بچه ها با وجود اينكه خيلي از بچه ها خداحافظي كردن و رفتن ولي من همچنان هستم!!!
و اگه خدا بخواد خواهم ماند...
هركي اهل موندنه بياد بگه...

هركي اهل موندنه بياد بگه...

چه کاریه؟بچه ها با وجود اينكه خيلي از بچه ها خداحافظي كردن و رفتن ولي من همچنان هستم!!!و اگه خدا بخواد خواهم ماند...
هركي اهل موندنه بياد بگه...![]()
چه کاریه؟
خوب هر کی میخواد بمونه میمونه دیگه
تو تاپیکا میشه دیدش
بچه ها با وجود اينكه خيلي از بچه ها خداحافظي كردن و رفتن ولي من همچنان هستم!!!و اگه خدا بخواد خواهم ماند...
شما برو من کاری میکنم گریه نکنهمام که فعلا هستیم!!!!!!! آخه طاقت اشکای YuMi رو ندارم!!!
تا ببینیم خدا چی بخواد!!!!!!!!!!!!!!
ایول به مامان بزرگ خودممن هستم تا آخرش![]()
به این میگن همسر نمونهمام که فعلا هستیم!!!!!!! آخه طاقت اشکای YuMi رو ندارم!!!
تا ببینیم خدا چی بخواد!!!!!!!!!!!!!!
منم هستم تا اون وسط مسطا
بعدش دیگه میرم
![]()
به این میگن همسر نمونه![]()
بچه ها با وجود اينكه خيلي از بچه ها خداحافظي كردن و رفتن ولي من همچنان هستم!!!و اگه خدا بخواد خواهم ماند...
آخه تو اونو نمی شناسی!!!!!
خیلی وابستمه!!!!!!!!!
هان؟؟؟
چی؟؟؟
هیچی مهمتر از وقت آدما نبیست , مخصوصا اگه به خاطر از دست رفتنش حسرت بخوریانقده بدم میاد از آدمایی که بیخودی خودشون رو لوس می کنن
میرید خب برید دیگه چرا تاپیک وداع می زنید
من اگه برم اصلا اینکارا رو نمی کنم
یعنی چی از کار زندگی می مونیم انگاری شغل و زن و خونه و بچه داری و فلان ریخته سرشون![]()
هیچی مهمتر از وقت آدما نبیست , مخصوصا اگه به خاطر از دست رفتنش حسرت بخوری
پس , اصلا لوس بازی نیست(رفتنو می گم) ولی در مورد تاپیک,خوب یه جور باید با بچه ها خداحافظی کنن...
نه اصلام اینطور نیس برا هرچیزی برنامه ریزی هس خودمن برا ارشد می خونم صب 8 و سی دقیقه تا ساعت 6 یا 7 عصر مطالعه دارم بعدش یه مدت میام اینجا بعدش وسطاش می رم برا خوندن یه درس دیگه اخبار و کلا هرکاری که تو برنامه ریزیم دارم
روزی دوساعت اومدن اینجا هیچوقت برام ضرر نرسونده ...اما شده بعضی وقتا که صب تا شب اینجا پلاس شدم اون موقع بود که بعدش دچار عذاب وجدان میشم
يكي مي گفت بين روزاي سخت و انسانهاي سخت اين انسان هاي سخت اند كه مي مونندبچه ها با وجود اينكه خيلي از بچه ها خداحافظي كردن و رفتن ولي من همچنان هستم!!!و اگه خدا بخواد خواهم ماند...
چراهم ,هست
سارا خانوم , اینو برو به سهیل و مهرشاد بگومن چیزه دیگه ای گفته بودم(دقیقا عکس حرف شما) من گفتم ,چون دائم تو باشگاه بودن یه دفعه فهمیدن که از همه چیز عقب موندن .
حرف شما هم درسته ,ولی من چیزه دیگه گفتم
تو رو که میدونم![]()
![]()
من کلا با خداحافظی مخالفم.کمتر میام اما برای همیشه خداحافظی نمی کنم هیچوقت.خیالتون راحت!!![]()
نه نمی شه! اصلا راه نداره!حالا نمیشه خداحافظی کنی؟؟من واست جشن میگیرم تو باشگاه! اصلا همه مهمون من
![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
اولين سرود ملي ايران كي و چگونه ساخته شد؟ | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
اجراي اولين حكم قصاص اسيدپاشي در ايران | گفتگوی آزاد | 30 | |
![]() |
اولين هتل بدون پرسنل دنيا | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
اولين سالروز درگذشت حميده خيرآبادي | گفتگوی آزاد | 2 | |
A | اولين ميثاق | گفتگوی آزاد | 0 |