Armin pak
عضو جدید
دوست داشتم تود کلاس سوم ابتدایی توی همون مدرسه با دیوارای کاه گلی و سقف چوبی بودم و همه بودنسلام برسون.ولی الان تابستونه ها
دوست داشتم تود کلاس سوم ابتدایی توی همون مدرسه با دیوارای کاه گلی و سقف چوبی بودم و همه بودنسلام برسون.ولی الان تابستونه ها
یه ادمایی رو بعد از این ک میرن قدرشونو می دونی!
![]()
دقیقا........اره واقعا...کارم خیلی درسته؟مگه نه؟
دقیقا........
راسته شما هم رفتی نهار یا ظرف شستی؟!!!!
نوش جان...آخه من تو خونه به ماشین پرسرعت ظرفشویی شهرت دارم...مادرم میگن بیخود رفتیم ماشینوالا نهار را که تو باشگاه میل کردم...قضیه ظرف شستن چی بید...ما اهل این حاشیه ها نیستیم.
نوش جان...آخه من تو خونه به ماشین پرسرعت ظرفشویی شهرت دارم...مادرم میگن بیخود رفتیم ماشین
ظرفشویی خریدیم..1دونه داریم سرعتش 250 به بالاست!!!!![]()
بله................کلا در منزل علاقه زیادی به دست های پرتوان بنده استچه عالی...پس اون ظرفایی که از اشپزخانه یکی یکی محو و نیست میگردد از هنر دست شماست...![]()
بله................کلا در منزل علاقه زیادی به دست های پرتوان بنده است![]()
بله................کلا در منزل علاقه زیادی به دست های پرتوان بنده است![]()
درسته...یه جور حفظ کنترل و آرامش بیشتر...ممنون..لطف دارید..خیلی خوبه...جدا از شوخی یه جا میخواندم نوشته بود.کسانی که ظرف میشورند آرامش بیشتری دارند و خیلی حوصله دار میباشند که صحبت کردن با آنها خیلی لذت بخش و مفید است.
اتفاقا بر عکسه این موضوع هستش..حتما هرچی زباد میشه رو میخوری و شروع به شستن میکنی
زیپش بازه![]()
شرمنده من زیپشو چک نکردم!!!!!! اگه بازه بزارید به حساب بچگیش تو جمع که نباید بهش گفت که خوب که شما smooth تشریف دارید رعایت بفرمایید؟
زیپش بازه![]()
برم لونه این پشه هارو پیدا کنم سیانور بریزم تو خونشون نسلشون منقرض بشه!![]()
چرا این همه تلاش؟!!!!!خوب یه قرص حشره کش موضوع رو حل میکنه....![]()
خیلی کوچولوان با قرص نمیمیرن...
باید یه تدبیر جانانه بیندیشم!![]()