ايجاد اولين انجمن خيريه اينترنتي دنيا با نام جامعه سبز

جهاندوست

عضو جدید
[FONT=&quot]به نام پروردگار مهربانی[/FONT][FONT=&quot] ها[/FONT]
[FONT=&quot]خیریه مردمی جامعه سبز[/FONT]
[FONT=&quot]اولین گروه خیریه مردمی خودجوش اینترنتی در دنیا

[/FONT]
[FONT=&quot]وقتی [/FONT][FONT=&quot]دستمو بالا گرفتم وگفتم حاضر! من هستم . خسته شدم از بس ازفقر نوشتم ازبس[/FONT][FONT=&quot] حرف از فقر زدم و دیگری رو مسئول این بد بختی دونستم.دیگه بسه!حالا میخواهم با همین دستهام یک باغچه کوچیک راآبیاری[/FONT][FONT=&quot] کنم باغچه دل یک آدم که یک دنیا میارزه.وقتی دستمو بالا گرفتم گفتم[/FONT][FONT=&quot] حاضر...پشت سرمو که نگاه کردم دیدم یک عالمه دست بلند شده که همه یک صدا[/FONT][FONT=&quot] میگن...حاضر[/FONT]!! [FONT=&quot]من[/FONT][FONT=&quot] هستم..تو هستی...با هم میسازیم جامعه ای را که مال ماست...وطن ماست وماباید[/FONT][FONT=&quot]عاشقش باشیم وباید همه آدم هایش را خوشبخت ببینیم.ما هستیم تازمانی که تک[/FONT][FONT=&quot] تک ایرانی ها از حداقل های زندگی برخوردار باشن..شاید نتونیم همه جاراگل [/FONT][FONT=&quot]بکاریم...به همه دلها سربزنیم..ولی به اندازه طول قدم هایمان گام[/FONT][FONT=&quot] برمیداریم ..ما نمینشینیم تا دیگری برخیزد .ما برمیخیزیم تا همه برخیزند[/FONT]...[FONT=&quot] ما میتونیم تو دنیا بهشت رو بخریم:gol:

[/FONT]
[FONT=&quot]درهمین ویرانه خواهم ماند واز خاک سیاهش
[/FONT]
[FONT=&quot]شعرهایم رابه آبی های دنیا می رسانم[/FONT][FONT=&quot]
گرتو مجذوب کجا آباد دنیایی من اما
[/FONT]
[FONT=&quot]جذبه ای دارم که دنیا رابه اینجا میکشانم[/FONT]!

[FONT=&quot]اینجا [/FONT][FONT=&quot]آدم هایی توی محیط مجازی دورهم جمع شدند.آدم هایی که برای لحظه ای هم که[/FONT][FONT=&quot] شده اززیر نقاب روزمرگی شان بیرون زدند وبه چراهای اطرافشان عمیق تر نگاه[/FONT][FONT=&quot] کردند.آدمهایی که.......اصلا چطوره خودت بیای تو این جمع وامتحان کنی؟؟:gol:[/FONT]

جهاندوست

عضو جدید
از اول اين رو به همه عزيزان بگم
كه كليه كارهاي با همراهي هر كدام از اعضا انجام ميشه و قرار نيست كه يك ريال از فردي گرفته بشه و ندونه كه چي شد
دوستان ميتونن همراه با مجري هر طرح از ابتداي كار حتي شناسايي افراد و خانواده هاي فقير تا تهيه و پخش كمك ها حاضر باشند

افتخار ما (من و تو دوست عزيز) صادق بودن هست
هر كسي هر سئوالي داره بپرسه
من با كمال ميل جوابگو هستم
اگه خواستين از سابقه و كارهاي گذشته هم ميگم

goshtasb

عضو جدید
درود دوست نیک اندیش من
نیت خیر شما ستودنی است
اما در این سایت یک انجمن خیریه وجود دارد
امیدوارم با تدبیر مسوولین انجمن بتوان با انجمن مورد نظر شما هم راستا و هم سو شد
موفق باشید

جهاندوست

عضو جدید
دوستان اگه ميشه من رو راهنمايي كنند
و مدير انجمن خيريه اين فاروم رو به من معرفي كنيد

toofun

عضو جدید
به نام هستی بخش هستی که همه هستی از اوست.
جوانی هستم 31 ساله دانشجوی رشته سخت افزار. در ابتدای یک زندگی مشرک که در آستانه فرو پاشی است. حتما میپرسید چرا؟ تنها جواب آن یک کلمه است (بی کاری)
کلمه ای با مقیاسی کوچک و اثرات ویرانگری بزرگ.
دیگه نمیدونم چیکار کنم. به هر جا که فکر کنین برای کار رفتم. و همیشه جوابای مشابهی شنیدم.( پارتی داری؟ حاضری چقدر خرج کنی تا کارت درست شه؟و....)
بعد ازچند سال دویدن و به مقصد نرسیدن به فکر کمک خواستن از انجمنهای خیریه افتادم. بطور تصادفی یکی از این صفه ها رو باز کردم تا درد دلمو بگم.
حالا عاجزانه . ملتمسانه از شما که دارین این مطلبو میخونین خواهش میکنم اگه کاری از دستتون بر میاد لطفا دریغ نکنین.
من من انتظار هیچ کمک مالی ندارم فقط به یه کار نیاز دارم. با حد اقل دستمزد یه کارگر .. تو یه کارخونه یا یه شرکت معتبر که بعد از دو روز عذرمو نخوان و دوباره روز از نو...
شمارو به تمام مقدساتی که بهش اعتقاد دارین قسم میدم اگه میتونین کمکم کنین. ( ساکن کرج هستم)​
Email​
: golden.egal@yahoo.com
Tel: 0935 53 221 53