اوج هنر مهندسی مکانیک در عکس آخر!!!!!!!

mpanter2001

عضو جدید
معمارای هستند که طراحی صنعتی انجام میدن!!!
لازم نیست که چک کنی بدنم فتوشاپه یا نه!!!خودم یه پسریو مجبور کردم چرخ و فلک بشینه ،بد بخت حالش بد شد کلی بهم فهش داد!!! خوب معلومه اگه بگم اینو سوار شه که عکس اخر که هیچ، باید بره اون دنیا!!!

:eek: شرمنده ، بحث از روی کلکل رشته رفته تو کانال جنسیت و منم که شنا بلد نیستم پس در این کانال وارد نشدندی و آنگاه غرق نشدندی و سپس زندگانی طولانی را همی گذراندی.:w42:
شما هم بهتره دست از سر کچل اون پسر بدبخت بردارید و بزارید بقیه عمرشو در کنج این دنیا زندگی بی ترسیرو شرو کنه. آمین.
اگه این دخترا بذارن:w39:

fateme_003

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:eek: شرمنده ، بحث از روی کلکل رشته رفته تو کانال جنسیت و منم که شنا بلد نیستم پس در این کانال وارد نشدندی و آنگاه غرق نشدندی و سپس زندگانی طولانی را همی گذراندی.:w42:
شما هم بهتره دست از سر کچل اون پسر بدبخت بردارید و بزارید بقیه عمرشو در کنج این دنیا زندگی بی ترسیرو شرو کنه. آمین.
اگه این دخترا بذارن:w39:
من کانال عوض نکردم شما میخواستی بهم بفهمونی که عکس اخریه فتوشاپه یا نه که گفتم من خبر دارم که میتونه واقعیت داشته باشه و ربطی به جنسیتم نداره!
خدایی بعدش عذاب وجدان گرفتم!!!

Martin Eco

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما اینیم:cool:

بدبخت حق داشته،تازه از پشت تصویر نداریم وگرنه لکه هایی هم در اون موضع قابل رویت بود..

mpanter2001

عضو جدید
من کانال عوض نکردم شما میخواستی بهم بفهمونی که عکس اخریه فتوشاپه یا نه که گفتم من خبر دارم که میتونه واقعیت داشته باشه و ربطی به جنسیتم نداره!
خدایی بعدش عذاب وجدان گرفتم!!!

او کی:redface:. همین قدر که اعتراف می کنی، خوبه. حالا هم از حرفت در مورد رشته من استغفار کن تا آمرزیده شوی ، دخترم. آمین:razz:

fateme_003

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
او کی:redface:. همین قدر که اعتراف می کنی، خوبه. حالا هم از حرفت در مورد رشته من استغفار کن تا آمرزیده شوی ، دخترم. آمین:razz:
نخیر معمارا هم طراحی صنعتی انجام میدن!!
بعدم من اگه نخوام امرزیده بشم چی؟؟؟؟؟؟؟؟

mpanter2001

عضو جدید
نخیر معمارا هم طراحی صنعتی انجام میدن!!
بعدم من اگه نخوام امرزیده بشم چی؟؟؟؟؟؟؟؟

واسه همینه که 50 ساله پیکان تولید می کردیم. سرتون به کار خودتون چرا گرم نمیشه.
اینجوری اقلا 4 تا خونه باحال تو تهران داشتیم. فقط امضا میفروشید. احتکار کارها، 1 نقشه هی کپی کارها، همش پز دادن کارها، و خیلی کارها:surprised:

fateme_003

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واسه همینه که 50 ساله پیکان تولید می کردیم. سرتون به کار خودتون چرا گرم نمیشه.
اینجوری اقلا 4 تا خونه باحال تو تهران داشتیم. فقط امضا میفروشید. احتکار کارها، 1 نقشه هی کپی کارها، همش پز دادن کارها، و خیلی کارها:surprised:
اهان!!خوب شما اونوقت چیکار کردین؟؟؟؟

ghazaliii

عضو جدید
مگه از جونم سيرم اينكارا كنم؟؟؟؟؟؟؟
من كه اگر باشم در جا ميميرم چون از ارتفاع واقعا ميترسم

*Atusa*

عضو جدید
اصلا خودتونو ناراحت نکنید. شما هم ایشالا به جایی می رسید که چیزی خلق کنید که ملت حالشو ببرن مثل پیکان جوادی با لاستیک رادیال و رنگ حتما آلبالویی:biggrin:
مهم اینه که از فرمولهای بی جون و مخ ترکون ریاضی و فیزیک ، چیزی بسازی که خانوما رو سر جاشون بن:w42:شونه

با این کل کل در مورد رشته موافق نیستم.اما با جمله ی آخرت شدیدا موافقم.
مگه سوسولاشو بچه!!

Ehsan_M

عضو جدید
کاربر ممتاز
کل کل رشتتون تموم شد
عجب دعوایی راه انداختم
این جمله از یکی از ریاضیدانان معروف بنام لئوناردو اولر برای دوستان ریاضی:
مکانیک بهشت ریاضیات است.

nastaran-20

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخه این چه کاریه که هی کل کل میکنید با هم
دنیای مکانیک ی چیزیه و دنیای معماری و عمران و ... ی چیز دیگه
همه هم تو کار خودشون حرف ندارن
اینم آخر حیجانه دم مکانیکا گرم که همچین چیزی میسازن که مردم اوج هیجان رو ترجبه کنن
هیف ک من نمیتونم سوار شم

mpanter2001

عضو جدید
آخه این چه کاریه که هی کل کل میکنید با هم
دنیای مکانیک ی چیزیه و دنیای معماری و عمران و ... ی چیز دیگه
همه هم تو کار خودشون حرف ندارن
اینم آخر حیجانه دم مکانیکا گرم که همچین چیزی میسازن که مردم اوج هیجان رو ترجبه کنن
هیف ک من نمیتونم سوار شم

:eek: اگه کل کل نکنیم که تاپیک به 2 صفحه هم نمی رسه:surprised: