نمی گم خدا چون اون والاتر از دوست داشتنه ولی مامانم رو
آذر دخت عضو جدید May 30, 2011 #92 اول خدا بعدشم مــــــــــــــــــــــــــــــــــــــامـــــــــــــــــــــــــــــی جـــــــــــــــــونــــــــــــم (قربونش برم الهی) ...
اول خدا بعدشم مــــــــــــــــــــــــــــــــــــــامـــــــــــــــــــــــــــــی جـــــــــــــــــونــــــــــــم (قربونش برم الهی) ...
behzadk2019 کاربر فعال تالار مهندسی مکانیک کاربر ممتاز May 30, 2011 #95 چرا اینجا هر کس نظر میده ..فقط میگه بابا و مامانم؟؟؟؟؟ به غیر اینا چی؟؟؟ به نظر من استاتر میخاسته اینو بفهمه.. اینکه هر کس پدر مادر و خدا رو دوست داره که شکی در اون نیست...
چرا اینجا هر کس نظر میده ..فقط میگه بابا و مامانم؟؟؟؟؟ به غیر اینا چی؟؟؟ به نظر من استاتر میخاسته اینو بفهمه.. اینکه هر کس پدر مادر و خدا رو دوست داره که شکی در اون نیست...
S sisi_eng کاربر فعال Jun 3, 2011 #97 خوب خدا و پدر و مادر و خانواده و فامیل رو که همه دوست دارن، اما بغیر از اینا من یه دوستی دارم که اونو خیلی خیلی خیلی خیلی دوست دارم! کاشکی اینو ببینه و بخونه!!!!!!!!!
خوب خدا و پدر و مادر و خانواده و فامیل رو که همه دوست دارن، اما بغیر از اینا من یه دوستی دارم که اونو خیلی خیلی خیلی خیلی دوست دارم! کاشکی اینو ببینه و بخونه!!!!!!!!!
fatima memar عضو جدید Jun 3, 2011 #98 يكيو خيلي دوستش داشتم ولي هيچ وقت بخاطر غرورم نتونستم بهش بگم شايدم فكر ميكردم با گفتنم از دستش ميدم
kiana jigar عضو جدید Sep 15, 2011 #99 من يه نفر رو خيلي دوست دارم. اينو بهش گفتم و خيلي چيزا رو فهميدم............. جمع 4 نفره ي خونوادمم دوست دارم!!
من يه نفر رو خيلي دوست دارم. اينو بهش گفتم و خيلي چيزا رو فهميدم............. جمع 4 نفره ي خونوادمم دوست دارم!!
hiva13 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Sep 15, 2011 #100 اوه چقد آدمه که اینجا باید اسمشونو بنویسم در کل همه بنده های خوب خدا بعضیا بیشتر
ali.fatemi4 عضو جدید Sep 15, 2011 #101 فقط خدا... چون فقط اونه که همیشه هست و افول نداره... به این میگن عشق ابدی و پایدار
venema80 عضو جدید Sep 15, 2011 #103 سلام.من یکیو دوست داشتم ولی رفت برای همیشه هیچ وقت نفهمیدم چرا رفت
delaram_aramdel عضو جدید Nov 13, 2011 #110 مامان بابا خواهرام برادرم بهار ترنم شمیم و......................
baran256016 عضو جدید کاربر ممتاز Mar 10, 2014 #112 خودش میدونه نیازی نیست بگم.........ارع.........خخخخ