اوره کا .....اوره کا

.Soheil

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه کشف مهم کشف کردم
آقا هر کی یه قیمتی داره ......گرفتید که چی گفتم؟

90 درصد باورهایی که ما داریم میشه با پول عوضش کرد میگی نه بگو نه .....ولی هر اعتقادتو بذار توی ترازویی که کفه دیگش 1 میلیارد دلار هستش بعدش میفهمی که ما همون ملت گشنه ای هستیم که چرچیل بودنشو بشارت داده بود......
پس زیاد به چیزایی که باور داری پایبند نباش
...دهه
به فکر تعالی باشیم همگی جمیعا
دیل کارنگی میگه من الان از باورهایی که 20 سال پیش داشتم فقط به جدول ضرب معتقدم که درمورد اونم با خوندن نظریات انشتین دچار تردید میشم
ممنون
منتظر فحشهای سازندتون هستم:smile:.

.
.
.
.
.
.
.

.ترلان

عضو جدید
اون دیگه اسمش باور نیست
باور آدما عوض نمیشه
ممکنه بذارنش زیر پا ولی بازم باورش دارن

ولی عنوانش خیلی عجیب بود:surprised::surprised::surprised:

NYC

عضو جدید
کاربر ممتاز
یک میلیارد دلار ! = 10000000000000 ریال !
ایران و انگلیس و ... نداره.جلو میت بذاری تکنو میزنه.:surprised:

آخرین ویرایش:

mina jojo

عضو جدید
کاربر ممتاز
عیدی نمیدید همینه دیگه جوونه مردم دیوونه میشه:cry: داداش غصه نخور عیدی رو خدا میرسونه:eek:

vahid321

عضو جدید
کاربر ممتاز
انشالا که شما بعد از اینکه از حموم لخت زدی بیرون که به این کشفیات نرسیدی؟:biggrin:
مثل ارشمیدس Archimedes

.Soheil

عضو جدید
کاربر ممتاز
اون دیگه اسمش باور نیست
باور آدما عوض نمیشه

نه عزیز .....مثلا بهت این مقدار پولو بدن بگن ایرانی بودنتو انکار کن و دو سه تا فحش ناموسی به هرچی ناسیونالیسته بده .....به نظرت این کارو نمیکنی آیا؟
اوره کا هم یعنی یافتم
به زبان یونانی

آذرتاش

عضو جدید
یک میلیارد دلار که سهله اگر یک هزارم آن را بدهند مردم معامله میکنند. برای من آن ده درصدی که شما کنار گذاشتید مهم تر است . در مورد آن نمیشه معامله کرد. حالا باید دید ده در صد هر کس از صد در صدش چه چیز هایی هستند.
ده درصد من اینست که من از نژاد شاهسون ها هستم و ترک هستم. این را کسی نمیتواند با من معامله کند. حتی یک سلول مرده ام هم حکایت این ده در صد است. شاهسونها را ایل سون هم مینامند که عبارت درست تری است.

• Like
واکنش ها: sh85

mina jojo

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه عزیز .....مثلا بهت این مقدار پولو بدن بگن ایرانی بودنتو انکار کن و دو سه تا فحش ناموسی به هرچی ناسیونالیسته بده .....به نظرت این کارو نمیکنی آیا؟
اوره کا هم یعنی یافتم
به زبان یونانی

اقا اجازه؟ما فحش بلد نیستیم :redface:

.ترلان

عضو جدید
اوره کا هم یعنی یافتم
به زبان یونانی

من..نههههههههههه...به خداااااااا:D

نمدونم .... باید تو موقعیتش بود(خدا نکنه):cry:

cinderella

عضو جدید
کاربر ممتاز
میشه عنوان تاپیکوووووووووووووووووو شرح بدید؟؟ :whistle:

cinderella

عضو جدید
کاربر ممتاز
میشه عنوان تاپیکوووووووووووووووووو شرح بدید؟؟ :whistle:

.اوره کااوووووووووووووره کا! ... اووووووووووووووووووره کا! ارشمیدس به هنگام کشف قانون معروفش لخت از حمام بیرون پرید و داد زد : اوره کا !... اوره کا! ...

ممنون جوابمو گرفتم!!!:gol:
فعلا بابای :whistle:

barg

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه کشف مهم کشف کردم

90 درصد باورهایی که ما داریم میشه با پول عوضش کرد میگی نه بگو نه .....ولی هر اعتقادتو بذار توی ترازویی که کفه دیگش 1 میلیارد دلار هستش بعدش میفهمی که ما همون ملت گشنه ای هستیم که چرچیل بودنشو بشارت داده بود......
...دهه
دیل کارنگی میگه من الان از باورهایی که 20 سال پیش داشتم فقط به جدول ضرب معتقدم که درمورد اونم با خوندن نظریات انشتین دچار تردید میشم
ممنون

.
.
.
.
.
.
.

ها......با پول که نه....:D
ولی به جان خودم با دیدن اولین عذاب و تنبیه و .... اعتقادام که هیچی...... کل وجودم را نقض میکنم....

sh85

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
یه کشف مهم کشف کردم

...دهه
ممنون

.
.
.
.
.
.
.

حرف شما خیلی درست بود (سوت)
ولی جدا خوشم می یاد دارین با حقایق زندگی به شدت آشنا می شین :gol:
اون دیگه اسمش باور نیست
باور آدما عوض نمیشه

پیشنهاد می دم فیلم پیشنهاد بی شرمانه را نگاه کنی اونقت ...
ولی من کفرمو با یه دنیا عوض نمیکنم....:smile:
منم دیوونگیم را با هیچی عوض نمی کنم ;)

.Soheil

عضو جدید
کاربر ممتاز
یک میلیارد دلار که سهله اگر یک هزارم آن را بدهند مردم معامله میکنند. برای من آن ده درصدی که شما کنار گذاشتید مهم تر است . در مورد آن نمیشه معامله کرد. حالا باید دید ده در صد هر کس از صد در صدش چه چیز هایی هستند.
ده درصد من اینست که من از نژاد شاهسون ها هستم و ترک هستم. این را کسی نمیتواند با من معامله کند. حتی یک سلول مرده ام هم حکایت این ده در صد است. شاهسونها را ایل سون هم مینامند که عبارت درست تری است.
:gol::gol::gol:

بالا