سلام بچه ها
شرمنده من کم کیام اینورا
درگیر ارشد بودم
یه خبر خوب براتون دارم
رتبم شد 8
رشته نانومواد![]()
به به...تبریک می گم...ایشالله واسه دکترا بزنی تو گوش جرجیا تک ... موفق باشی...

سلام بچه ها
شرمنده من کم کیام اینورا
درگیر ارشد بودم
یه خبر خوب براتون دارم
رتبم شد 8
رشته نانومواد![]()
عزیزم به وقتش باید خرخونیم بکنیممنونم
شرمنده نکن میر حسین جان
خر خونی بود......زیاد آبرومو نبر![]()
تو استادیوم می بینمتون...فعلا بایچیه؟میکنی؟
ميبينيم داداشتو استادیوم می بینمتون...فعلا بای
مهرومهتاب جان تولدت مباركامروز تولد مهر و مهتابه.
ائل دایاغی 2.
اینکه نصف ایران ترکه یا کرده ... کاری نداریم عزیزمسلام منم ترکم! ولی شماره نمی خوام!
واسه چی شماره می زنید؟؟
اولا
اگه قرار باشه هر زبونی تو این باشگاه برا خودش شماره داشته باشه اونوقت باید کردها و عربها و بلوچ ها و....هم برا خودشون شماره بزنن که خیلی بی معنی یه!
دوما
نزدیک به نصف ایران ترکه دیگه اینو همه می دونن دیگه شمردن لازم نیست!
به به...تبریک می گم...ایشالله واسه دکترا بزنی تو گوش جرجیا تک ... موفق باشی...![]()
چشم حتماجمع کن بابا از دنیا عقبی عمو
جمع کن بابا از دنیا عقبی عمو
جمع کن بابا از دنیا عقبی عمو
شماره ایشون 33 هست34 شماره شماست .
هدف از این تایپیک اینه که دور هم چیز یاد بگیریم.
یاشا![]()
سلامسلام منم يه شاره لطفا به من بدين اگه حق انتخاب دارم ذوج لطفا اگه 44 باشه عاليه خيلي پررو شدم نه؟![]()
دقیقاساختار کلمات و تولید کلمات جدید:
درترکی(آذربایجان)همانند سایر زبان ها اصل کلمه را ریشه یا مصدر می نامند و بقیه یکلمات از آن ساخته می شود،اما این روند در سایر زبانها تا حدی امکان پذیر است درصورت طولانی شدن،مصدری دیگر اضافه و از آن کلمه ی جدید ساخته می شود.اما در تر کیاین کار با اضافه شدن پسوند ها امکان پذیر است،در واقع چندین پسوند متوالی میتوانندپشت سر هم به آخر کلمه وصل شود این در انگلیسی یا فارسی امکان پذیرنیست.
مثال:
Kitabımdakılar
در این کلمه چهار پسوند ،پشت سر هم بکار رفتهاست که هر کدام وظیفه ی خاص خود را داراست و از آوردن حرف های اضافی و احتمالاًواژه های جدید جلوگیری میکند.اگر این عبارت را به فارسی ترجمه کنیم بایدبنویسیم:
آن چیزهایی که در کتابم(کتاب من) است.
و یا درانگلیسی:
The things are inside of my book
پسوندها:
بنابراین پسوند ها نقشبسزایی در این زبان دارند.اما یک پسوند می تواند فقط متشکل از یک حرف باشد و یا از 3 و بیش از سه حرف تشکیل شده باشد.آنچه که مهم است است پسوند ها یک و فقط یک حرفصدادار دارند.
این حرف صدادارِ پسوند با آخرین حرف صدادارِ عبارت هماهنگمی شود.این هماهنگی را به دو صورت کوچک و بزرگمینامند.
اگرحرف صدادار پسوند یکی ازدو حرف زیر باشد ،هماهنگی کوچکمینامند.
Ə,A
واگر حرف صدادار پسوند یکی از 4 حرف صدادار زیر باشد هماهنگی بزرگ مینامند.
U,Ü,İ,I
3 حرف صدادار باقی مانده درپسوند ها به کار نمی رود،یعنی حروف زیر:
O,Ö,E
این هماهنگی بدین صورت است که:اگر هماهنگیکوچک باشد به صورت زیر عمل می کنیم،
A,O,I,U→A
Ə,E,Ü,Ö,İ→Ə
یعنی اگر آخرین حرف صدادارِ واژه اصلی به حروف صدادار باآهنگ پایین ختم شوند،حرف صدادار پسوند ،صدای زیراست.
A
و اگر آخرین حرف صدادارِواژه اصلی به حروف صدادار با آهنگ بالا ختم شوند،حرف صدادار پسوند ،صدای زیراست.
Ə