نه بابا خواهش میکنم این حرفارو نزنید یه داد که چیزی نیس![]()
خاهش میکنم نفرمایید شکسته نفسی میکنید کار بزرگ خودتونو دارین کوچیک جلوه میدین

نه بابا خواهش میکنم این حرفارو نزنید یه داد که چیزی نیس![]()
نـــه آخه خوب از خوت دفاع کن عاشق اینجور دعواهام.....
خاهش میکنم نفرمایید شکسته نفسی میکنید کار بزرگ خودتونو دارین کوچیک جلوه میدین
کی جرأات داره این خانومی رو بزنه..... خودم میرم میزنمش....
خوب باشه قبول
ممنونم که درکتون بالاس![]()
یعنی منو کتک بزنن شوما بیای داد بزنی![]()
![]()
خاهش میکنم ممنون از شما اگه شوما نبودین یه داد نمیزدین معلوم نبود چه بلایی سر من میومد
منم میام اگه زورمون زیاد بود میزنیمشون...........اگه هم که نه دوتایی کتک می خوریم![]()
آره واقعا شمارو خدا رسوند![]()
هر کاری بر بیاد از دستم میکنم آجی فقط داد نزن بزار این shahab کتک بخور خیلی حال میده آقایون کتک بخورن غصه نخور خودش بلده از خودش دفاع کنه....نه اجی دستات زخم میشه ....![]()
دیگه خجالتم ندین تو رو خداخخخخخخخخخخ
سلام مواد...نمیدونستم تا این حد جوونمردی ای عیاار
![]()
هر کاری بر بیاد از دستم میکنم آجی فقط داد نزن بزار این shahab کتک بخور خیلی حال میده آقایون کتک بخورن غصه نخور خودش بلده از خودش دفاع کنه....
منم میام اگه زورمون زیاد بود میزنیمشون...........اگه هم که نه دوتایی کتک می خوریم![]()
نفرمایید خانوم یه تشکر سادس در مقابل جوونمردی شوما
هر کاری بر بیاد از دستم میکنم آجی فقط داد نزن بزار این shahab کتک بخور خیلی حال میده آقایون کتک بخورن غصه نخور خودش بلده از خودش دفاع کنه....
سلام دالون چی فک کردی پس
ولی من بیشتر رو تناول کتک برنامه ریزی کردم :/![]()
برید از خدا بترسید چوب خدا صدا نداره![]()
ای بابا اگر گذاشتید یه دعوا ببینیم تو کار مردم دخالت نکن بزار کارشون کنند دیگه.....![]()
...
خو میخوای همون پشت صحنه باش ....از اونجا هدایت کن بقیع رو ها؟
مگه من کاری کردم
حتما یه دلیلی داره که کتک میزنند مگه اینکه بی دلیل باشه اونقت شاید کاری کردم......![]()
اقا من که رفتم..........این خیلی خشنه..........خدافظ همه...................دالون خدافظ........شهاب خدافظ.............![]()
اقا من که رفتم..........این خیلی خشنه..........خدافظ همه...................دالون خدافظ........شهاب خدافظ.............![]()
شوما زحمت نکشید دالان خانوم داد زدن مشکل حل شد![]()