تو گفتي صادقانه منم جواب دادم........بله هميشه ميخونم...........حالا آرش تو صادقانه بگو بينيم برا چيه اين رو ميپرسي؟!!!لطفا صادقانه نظر بديد ...![]()

تو گفتي صادقانه منم جواب دادم........بله هميشه ميخونم...........حالا آرش تو صادقانه بگو بينيم برا چيه اين رو ميپرسي؟!!!لطفا صادقانه نظر بديد ...![]()
خوب شد وارد گود شدي :اینقدر واسه من ادله نیار از همون قران تو خونه ما هم هست .......برنامه کامپیوتریش هم هست
چیزی بگو که از عقلت ناشی بشه ربات نشو
چه دوستان مذهبی؟ شماها در انتخاب هدفتون هم با خودتون درگیرید......
لااکراه فی الدین برادر
مطمئن باش خدا تعداد دولا شدن مارو ملاک قضاوتش قرار نمیده ......
ما برون را ننگریم و قال را
ما درون را بنگریم و حال را
سوالت تكراري است چون در تاپيك قبلي جواب دادم :یه سوال فنی از فدایی رهبر
همه چیز به نمازه؟ اعتقاد به خدا و انسان بودن و ...
کلی نماز خون می شناسم که بیشتر از 100 تا نماز نخون چشم چرونی می کنن، دروغ میگن، مغرورن و هزار تا صفت آشغال دیگه
نمی خوام از افرادی که نماز نمی خونن دفاع کنم ولی این طرفی ها هم کم نقص ندارند...
یه سوال فنی از فدایی رهبر
همه چیز به نمازه؟ اعتقاد به خدا و انسان بودن و ...
کلی نماز خون می شناسم که بیشتر از 100 تا نماز نخون چشم چرونی می کنن، دروغ میگن، مغرورن و هزار تا صفت آشغال دیگه
نمی خوام از افرادی که نماز نمی خونن دفاع کنم ولی این طرفی ها هم کم نقص ندارند...
خوشم میاد که هیچکدومتون بحث بلد نیستید برید از کوروش یکم یاد بگیرید و به جای اهانت حرف مبتنی بر عقل بگیدخوب شد وارد گود شدي :
1 - آن عقل دست نخورده تو كه به آن مي نازي ، خدا به تو داده است
2 - ما قران را در زندگي مان پياده مي كنيم نه در طاقچه قرار ميدهيم چون برنامه زندگي انسانها وبراي آدم شدن است
3 - عقلي در زير سايه وحي كار نكند به درد ، حيوانيت مي خورد
4 - لااكراه في دين ...........درست است چون دين خدا روشن وپيدا است وآنان كه عقل ندارند از دين گريزانند ..........در ضمن اگر لااكراه في دين است ، چرا خداوند متعال براي كسانيكه با دين طرف مي شوند ، جهنم آفريد
5 - خدا به عبادت ما نياز ندارد ولي ما به عبادت خدا نياز داريم
تو از فلسفه عبادت چيزي نمي دانيد جز دولا وراست شدن است .....خدا فرموده است كه سجود وركوع بر پا كنيد .......وتو چيزي سرت ......
6 - خدا هم به ظاهر اهميت ميدهد هم به باطن
سيرت وصورت در اسلام مطرح است
7 - ......
داري وارد حريم ممنوعه مذهب ميشويعزيزم اين داش سهيله خودمه وهيچ كس رو مسخره نميكنه...فقط مثل خودم شوخ طبعه
ياد اون من تاژ مصرف ميكنم وتوصيه ميكنم شما هم تاژ رو مصرف كنيد افتادم..چشم ما هم حتماً مصرف ميكنيم...يعني ببخشيد ميخونيم
الله اكبر استغفرالله وربي و غيره........خواهرها وبرادرهاي قطره از شما بعيدست اينا حرفها....![]()
عزيزم اين داش سهيله خودمه وهيچ كس رو مسخره نميكنه...فقط مثل خودم شوخ طبعه
ياد اون من تاژ مصرف ميكنم وتوصيه ميكنم شما هم تاژ رو مصرف كنيد افتادم..چشم ما هم حتماً مصرف ميكنيم...يعني ببخشيد ميخونيم
الله اكبر استغفرالله وربي و غيره........خواهرها وبرادرهاي قطره از شما بعيدست اينا حرفها....![]()
خوب شد وارد گود شدي :
2 - ما قران را در زندگي مان پياده مي كنيم نه در طاقچه قرار ميدهيم چون برنامه زندگي انسانها وبراي آدم شدن است
4 - لااكراه في دين ...........درست است چون دين خدا روشن وپيدا است وآنان كه عقل ندارند از دين گريزانند ..........
