اگر که میخواستی با خانواده مهاجرت کنی به کدوم شهر ایران میرفتی؟

samira_3001

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه ی دوستان اگر که میخواستی با خانواده مهاجرت کنی به کدوم شهر ایران میرفتی؟
من اهواز زندگی میکنم .میرفتم به شیراز;):heart:

سلام دوستم........

با اینکه برای همه ی قوم و آدمای ایرانم ارزش قائلم ولی از تهران به هیچ کدوم از شهرها حاضر نیستم محاجرت کنم....... امکانات تهران رو جای دیگه نداره........ چیزایی مثل مرکز خرید جاهای تفریحی که تهران داره رو جاهای دیگه نداره.......:gol: قصدم بی احترامی نیست (حالا هرکی میخواد اجوره دیگه برداشت کنه به خودش ربط داره!)

ولی واسه مسافرت دوباره دوست دارم برم اصفهان و شیراز و مشهد.........:gol:

mamad kh

عضو جدید
سلام
مهم نیست که کجا میخوای بری یا کجا برای زندگی بهتر است
مهم اینه که بتونی همونجایی که هستی بتونی اگه خوب نیست کاری کنی که پیشرفت کنه و برات بهشت بشه .
برای مثال مردم تبریز کاری کردن که شهرشون یکی از شهرهای خوب ایران برای زندگی کردن باشه چون اگه به تاریخ مراجعه کنیم میفهمیم که با اون فشار های سیاسی و اجتماعی سنگینی که به این مرد غیور وارد کردن باید تا الان به جز خرابه های اون سالها اثری از زندگی نباشه درصورتی که این شهر یکی از قطبهای مهم اقتصادی و سیاسی و صنعتی کشور محسوب میشه
اینو شما با یکبار مسافرت به این شهر میتونین درک کنین
داداش من حرف شما درست ولی در اهواز چندین قوم زندگی مکنن که بیشتر اونها با هم در گیری داره قوم های تو اهواز و کلی خوزستان : ترک .کرد .عرب .لر .شوشتری .دزفولی وغیره اینجا هر کی به فکر خودشه ولی کلی خون گرم هستن ولی ............جای بحث زیاد داره بازم ممنون که نظر دادی ;)

mamad kh

عضو جدید
داداش من حرف شما درست ولی در اهواز چندین قوم زندگی مکنن که بیشتر اونها با هم در گیری داره قوم های تو اهواز و کلی خوزستان : ترک .کرد .عرب .لر .شوشتری .دزفولی وغیره اینجا هر کی به فکر خودشه ولی کلی خون گرم هستن ولی ............جای بحث زیاد داره بازم ممنون که نظر دادی ;)
واسه شما یه داستان تعریف میکنم خودتون قضاوت کنین من داشتم مسیر دانشگاه تا خونمون رو پیاده میرفتم تو مسیر که میرفتم دبیرستان ... تعطیل شد تعدادی از بچه های مدرسه که 10 .11 نفری میشدن با هم مسابقه گذاشتن که چراغ پایه برق نشونه بگیرن حالا شما به من بگو کجای ایران اینطوره من اهواز زندگی میکنم جدول های خیابان های اهواز از کثیفی پیدا نیستن وقتی به عید میرسیم رنگ میشه برای مهمانهای نوروزی کجای ایران این شکله یکی از بچه ها میگه من تهران میمونم چون جا های تفریحیه بیشتری داره یکی نیست بپرسه اصلا اهواز جای تفریحی داره ؟ من بهش میگم نه یا خیلی چیز های دیگه که اگه بگم گریه همتون در میاد :cry: موفق باشید

thamin

عضو جدید
کاربر ممتاز
زوریخ سوئیس...!:w16:

ونکوور کانادا
الان این شهرهایی که گفتین کجای ایران هست اونوقت

K.T

عضو جدید
همه ایران سرای منست چو ایران مباشد تن من مباد

nayyerr

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام به همه ی دوستان اگر که میخواستی با خانواده مهاجرت کنی به کدوم شهر ایران میرفتی؟

سلام من باوجودی که خیلی ازشهرهارو ندیم ولی شمال کشورو شمال غرب شمال شرق دوست دارمممممممممممممممممممم

sara23

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شهرای دوست داشتنی ایران زیادن

ولی من واسه تعطیلات عید شیراز و اصفهان رو خیلی دوس دارم!

بالا