جهاندوست
عضو جدید
[FONT="]به نام پروردگار مهربانی[/FONT][FONT="] ها[/FONT]
[FONT="]خیریه مردمی جامعه سبز[/FONT]
[FONT="]اولین گروه خیریه مردمی خودجوش اینترنتی در دنیا
[/FONT]
[/FONT]
[FONT="]وقتی [/FONT][FONT="]دستمو بالا گرفتم وگفتم حاضر! من هستم . خسته شدم از بس ازفقر نوشتم ازبس[/FONT][FONT="] حرف از فقر زدم و دیگری رو مسئول این بد بختی دونستم.دیگه بسه!حالا میخواهم با همین دستهام یک باغچه کوچیک راآبیاری[/FONT][FONT="] کنم باغچه دل یک آدم که یک دنیا میارزه.وقتی دستمو بالا گرفتم گفتم[/FONT][FONT="] حاضر...پشت سرمو که نگاه کردم دیدم یک عالمه دست بلند شده که همه یک صدا[/FONT][FONT="] میگن...حاضر[/FONT]!! [FONT="]من[/FONT][FONT="] هستم..تو هستی...با هم میسازیم جامعه ای را که مال ماست...وطن ماست وماباید[/FONT][FONT="]عاشقش باشیم وباید همه آدم هایش را خوشبخت ببینیم.ما هستیم تازمانی که تک[/FONT][FONT="] تک ایرانی ها از حداقل های زندگی برخوردار باشن..شاید نتونیم همه جاراگل [/FONT][FONT="]بکاریم...به همه دلها سربزنیم..ولی به اندازه طول قدم هایمان گام[/FONT][FONT="] برمیداریم ..ما نمینشینیم تا دیگری برخیزد .ما برمیخیزیم تا همه برخیزند[/FONT]...[FONT="] ما میتونیم تو دنیا بهشت رو بخریم
[/FONT][FONT="]درهمین ویرانه خواهم ماند واز خاک سیاهش
[/FONT][FONT="]شعرهایم رابه آبی های دنیا می رسانم[/FONT][FONT="]
گرتو مجذوب کجا آباد دنیایی من اما
[/FONT][FONT="]جذبه ای دارم که دنیا رابه اینجا میکشانم[/FONT]!
[FONT="]اینجا [/FONT][FONT="]آدم هایی توی محیط مجازی دورهم جمع شدند.آدم هایی که برای لحظه ای هم که[/FONT][FONT="] شده اززیر نقاب روزمرگی شان بیرون زدند وبه چراهای اطرافشان عمیق تر نگاه[/FONT][FONT="] کردند.آدمهایی که.......اصلا چطوره خودت بیای تو این جمع وامتحان کنی؟؟
[/FONT]

[/FONT][FONT="]درهمین ویرانه خواهم ماند واز خاک سیاهش
[/FONT][FONT="]شعرهایم رابه آبی های دنیا می رسانم[/FONT][FONT="]
گرتو مجذوب کجا آباد دنیایی من اما
[/FONT][FONT="]جذبه ای دارم که دنیا رابه اینجا میکشانم[/FONT]!
[FONT="]اینجا [/FONT][FONT="]آدم هایی توی محیط مجازی دورهم جمع شدند.آدم هایی که برای لحظه ای هم که[/FONT][FONT="] شده اززیر نقاب روزمرگی شان بیرون زدند وبه چراهای اطرافشان عمیق تر نگاه[/FONT][FONT="] کردند.آدمهایی که.......اصلا چطوره خودت بیای تو این جمع وامتحان کنی؟؟