در ضمن اگر لااكراه في دين است ، چرا خداوند متعال براي كسانيكه با دين طرف مي شوند ، جهنم آفريد
تو از فلسفه عبادت چيزي نمي دانيد جز دولا وراست شدن است .....خدا فرموده است كه سجود وركوع بر پا كنيد .......وتو چيزي سرت ......
7 - ......
من دقیقا مسخرت کردم....چون حرف مسخره ای زدی ......شوخ طبع ؟؟؟ نه مشخرم کرد
چرا از ما بعید است ؟؟؟
نمی دونم چرا تصوراتتون درباره ما اینجوریه
ما هم ادمیم جوونی میکنیم البته من نوجونی میگیم میخندیم مثل شماها جایزالخطا هستیم سر به سر دوستامون میذارم اهل عشق و صفاییم عاشق میشیم گریه هم میکنیم فیلم هم نگا میکنیم با دوستان بیرون هم تشریف میبریم
ما هم خیلی شوخ طبعیم
والا به خدا ما هم آدمیم مثل شماها
آناني كه دين ندارن چيه عقل ندارن؟!!!منظورت كدوم دينه؟!! .........بعدشم دينه شخصي نه اجتماعي لطفاً در مورد كساي كه دين ندارن اينطور قضاوت نكن چون آنان هم بنده خدا هستن...خوب شد وارد گود شدي :
4 - لااكراه في دين ...........درست است چون دين خدا روشن وپيدا است وآنان كه عقل ندارند از دين گريزانند ..........
در ضمن اگر لااكراه في دين است ، چرا خداوند متعال براي كسانيكه با دين طرف مي شوند ، جهنم آفريد
7 - ......
برو همون قرآني كه تو خوندي ببين اسم از كوروش هست...بنده محمد رو هم قبول دارم....ولي كوروش زرتشت يه چيز ديگست.........ومردم دنيا ما ايراني ها رو بنام كوروش ميشناسند نه محمد........داري وارد حريم ممنوعه مذهب ميشوي
به امضاي تو گير منطقي ميدهم ادامه نده ..........به نفعت است :
وصیت نامه کوروش کبیر ....
زرتشت پیامبر ترک.......
در دين ما نه كوروش مطرح است ونه زرتشت مي تواند در مقابل محمد بن عبد الله قد علم كند ........
سوالت تكراري است چون در تاپيك قبلي جواب دادم :
نماز خواني كه خلاف كند نمازش مورد قبول نيست چون خود خدا فرموده است
خوشم میاد که هیچکدومتون بحث بلد نیستید برید از کوروش یکم یاد بگیرید و به جای اهانت حرف مبتنی بر عقل بگید
1- من منکر خدا نشدم که اینو گفتم ....منم نگفتم از پیش خالم آوردم....این رد شد
2-تو از کجا میدونی قران من بالای طاقچست ....مطمئن باش اندازه تو قران خوندم .....اینم رد شد
3-ولی به نظر من اون ژاپنی بت پرست که واکسن بیماری میسازه و هزاران نفرو نجات میده خیلی باارزشتر از منو توئه ....و ما به شفاعت اون نیاز داریم.....اینم رد شد
4-اگه منظور از جهنم جایی پر از آتشو اینا و تا اونجای آدمو میسوزنن باید بگم خیلی سطحی نگر هستی ......اسلام نبود اهل بهشت نبود؟........اصلا کی گفته هر کافری لزوما اهل جهنمه .......
