اگر که میخواستی با خانواده مهاجرت کنی به کدوم شهر ایران میرفتی؟

h_moraki

عضو جدید
به نظر من براي نظر دادن آدم بايد اول شهر هاي مختلفو رفته باشه و ديده باشه بعد نظر بده. من با توجه به شهرهايي كه رفتم از اصفهان خوشم اومد.

mamad kh

عضو جدید
به نظر من براي نظر دادن آدم بايد اول شهر هاي مختلفو رفته باشه و ديده باشه بعد نظر بده. من با توجه به شهرهايي كه رفتم از اصفهان خوشم اومد.
نظرت کاملا درسته منم همه ی استانهای ایرانو گشتم بجز سیستان بلوچستان وبه نظرم شیراز بهتر بود

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخه فقط خوشگل بودن وپیشرفته بودن شهر نیست که
منکه میرم تبریز :biggrin:

arefe.av

عضو جدید
اول اصفهان بعدم شیراز:smile:
البته باید بگم که خوزستانی ها کلا با اصفهانی ها جور در نمییان:redface: پس همون شیراز بهتره

sacred

عضو جدید
کاربر ممتاز
:D:D:Dمن تهران زندگی میکنم و میرفتم (اردبیل)....!!!!!!!!!!!!!

Turk-oglu

مدیر بازنشسته
سعی کن همونجا که هستی مفید واقع بشی نه با مسافرت

سعی کن همونجا که هستی مفید واقع بشی نه با مسافرت

سلام به همه ی دوستان اگر که میخواستی با خانواده مهاجرت کنی به کدوم شهر ایران میرفتی؟
من اهواز زندگی میکنم .میرفتم به شیراز;):heart:
سلام
مهم نیست که کجا میخوای بری یا کجا برای زندگی بهتر است
مهم اینه که بتونی همونجایی که هستی بتونی اگه خوب نیست کاری کنی که پیشرفت کنه و برات بهشت بشه .
برای مثال مردم تبریز کاری کردن که شهرشون یکی از شهرهای خوب ایران برای زندگی کردن باشه چون اگه به تاریخ مراجعه کنیم میفهمیم که با اون فشار های سیاسی و اجتماعی سنگینی که به این مرد غیور وارد کردن باید تا الان به جز خرابه های اون سالها اثری از زندگی نباشه درصورتی که این شهر یکی از قطبهای مهم اقتصادی و سیاسی و صنعتی کشور محسوب میشه
اینو شما با یکبار مسافرت به این شهر میتونین درک کنین

ofakur

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه ی دوستان اگر که میخواستی با خانواده مهاجرت کنی به کدوم شهر ایران میرفتی؟
من اهواز زندگی میکنم .میرفتم به شیراز;):heart:[/QUOTE
من اینحا زندگی میکنم .میرفتم به اصفهان
اینجا رو نپرس که کجاست.

بالا