ای وای ببخشید اشتباه شد اگه با سهراب برم میگم داداشمه
saleh-sinava عضو جدید Apr 5, 2013 #92 heroo گفت: ای وای ببخشید اشتباه شد اگه با سهراب برم میگم داداشمه کلیک کنید تا باز شود... اومده بودم برام نمره عینک تعیین کنند ( اره ارواح عمه .........)
heroo گفت: ای وای ببخشید اشتباه شد اگه با سهراب برم میگم داداشمه کلیک کنید تا باز شود... اومده بودم برام نمره عینک تعیین کنند ( اره ارواح عمه .........)
"ALPHA" دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی کاربر ممتاز Apr 7, 2013 #93 saleh-sinava گفت: اومده بودم برام نمره عینک تعیین کنند ( اره ارواح عمه .........) کلیک کنید تا باز شود... چیزی مگه می پرسن که چیزی بگم؟ فکر نکنم بپرسن.... نفر قبلی از من خیلی فاصله داره... آخه این چه سوالیه؟ جا قحطیه؟
saleh-sinava گفت: اومده بودم برام نمره عینک تعیین کنند ( اره ارواح عمه .........) کلیک کنید تا باز شود... چیزی مگه می پرسن که چیزی بگم؟ فکر نکنم بپرسن.... نفر قبلی از من خیلی فاصله داره... آخه این چه سوالیه؟ جا قحطیه؟
jentle man عضو جدید Apr 9, 2013 #95 -دوستمه ب خدا نیت خیره ma az bache hastim ba yek tilif hal mikonim
jentle man عضو جدید Apr 9, 2013 #98 fahimeh89 گفت: پس این آزادی بیان کجاست؟ ؟ ؟ کلیک کنید تا باز شود... SHOA BA MA BASHE BAND P HAME CHI TO ANY AZ DAGHIGHE HAL MIKONAM
fahimeh89 گفت: پس این آزادی بیان کجاست؟ ؟ ؟ کلیک کنید تا باز شود... SHOA BA MA BASHE BAND P HAME CHI TO ANY AZ DAGHIGHE HAL MIKONAM
SH.Aghighi عضو جدید کاربر ممتاز Apr 9, 2013 #100 narges_F گفت: من میرم بعدا میام... کلیک کنید تا باز شود... میگم بلهههههههههههههه؟!!!! چی میخوای دم به دقیقه مزاحم میشی؟
narges_F گفت: من میرم بعدا میام... کلیک کنید تا باز شود... میگم بلهههههههههههههه؟!!!! چی میخوای دم به دقیقه مزاحم میشی؟
SH.Aghighi عضو جدید کاربر ممتاز Apr 9, 2013 #103 poorig گفت: 19 رو میگم کلیک کنید تا باز شود... 27..........