک کنم با خودش در میون می زارم شاید دلیل محکمی داشته باشه یا من چیزی کم گذاشته باشم به هر حال اول خودم و مقصر می دونم و مجازات می کنم بعد اونو
شاید هم واقا" کسی جدید رو بیشتر از من دوست داشته باشه اون وقت راحتش می زارم تا خوشبخت بشه

srn57

عضو جدید
میدونم که بد وبیراه میگید وقتی بخونید :
اون دوستانی که اینجا میگن که راحتش میذارم،هر کسی حق لذت از زندگی اش رو داره ، ولش میکنم تا بره و.....
عزیزان !
فکر میکنم در مورد واقعیت باید صحبت کرد گفتن جمله های آرمانی و قشنگ و لطیف خیلی خوبه ولی در سرتاسر این دنیا همه آدم ها از هر دین و ایین و بیدین و با دین ،خیانت رو نمیتون تحمل کنن .
صحبت من در مورد آشنایی های چند روزه و روابط سطحی و نوجوانانه نیست.
اگه از مسایل زن وشوهر حرف میزنید بازم میگم به نظر من و مطمئن باشید به نظر 99 درصد شماها :
قابل توجیه نیست وهممون به مرگ طرف هم راضی هستیم وقتی در عمل باهاش روبرو شیم

پس بیاید واقع بین باشیم ونه فقط شعار وشعار و.....

leanthinker

عضو جدید
کاربر ممتاز
میدونم که بد وبیراه میگید وقتی بخونید :
اون دوستانی که اینجا میگن که راحتش میذارم،هر کسی حق لذت از زندگی اش رو داره ، ولش میکنم تا بره و.....
عزیزان !
فکر میکنم در مورد واقعیت باید صحبت کرد گفتن جمله های آرمانی و قشنگ و لطیف خیلی خوبه ولی در سرتاسر این دنیا همه آدم ها از هر دین و ایین و بیدین و با دین ،خیانت رو نمیتون تحمل کنن .
صحبت من در مورد آشنایی های چند روزه و روابط سطحی و نوجوانانه نیست.
اگه از مسایل زن وشوهر حرف میزنید بازم میگم به نظر من و مطمئن باشید به نظر 99 درصد شماها :
قابل توجیه نیست وهممون به مرگ طرف هم راضی هستیم وقتی در عمل باهاش روبرو شیم

پس بیاید واقع بین باشیم ونه فقط شعار وشعار و.....
با من بودی داش رضا؟:cry:
داداشتو دعوا میکنی؟؟؟:w00:
البته من که نظر خودمو هنوز ندادم!!!:whistle:
اونی که گفتم هم ذکر کردم دوستم گفته که جای بسی تامل داره:w12:
اما همونطور که رضا گله خودم گفت، درسته، تا در موقعیت دیوونه کننده اون قرار نگیریم درکش نمیشه کرد که چه ضربه روحی به آدم میخوره
شاید خودکشی کنم اما به قول کریستی برگ!!!
If You Realy Love Her.....Let her Go.....let her go
خوب البته به خاطر ضربه روحی که طرف به ما با این کارش زده حق انتقام داریم اما کشتن که خیلی تابلو رضا جان!! اون هم به روشی که تازه یاد گرفتی (میدونم از کجا:w15:) و پرتاب از بلندی!!!
حالا نه مثله ما سیب زمینی بازی نه مثل شما بکش بکش!
یه راه میانه هم هست که هم سیخ بسوزه هم کباب!!!
دفعه دیگه هم به من گیر بدی!! عکست رو میندازم تو سایت ببینن چه قیافه مهربونی داری و این کارا بهت نمیاد داداش!!;)

یاعلی

ar ebrahimzadeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
اولا داداش مهرداد عکس رضا رو من کنار خودم تو اون یکی آی دی ام دارم و فکر کنم خیلی ها دیدنش و ثانیا حق با رضاست . بحث این نیست که آرزوی مرگ طرف را داشتن حق است یا نه ولی در بیشتر موارد ما آروی مرگ کسانی که به ما ضربه سنگینی وارد کرده اند را حقی مسلم برای خود می دانیم.

امرسون اندیشمند معروف آمریکائی می گوید قبل از ازدواج چشمان خود را کاملاً باز کنید و بعد از ازدواج آنها را ببندید . این جمله را برای هر نوع دوستی از نوع دیگر هم می شود سرلوحه کار قرار داد ، البته چشم بستن بعد از اتمام کار باید مدت دار باشد چون همیشه انسانها در حال تغییرند ولی اگر قبل از برقراری رابطه تحقیق و تفحص درستی از طرف مقابل از بابت خواسته های ذهنی خود از او داشته باشیم بعد از برقراری رابطه (رفاقت معمولی ، شراکت یا ازدواج) می توانیم کجرویهای بالقوه طرف مقابل را هم از قبل حدس زده و به پادزهر آن مسلح شویم .
اگر آدمی پیشنیازهای یک کار را درست انجام دهد بلاشک نتیجه کار نتیجه مطلوبی خواهد بود . البته پیش تحقیق باید بدور از پیشداوری های ذهنی و خوشخیالی های مرسوم باشد . هر بلائی سر آدم در زندگی می آید مطمئناً پژواک کارهای خودش است.

يامين

عضو جدید
کاربر ممتاز
هميشه صحبت كردن بهترين راهه
و بايد به طرف اطمينان بدي كه صداقتش برات مهمتر از هرچيزيه
اونوقت يا اون با صداقت به همه چي اعتراف ميكنه
يا از ترس يا آبرو يا ... ممكنه كه باز راس نگه كه در اون صورت بايد تحقيق كني تا به نتيجه برسي
در آخر هر دو راه عكس العملمون بستگي به شخصيت خودمون و به عملي كه انجام شده داره
ممكنه آدم خيلي وقتا عصباني بشه اما هميشه راهي و بايد انتخاب كرد كه بعدها پشيموني نداشته باشه!;)

srn57

عضو جدید
با من بودی داش رضا؟:cry:
داداشتو دعوا میکنی؟؟؟:w00:
البته من که نظر خودمو هنوز ندادم!!!:whistle:
اونی که گفتم هم ذکر کردم دوستم گفته که جای بسی تامل داره:w12:
اما همونطور که رضا گله خودم گفت، درسته، تا در موقعیت دیوونه کننده اون قرار نگیریم درکش نمیشه کرد که چه ضربه روحی به آدم میخوره
شاید خودکشی کنم اما به قول کریستی برگ!!!
If You Realy Love Her.....Let her Go.....let her go
خوب البته به خاطر ضربه روحی که طرف به ما با این کارش زده حق انتقام داریم اما کشتن که خیلی تابلو رضا جان!! اون هم به روشی که تازه یاد گرفتی (میدونم از کجا:w15:) و پرتاب از بلندی!!!
حالا نه مثله ما سیب زمینی بازی نه مثل شما بکش بکش!
یه راه میانه هم هست که هم سیخ بسوزه هم کباب!!!
دفعه دیگه هم به من گیر بدی!! عکست رو میندازم تو سایت ببینن چه قیافه مهربونی داری و این کارا بهت نمیاد داداش!!;)

یاعلی

نه داداش!
ما مخلصیم.
به مهربونی شما که نمیشیم!
اتفاقا خیلی بد اخلاقم!(علی میدونه)
بازم میگم من که تو موقعیتش نبودم.ولی مطمئنم که خون وخون ریزی میشه.
این تاپیک هم مثل اون موقع دعوای نیما و ماتریکس بوی خون میده.
من نمیدونم مهربون و غیر مهربون .:
میکشمش!

Matrix

عضو جدید
عجب روزگار خونخواري شده !

ببين مننميخوام تاپيكو منحرف كنم! اي بابا !:دي

Matrix

عضو جدید
خوب بوی خون میومد دیگه مگه غیر اینه؟؟
بکش بکش ب.د ادم جرات نمیکرد حرف بزنه.
مثل اینجا.
شک کردی یقین کن بعد هم بکش!
(پاسپورت و ویزای خارج قبلش تهیه کنید!)

عجب ! بريم خارج پس !:دي

srn57

عضو جدید
بمونی که اعدامی!
باید رفت.
ولی شرافتت حفظ شده در عوض!

enteha

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه ی دوستای گلم .

خیلی دلم می خواد بدونم با این حس (شک) چه طوری برخورد می کنید، در واقع امیدوارم که اینجا بتونیم از تجارب همدیگه استفاده کنیم .

ممنون میشم اگه نظر هاتو اعلام کنید و در موردش با همدیگه بحث کنیم:gol:

خوب اتي عزيز. اميدوارم از اين جوابها به يه نتيجه اي برسي.
اما نميدونم چرا خودم هنوز قانع نشدم.
حس ميكنم جواب من و بقيه بروبكس مد نظر شما نبود.
اگه اينطوره كه بگو تا تاپيك رو به سمت مد نظر شما هدايت كنيم. :w20:

:w18:

آخرین ویرایش:

melika62

عضو جدید
داغون ميشم اتي
هيچي بدتر از شك نيست
نمي دوني چي درسته چي غلط
كي راست ميگه كي دروغ
ولي اگه يقين پيدا كردم برا هميشه دورش خط مي كشم حتي اگه واقعا هم پشيمون شه
از تنهايي و بدبختي بميرم بهتر از اينكه قيافش و مدام ببينم

elahe_dieu

عضو جدید
کاربر ممتاز
ولی من اگه بفهمم واقعا پشیمون شده سعی میکنم ببخشمش
همه درها رو نمیبندم

مژگان قاسمي

عضو جدید
در مورد پشيموني مردم دو دسته‌اند:
1- دسته اول اونهايي كه واقعا پشيمون شده‌اند و ديگه كارهاي گذشته را تكرار نمي‌كنن
2- دسته دوم اونهايي كه اداي پشيموني را درميارن.
براي دسته اول گذشت خوب چيزيه ولي براي دسته دوم بايد گذاشت و رفت خيلي راحت چون آدم به مرحله‌اي مي رسه كه ديگه نمي‌خواهد كسي رو سرش كلاه بذاره و ديگه نمي‌خواهد مايه تمسخر يه فرد نمك نشناس باشه. و دست آخر هم بايد دعا كرد كه يه فرد مثل خودش تو زندگيش پيدا بشه كه حالش جا بياره با بي وفايي و ....

امیر Amir

کاربر حرفه ای
شك

شك

اگر شك به كسي بكنم پدرشو در ميارم

اصلا هم اگر شكم غلط باشه حاضر نيستم معذرت بخوام..چون طرف خودش يك جوري با رفتار هاش اينجوري باعث شد نسبت بهش فك بكنم.

آخرین ویرایش:

elahe_dieu

عضو جدید
کاربر ممتاز

اصلا هم اگر شكم غلط باشه حاضر نيستم معذرت بخوام..چون طرف خودش يك جوري با رفتار هاش اينجوري باعث شد نسبت بهش فك بكنم.

فکر نمیکنین ممکنه اون شک از فکر خراب شما نشات گرفته باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟

مژگان قاسمي

عضو جدید

هر كسي ممكنه اشتباه بكنه يه كم كوتاه بيا معذرت خواهي كه چيزي از آدم كم نمي‌كنه تازه يه خورده هم جذاب ترت مي‌كنه

atousa_m

عضو جدید
کاربر ممتاز
اين پرسيدن داره؟
بي دليل ميشه به يكي شك كرد؟
بهتره آدم تا يه دليل برا خودش گير نياورده يا شاهدي برا حرفاش نداره بيخودي خودشو با اين حرفا زجر نده.
چون در غير اينصورت هم شكاكيت خودتو اذيت ميكنه و هم ممكنه طرف مقابل از تو برنجه كه اونوقت كارا خرابتر ميشه. ;)

امیر یه وقتهایی آدم یه چیزی رو حس می کنه که دیر یا زود به حقیقت می پیونده . شاید بهتر باشه قبل از وقوع حادثه جلوش رو بگیریم

البته علاقه زیادم باعث ایجاد شک می شه (حسادت)

بچه ها چند نفرتون با حرف علی موافقین ؟

جواب بدین خیلی برام مهم .
خودم موافقم

به به !!
می بینم که 90 درصد دوستان اگه شکشون درست در بیاد طرف رو
1-سر میبرن!!
2-دار میزنن!!
3-نابود میکنن!!
4-حالشو میگیرین!!

