اگه بفهمی چن ساعت بعد میخای کله پا شی آخرین شام یانهارزندگیتوچی میخوری؟؟؟من پیتزا..عاشقشم:D:redface:
mehrnoosh333 عضو جدید Jun 16, 2011 #1 اگه بفهمی چن ساعت بعد میخای کله پا شی آخرین شام یانهارزندگیتوچی میخوری؟؟؟من پیتزا..عاشقشم
mehrnoosh333 عضو جدید Jun 16, 2011 #3 باشکم خالی که نمیشه رفت!شایدزبونم لال جهنمی بودی لااقل آرزوبه دل نمونی!اونجاخبری ازغذانیستا
lo30 عضو جدید کاربر ممتاز Jun 16, 2011 #4 mehrnoosh333 گفت: باشکم خالی که نمیشه رفت!شایدزبونم لال جهنمی بودی لااقل آرزوبه دل نمونی!اونجاخبری ازغذانیستا کلیک کنید تا باز شود... از همین میترسم که چیزی نمی خورم چون دوس ندارم کفنم رو خراب کنم
mehrnoosh333 گفت: باشکم خالی که نمیشه رفت!شایدزبونم لال جهنمی بودی لااقل آرزوبه دل نمونی!اونجاخبری ازغذانیستا کلیک کنید تا باز شود... از همین میترسم که چیزی نمی خورم چون دوس ندارم کفنم رو خراب کنم
arash_441 متخصص انرژی های نو Jun 16, 2011 #5 باشکم خالی که نمیشه رفت!شایدزبونم لال جهنمی بودی لااقل آرزوبه دل نمونی!اونجاخبری ازغذانیستا کلیک کنید تا باز شود... چند بسته چای کیسه ای می برم با خودم تا دلت بخواد اونجا آبجوش هست !!
باشکم خالی که نمیشه رفت!شایدزبونم لال جهنمی بودی لااقل آرزوبه دل نمونی!اونجاخبری ازغذانیستا کلیک کنید تا باز شود... چند بسته چای کیسه ای می برم با خودم تا دلت بخواد اونجا آبجوش هست !!
mehrnoosh333 عضو جدید Jun 16, 2011 #9 زيگفريد گفت: بهتره یخورده حلوا بخوریم ! کلیک کنید تا باز شود... کی حلوای مردنشوخودش میخوره!!!
زيگفريد عضو جدید کاربر ممتاز Jun 16, 2011 #10 mehrnoosh333 گفت: کی حلوای مردنشوخودش میخوره!!! کلیک کنید تا باز شود... حتما باید بقیه بخورند و سر خودمون بی کلاه بمونه ؟!!
mehrnoosh333 گفت: کی حلوای مردنشوخودش میخوره!!! کلیک کنید تا باز شود... حتما باید بقیه بخورند و سر خودمون بی کلاه بمونه ؟!!
mehrnoosh333 عضو جدید Jun 16, 2011 #11 زيگفريد گفت: حتما باید بقیه بخورند و سر خودمون بی کلاه بمونه ؟!! کلیک کنید تا باز شود... نمیدونم به خدا...ولی حلوای مردن خودت طعمش بایدمثه زهرتلخ باشه...من همون پیتزای خودموترجیح میدم
زيگفريد گفت: حتما باید بقیه بخورند و سر خودمون بی کلاه بمونه ؟!! کلیک کنید تا باز شود... نمیدونم به خدا...ولی حلوای مردن خودت طعمش بایدمثه زهرتلخ باشه...من همون پیتزای خودموترجیح میدم
زيگفريد عضو جدید کاربر ممتاز Jun 16, 2011 #12 mehrnoosh333 گفت: نمیدونم به خدا...ولی حلوای مردن خودت طعمش بایدمثه زهرتلخ باشه...من همون پیتزای خودموترجیح میدم کلیک کنید تا باز شود... شما ماشاالله کلاستون بالاست پیتزا میخورید ما کلاسمون پائینه همون حلوای فاتحه هم برامون کافیه !
mehrnoosh333 گفت: نمیدونم به خدا...ولی حلوای مردن خودت طعمش بایدمثه زهرتلخ باشه...من همون پیتزای خودموترجیح میدم کلیک کنید تا باز شود... شما ماشاالله کلاستون بالاست پیتزا میخورید ما کلاسمون پائینه همون حلوای فاتحه هم برامون کافیه !
mehrnoosh333 عضو جدید Jun 16, 2011 #13 زيگفريد گفت: شما ماشاالله کلاستون بالاست پیتزا میخورید ما کلاسمون پائینه همون حلوای فاتحه هم برامون کافیه ! کلیک کنید تا باز شود... شرمنده سوء تفاهم شد...من میگم یه چیزبخورین که سنگین باشه ته دلتونو بگیره...چون راه درازی درپیش است...من فکرهمه جاشوکردم...
زيگفريد گفت: شما ماشاالله کلاستون بالاست پیتزا میخورید ما کلاسمون پائینه همون حلوای فاتحه هم برامون کافیه ! کلیک کنید تا باز شود... شرمنده سوء تفاهم شد...من میگم یه چیزبخورین که سنگین باشه ته دلتونو بگیره...چون راه درازی درپیش است...من فکرهمه جاشوکردم...
زيگفريد عضو جدید کاربر ممتاز Jun 16, 2011 #14 mehrnoosh333 گفت: شرمنده سوء تفاهم شد...من میگم یه چیزبخورین که سنگین باشه ته دلتونو بگیره...چون راه درازی درپیش است...من فکرهمه جاشوکردم... کلیک کنید تا باز شود... خب بله در اینمورد حق باشماست . راه طولانیه و پرخطر !
mehrnoosh333 گفت: شرمنده سوء تفاهم شد...من میگم یه چیزبخورین که سنگین باشه ته دلتونو بگیره...چون راه درازی درپیش است...من فکرهمه جاشوکردم... کلیک کنید تا باز شود... خب بله در اینمورد حق باشماست . راه طولانیه و پرخطر !
mehrnoosh333 عضو جدید Jun 16, 2011 #15 زيگفريد گفت: خب بله در اینمورد حق باشماست . راه طولانیه و پرخطر ! کلیک کنید تا باز شود... فقط یه قرص دل دردهم بگیرین..احتیاط شرط عقله..
زيگفريد گفت: خب بله در اینمورد حق باشماست . راه طولانیه و پرخطر ! کلیک کنید تا باز شود... فقط یه قرص دل دردهم بگیرین..احتیاط شرط عقله..
زيگفريد عضو جدید کاربر ممتاز Jun 16, 2011 #16 mehrnoosh333 گفت: فقط یه قرص دل دردهم بگیرین..احتیاط شرط عقله.. کلیک کنید تا باز شود... با بلاهائی که اونجا قراره سرمون بیاد قرص دردی رو درمون نمیکنه !
mehrnoosh333 گفت: فقط یه قرص دل دردهم بگیرین..احتیاط شرط عقله.. کلیک کنید تا باز شود... با بلاهائی که اونجا قراره سرمون بیاد قرص دردی رو درمون نمیکنه !