اگه من جای اون بودم و میدیدم هیچ راه فراری نداره سعی میکردم حداقل تو این دقایق اخر از مناظر و زیباییهای اطرافم لذت ببرم خوشحال باشم از اینکه تو جنگ و تیر بارون یا ... نمردم و میتونم تو این لحظات اخرم زیبایی ها رو ببینم!!!
ولی خودمونیم خیلی وحشتناکه!!!!![]()
من که ترمز اضطراری قطارو میکشیدم بعدم مثل بچه آدم از در پیاده میشدم !!!![]()
من که ترمز اضطراری قطارو میکشیدم بعدم مثل بچه آدم از در پیاده میشدم !!!![]()
از نظر فنی چون ترمز قطار روی تمام واگنها کار میکنه امکان موفقیت زیاده ، به هر حال ارزش امتحان کردنو که داره! اگرم نشد دیگه اون موقع چند بار Ctrl+z میزنم تا قطار برگرده تو ایستگاه !!! چطوره ؟واگنها به هم وصله متاسفانه شما هم میرید ته دره.![]()
بیچاره لوکوموتیو ران، شما با این عظمت. اگه از افتادن قطار تو دره نمیره ، حتما از ........آدمی که پاک و بی گناهه دیگه ترسی از مرگ نداره که ! زودتر میرفتم واگن اولی می پریدم تو بغل لوکوموتیو ران.البته تا برسم بهش اون مرده![]()
همیشه همینطوره، منتظریم خدا بهمون فرصت دوباره بدیم!!!!!!!!!!!! ولی نمیدونم چرا از فرصتهایی که داریم به خوبی استفاده نمی کنیم و همیشه می گیم چی میشد زمان به عقب بر می گشتمیگفتم خدایا نوکرتم همین یه دفعه رو از ما بگذر قول میدم دیگه هم نمازم رو بخونم هم کارای خوب بکنم....
در همین لحظه در کمال تعجب قطار متوقف میشه و من 2باره همون کارهارو شروع میکنم![]()