درمورد آیات قران هم بگم که هر آیه بنا به مقتضیات نازل شده و عقل منجمد اعراب در اون زمان اجازه تحیلی رو به پیغمبر نمیداد.....اینم خیلی زود رد شد
5-واقعا متاسفم برات ......من اخوندی میشناختم که هر روز در مسجد پیش نماز بود ولی در خانه .....هییییی.......همون دولا شدن درست تره
6-بله خدا به پیشانی که با قاشق سوزانده شده باشه خیلی اهمیت میده ........
7- خودتی[/QUOTE]
1 - منكر خدا نيستي ؛ ولي افكار وسخنانت وموضع گيري هايت ، همان ماموريت وخواسته آن را دنبال ميكند
2 – فرضاً قران مي خواني ولي متاسفانه خلافش در اينجا بيان ميكنيد چون چيزي چندان از آن نمي داني جز خواندن
3 – مزد واجر ژاپني با خدا است وشفاعت كسي پذيرفته نمي شود جز به اذن خدا است ( ايه الكرسي را بخوان )
وشفاعت احدي پذيرفتني نيست جز از اهل بيت رسول خدا وبس ( قران مي گويد )
4 – اين بهترين دليل كه تو قران مي خواني ولي هيچي از قران نمي فهمي ........برو قران را بخوان وبفهم البته از اهلش .تا معناي جهنم وبهشت بداني ...........برايت متاسفم كه از اسلام .........
5 – آخوند خوب وخراب وجود دارد ولي دنبال آخون خوب باش والا مي گويم كرم از درخت است نه آز آخوند چون در هر طبقه وصنفي آدم خوب وبد وجود دارد
6 – خيلي از مرحله پرت هستي خدا در قران مي فرمايد :
هم به سيرت اهميت دهيد هم به صورت ..........برو از اسلام شناسان سوال كن كه سيرت پاك كدامست وصورت سالم چيست ؟
شوخ طبع ؟؟؟ نه مشخرم کرد
چرا از ما بعید است ؟؟؟
نمی دونم چرا تصوراتتون درباره ما اینجوریه
ما هم ادمیم جوونی میکنیم البته من نوجونی میگیم میخندیم مثل شماها جایزالخطا هستیم سر به سر دوستامون میذارم اهل عشق و صفاییم عاشق میشیم گریه هم میکنیم فیلم هم نگا میکنیم با دوستان بیرون هم تشریف میبریم
ما هم خیلی شوخ طبعیم
والا به خدا ما هم آدمیم مثل شماها
داري وارد حريم ممنوعه مذهب ميشوي
زرتشت پیامبر ترک.......
در دين ما نه كوروش مطرح است ونه زرتشت مي تواند در مقابل محمد بن عبد الله قد علم كند ........
فکر نکنماااا من نماز نمیخونم اما از خدا خیلی چیزا گرفتم فکر نکنم مثل ما باشه نگرشتو حتما عوض کن ]وقتی کسی ازروی تنبلی نماز نخونه اگه از خدا چیزی بخواد خدا هم می گه حوصله ندارم
قطره نشونت میدم نزول بگیره ایم بیچاره نماز نمیخونه گیر دادی بهشرز سياه كه به نظر من رز طلا هستي .........من هرگز باورم نمي شود كه شما يك سال است كه نماز خواندن را ترك نموديد ..........باورم نمي شود .......هرگز
قطره................ وتارك الصلاه نه نه نه![]()
حتما یه نگاه به دین و ازاد اندیشی بندازمرسی شما لطف دارید
خودم هم باورم نمیشه
ولی میدونید احساس میکنم اصلا مسلمون هم نیستم
دلم میخواد همه چی رو از اول شروع کنم اصلا از اول خودم مسلمون شم![]()
اگر بر من نبودش هیچ میلی
چرا دل مرا بشکست لیلی![]()
خوشم میاد که هیچکدومتون بحث بلد نیستید برید از کوروش یکم یاد بگیرید و به جای اهانت حرف مبتنی بر عقل بگید
2-تو از کجا میدونی قران من بالای طاقچست ....مطمئن باش اندازه تو قران خوندم .....اینم رد شد
3-ولی به نظر من اون ژاپنی بت پرست که واکسن بیماری میسازه و هزاران نفرو نجات میده خیلی باارزشتر از منو توئه ....و ما به شفاعت اون نیاز داریم.....اینم رد شد
4-اگه منظور از جهنم جایی پر از آتشو اینا و تا اونجای آدمو میسوزنن باید بگم خیلی سطحی نگر هستی ......اسلام نبود اهل بهشت نبود؟........اصلا کی گفته هر کافری لزوما اهل جهنمه .......
درمورد آیات قران هم بگم که هر آیه بنا به مقتضیات نازل شده و عقل منجمد اعراب در اون زمان اجازه تحیلی رو به پیغمبر نمیداد.....اینم خیلی زود رد شد
5-واقعا متاسفم برات ......من اخوندی میشناختم که هر روز در مسجد پیش نماز بود ولی در خانه .....هییییی.......همون دولا شدن درست تره
7- خودتی[/QUOTE]
1 - منكر خدا نيستي ؛ ولي افكار وسخنانت وموضع گيري هايت ، همان ماموريت وخواسته آن را دنبال ميكند
2 – فرضاً قران مي خواني ولي متاسفانه خلافش در اينجا بيان ميكنيد چون چيزي چندان از آن نمي داني جز خواندن
3 – مزد واجر ژاپني با خدا است وشفاعت كسي پذيرفته نمي شود جز به اذن خدا است ( ايه الكرسي را بخوان )
4 – اين بهترين دليل كه تو قران مي خواني ولي هيچي از قران نمي فهمي ........برو قران را بخوان وبفهم البته از اهلش .تا معناي جهنم وبهشت بداني ...........برايت متاسفم كه از اسلام .........
5 – آخوند خوب وخراب وجود دارد ولي دنبال آخون خوب باش والا مي گويم كرم از درخت است نه آز آخوند چون در هر طبقه وصنفي آدم خوب وبد وجود دارد
هم به سيرت اهميت دهيد هم به صورت ..........برو از اسلام شناسان سوال كن كه سيرت پاك كدامست وصورت سالم چيست ؟
بله ما طبق برداشت های نادرست خیلی ها خلاف خدا و اسلام هستیم، چون اون ها خدا رو نشناختند تا بفهمند که حرف های ما خلاف آن نیست، البته نمی گم که من فهمیدم ولی به هر حال ...
والا ما كه آخوند خوب نديديم شما سراغ دراي آدرس بده تا نريم دمه در خونشنفدايي رهبر;1823551 [RIGHT گفت:1 - منكر خدا نيستي ؛ ولي افكار وسخنانت وموضع گيري هايت ، همان ماموريت وخواسته آن را دنبال ميكند
6 – خيلي از مرحله پرت هستي خدا در قران مي فرمايد : [/RIGHT]
زرتشت پیامبر بوده و احترام هر پیامبری واجبهداري وارد حريم ممنوعه مذهب ميشوي
زرتشت پیامبر ترک.......