اما اینی که میگم از خودم نمیگم!
همین موضوع یه بار تو جمع مطرح شد(دوران دانشجویی) یکی از دوستانم به نام مصطفی (پسر عباس عبدی معروف!) گفت می دونین چیه؟ من اگه بفهمم زنم بهم خیانت کرده، هیچ کاری نمیکنم!!!
فقط به این فکر میکنم که مقصر من هستم!
حتما نتونستم به اندازه کافی به او توجه کنم که برای رفع کمبودهاش به کسه دیگه ای متوسل شده
براش یه شاخه گل میگیرم و به بیرون دعوتش میکنم...
میگم من سعی میکنم بیشتر به تو تووجه کنم تو هم سعی کن دیگه با فلانی رابطه نداشته باشی!!
البته هیچکدوم از ما انقدر روشنفکر نیستیم و نمیگم درست گفته اما یه کم به دیدگاههای دیگه هم توجه کنیم بد نیست!
هیچ خیانتی بی دلیل نیست...:w12:

نه مهرداد جان .
مخالفم .

بعضی وقتها ممکنه تو از هیچ چیز برای طرف مقابلت کوتاهی نکنی اما باز هم اون طرف خیانت کنه .
اینجا مقصر کیه؟

در چه موردی شک کردن هم مهمه.
در مورد سایر مسایل روزمره وحتی خیلی بزرگ میشه بعد از اثباتش راه حل پیدا کرد و در نهایتش دور طرف رو خط کشید و بعد از مدتی هم حتما فراموش کرد که فراموشی یکی از نعمت های بزرگ خداست
که به ما آدم ها داده.
ولی در مورد روابط زن وشوهری به نظر من
جای هیچ توجیهی نیست از هر طرف که باشه.
چه زن و چه مرد.
شک کردن مشکل ساز هست ولی اگر اثبات شد
طرف رو حالا زن یا مرد فرق نمیکنه ، باید برد از روی کوه پرت کرد پایین!
البته پایین اون کوه حتما چند تا سگ وحشی هم باشه خیلی بهتره!

واقعا فراموشی به همین راحتی است که میگین؟
فکر نمی کنم اگه عمر و جوونیتو به پای یه نفر بذاری بعد بتونی به سادگی فراموشش کنی . مخصوصا اگه هرطرفی که سر بچرخونی خاطره هاشو ببینی و ...........

خوب اتي عزيز. اميدوارم از اين جوابها به يه نتيجه اي برسي.
اما نميدونم چرا خودم هنوز قانع نشدم.
حس ميكنم جواب من و بقيه بروبكس مد نظر شما نبود.
اگه اينطوره كه بگو تا تاپيك رو به سمت مد نظر شما هدايت كنيم. :w20:

:w18:

من هنوز قانع نشدم .

امیر جان لطفا هدایتش کن:redface:

داغون ميشم اتي
هيچي بدتر از شك نيست
نمي دوني چي درسته چي غلط
كي راست ميگه كي دروغ
ولي اگه يقين پيدا كردم برا هميشه دورش خط مي كشم حتي اگه واقعا هم پشيمون شه
از تنهايي و بدبختي بميرم بهتر از اينكه قيافش و مدام ببينم

موافقم ;)

elahe_dieu

عضو جدید
کاربر ممتاز
اتی گفته بودی نظر بدیم برای اون قضیه علاقه زیاد و حسادت
مخالفم

rindoghlu

عضو جدید
شک حس غریبی است.شناور بین کفروایمان.انسان را از درون متلاشی میکند.

پس بهتر است هر چه سریعتر به یقین برسی.اگر یقین بر خیانت داشتی دنبال علت در طرف مقابل نگرد

او را ببخش(همان طور که روزی توقع خواهی داشت که خودت آمرزیده شوی) ومسالمت آمیز از او جدا شو.

وسعی کن با بخششت اندکی از این درد جانکاه بکاهی.ان شا الله خود را از صابران خواهی یافت.