شما فکر میکنین اولین سوالی که توی مراسم خواستگاری از طرف مقابل بپرسین چی میتونه باشه؟؟؟؟؟؟
اولین چیزی که میاد توی ذهنتون...........
سلام دوست عزیز
امیدوارم که در این انتخاب بتونی موفق باشی
من اگه بودم از علایقش می پرسیدم و اینکه از شوهر آیندش چه انتظاری داره.
و بعد می آمدم روی اینا فکر می کردم که آیا من می تونم انتظارهای ایشان را برآورده کنم و آیا علایق ایشان با علایق من جور هست یا خیر
البته اینم بگم انتظار یه چیزه و آرزو هم یه چیز دیگه است.انتظار همون چیزیه که طرف مقابل می خواهد و نبودش موجب رنجش او می شود ولی آرزو چیزی است در حد یک رویا که البته اگه تحقق بیابد موجب خوشحالی بی حد و مرز او خواهد شدولی نبودش هم موجب رنجش نمی شه. پس واسه قدم اول همان انتظارات و اولویتهای طرف مقابل را جویا باش
واسه سوال اول و دوم فک کنم سوالهای خوبی باشه و خودش می تونه حدود 1 ساعت یا بیشتر بحث درست کنه(منظور از بحث همان گفتگو بود) و هر چه بحث بیشتر باشه ، علایق و انتظارات روشن تر بیان می شود (البته بستگی به دو طرف داره ولی شما طوری رفتار کنید که خیلی واضح و اما خیلی راحت طرف مقابل علایق و انتظاراتش رابیان کند)
بابا زیاد سخت نگیر ، دو نفر آدم عاقل و بالغ می شینن دور هم و راجع به تشکیل زندگی با هم حرف می زنند و اگه نیت آنها از ازدواج، عقلانی باشه خیلی راحت می فهمند که آیا به درد هم می خورند یا خیر
عزیز جان دوست داری چی بشنوی... حقیقت ... مگر من دروغ گفتم !!!! یا حقیقت را کتمان کردم !!!ولی اینجا هیچکی حقیقت رو به ادم نمیگه....
همه از ایده ال ها حرف میزنن....
در هر صورت هیشکی نمیاد در اولین جلسه خصوصیات بدشو بگه!ولی اخه اینا همش سوالای کلیشه ای هستن و پاسخ هم در کلیشه خواهد بود ؟ همه از ایده ال ها حرف میزنن مثلا من تمیزی و نظم رو دوست دارم من مشورت میکنم من خوش اخلاقم و...... اصلا از بدیها صحبت نمیشه......
ولی اخه اینا همش سوالای کلیشه ای هستن و پاسخ هم در کلیشه خواهد بود ؟ همه از ایده ال ها حرف میزنن مثلا من تمیزی و نظم رو دوست دارم من مشورت میکنم من خوش اخلاقم و...... اصلا از بدیها صحبت نمیشه......
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بزرگترین اشتباهات در اولین دیدار با پسر | مشاوره ازدواج | 0 | |
![]() |
10نکته برای اولین جلسه خواستگاری | مشاوره ازدواج | 5 | |
![]() |
اولین پیش نیاز ازدواج را پاس کنید! | مشاوره ازدواج | 1 | |
![]() |
قبل ازدواج به این سوالات حتما پاسخ دهید ! | مشاوره ازدواج | 1 | |
![]() |
با این سوالات خواستگاری بروید | مشاوره ازدواج | 1 |