در پيام هاي خصوص جوابت دادم :اگه دلت فقط به خدا میچسبد چرا اسم کاربریتو نذاشتی فدا الله؟
میدونی چیه .....تا زمانی که از این کبر و خود بزرگ بینیت دست نکشی ........همینجوری نادان باقی میمونی .....به قول وافن عزیز تو ارزش اینو نداری که برا تو وقت بذارم جوابتو بدم ......جوابارو ببر پیش مرجع تقلیدت خودش میگه حرفای کی درست تره .......واقعا که ادمو مشمئز میکنید شماهاخوشم میاد که هیچکدومتون بحث بلد نیستید برید از کوروش یکم یاد بگیرید و به جای اهانت حرف مبتنی بر عقل بگید
7- خودتی[/QUOTE]
همون طوری که جلوی اسپاو کم آوردی عجز فکریت اینجا هم مشخص شد ......بمان و از ......خود لذت ببر
عقل انسان لازم است وحياتي است اماسلام فدایی رهبر عزیز
عقل را خدا به ما داده، اگر قراره که بذاریمش کنار و بجاش از چشم و گوش استفاده کنیم که دیگه نیازی بهش نیست و نعوذبالله -اگه املاش غلطه ببخشید- خدا کار بیهوده انجام داده
در همان احادیث و روایات هم از عقل به عنوان حجت یاد شده ولی نمی دانم چرا اگر کسی بخواهد که خدا را با عقلش اثبات کند یک سری افراد دو آتشه سریع بر سر او می ریزند و حکم صادر می کنند، وقتی با عقلت می ری سراغ چیزی ممکنه صد در صد به نتیجه درست نرسی ولی به نظر من در مورد مساله ی خدا و دین آدم می تونه به نتایج تا حدی درست برسه، حتی اگه به دور از روایات و قرآن باشه، به نظر من بعضی از اون ها هم درسته، در ضمن فکر و عقیده ی هر کس ارزش داره و محترمه
اشتباه ميكني ............
خدا نمازگزاران را دوست مي دارد
معلومه روزنامه زياد ميخوني اونم از نوعه كيهان....در پيام هاي خصوص جوابت دادم :
در يك جمله مي گويم :
اگر رهبر از اسلام پايش كج كند ...
من نه فقط فدايي رهبر نخواهم نبود كه دشمن رهبر هستم
امروز دشمن صريحاً نمي تواند اسلام را را زير سوال ببرد ، ولي رهبر را وولايت فقيه را هدف قرار داده است تا بعداً اسلام را ...........
در مثل مناقشه نيست
من فدايي حضرت علي هستم
من فدايي امام رضا هستم ..............يعني چه ؟
يعني از ائمه به سوي خدا
يعني از رهبر به طرف خدا
اگر رهبر در خط اسلام است ما هستيم والا ما با كسي قوم وخيش نداريم
میدونی چیه .....تا زمانی که از این کبر و خود بزرگ بینیت دست نکشی ........همینجوری نادان باقی میمونی .....به قول وافن عزیز تو ارزش اینو نداری که برا تو وقت بذارم جوابتو بدم ......جوابارو ببر پیش مرجع تقلیدت خودش میگه حرفای کی درست تره .......واقعا که ادمو مشمئز میکنید شماها
همون طوری که جلوی اسپاو کم آوردی عجز فکریت اینجا هم مشخص شد ......بمان و از ......خود لذت ببر
سهیل جان نمی دونم چی بهت گفت ولی احساس می کنم که داری یکمی تند میری، اگه قرار باشه که تو هم توهین کنی پس دیگه چه فرقی داری با اون هایی که اوایل انقلاب یه سری آدم ها رو الکی فرستادند بالای دار؟!؟
كفگيرت به ته ديگ رسيد مباركهمیدونی چیه .....تا زمانی که از این کبر و خود بزرگ بینیت دست نکشی ........همینجوری نادان باقی میمونی .....به قول وافن عزیز تو ارزش اینو نداری که برا تو وقت بذارم جوابتو بدم ......جوابارو ببر پیش مرجع تقلیدت خودش میگه حرفای کی درست تره .......واقعا که ادمو مشمئز میکنید شماها
همون طوری که جلوی اسپاو کم آوردی عجز فکریت اینجا هم مشخص شد ......بمان و از ......خود لذت ببر![]()
ياشا داش سهيلمیدونی چیه .....تا زمانی که از این کبر و خود بزرگ بینیت دست نکشی ........همینجوری نادان باقی میمونی .....به قول وافن عزیز تو ارزش اینو نداری که برا تو وقت بذارم جوابتو بدم ......جوابارو ببر پیش مرجع تقلیدت خودش میگه حرفای کی درست تره .......واقعا که ادمو مشمئز میکنید شماها
مشمئز+ مشتعل =خاكستر.....واقعاً آدم كف ميكنه با مصاحمت از اين فدايي آغا![]()