میدونی چی از همه بدتر ؟ببینی همه یه یار دارن ولی تو کسی رو نداری که دل تنگی هات رو پیش اون بگی![]()
سلام داداش حسین داری فیلم هندی بازی میکنی خخخخخخخخخخخمیدونی چی از همه بدتر ؟ببینی همه یه یار دارن ولی تو کسی رو نداری که دل تنگی هات رو پیش اون بگی![]()
ههههههههههههههههههههههی چی بگم که از همه دلتنگ ترم.................
هر چی هم خودتو بزنی به بیخیالی بازم فایده نداره ذره ذره ادمو از پا در میارهدقیقا
اصن انگار همه سختی ها برای آدمای تنهاس
چطوری دلتنگ.میخوای گشادش کنم.با من راحت باشههههههههههههههههههههههی چی بگم که از همه دلتنگ ترم.................
توئم مثه من دلگشادی دادامن دلتنگ نیستم، چون خدا همیشه هست و هیچوقت تنهام نمیذاره، جا نمیزنه، پای دردودلم میشینه، ناراحت نمیشه،همیشه پیشم هست، نه تو کارش نیست.
خیلی باحاله. دمش گرم.
سلام داداشیسلام داداش حسین داری فیلم هندی بازی میکنی خخخخخخخخخخخ![]()
من دلتنگ نیستم، چون خدا همیشه هست و هیچوقت تنهام نمیذاره، جا نمیزنه، پای دردودلم میشینه، ناراحت نمیشه،همیشه پیشم هست، نه تو کارش نیست.
خیلی باحاله. دمش گرم.
افرین بر داداش عدنانمن دلتنگ نیستم، چون خدا همیشه هست و هیچوقت تنهام نمیذاره، جا نمیزنه، پای دردودلم میشینه، ناراحت نمیشه،همیشه پیشم هست، نه تو کارش نیست.
خیلی باحاله. دمش گرم.
هر چی هم خودتو بزنی به بیخیالی بازم فایده نداره ذره ذره ادمو از پا در میاره
چرا دادا داری خوبشم داری.سلام داداشی
مگه من دل ندارم
خوش به حالت
خدایی که من باهاش حرف میزنم فققققققققط سکوت میکنه
میشنوه ولی سکوت میکنه
میبینه ولی سکوت میکنه
توئم مثه من دلگشادی دادا![]()
افرین بر داداش عدنان
چطوری دلتنگ.میخوای گشادش کنم.با من راحت باش![]()
وقتی نامزد 3سالت یهو با یکی دیگه ازدواج کنه اون موقع با هیچ چی نمیتونی بازش کنی![]()
در این زمینه باهم همدردیم دادا.ولی بیخیالش دادا لیاقتتو نداشته رفیقوقتی نامزد 3سالت یهو با یکی دیگه ازدواج کنه اون موقع با هیچ چی نمیتونی بازش کنی![]()
عمو تو ک میدونی من با هیشکی حرف نمیزنم.فقط صوبت میکنم.حرف تو بگو عمو جون من سر تا پا گوشممن برم هيشكي بامن حرف نزد.....خودم دعوت كردم خودم تنها موندم...
شب خوبي داشته باشين باي...
من برم هيشكي بامن حرف نزد.....خودم دعوت كردم خودم تنها موندم...
شب خوبي داشته باشين باي...
وقتی نامزد 3سالت یهو با یکی دیگه ازدواج کنه اون موقع با هیچ چی نمیتونی بازش کنی![]()
خیلی سختهوقتی نامزد 3سالت یهو با یکی دیگه ازدواج کنه اون موقع با هیچ چی نمیتونی بازش کنی![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
Д | انقدر خوشم میاد از اونایی که ........ | زنگ تفريح | 327 | |
![]() |
بزن به سلامتیه اونایی که....... | زنگ تفريح | 4 | |
![]() |
یه سلامتی اونایی که ..... | زنگ تفريح | 30 | |
![]() |
<<<<اونایی که عروسی گرفتید برید که الان حالتونو میگیرم>>>> | زنگ تفريح | 2 | |
![]() |
>>> اونایی که کره و چینو با سریالاشون دوست دارن بیان | زنگ تفريح | 30 |