mpanter2001
عضو جدید
ما اینیم

photoshope
اگه ریاضی نبود که دیگه مکانیک معنی نداشت البته ببخشید.بچه ها مکانیک نبودن زندگی بی معنی میشد
و ایضا اگه فیزیک نبود اصلا مهندسی شکل نمی گرفت حتی مهنسی برقاگه ریاضی نبود که دیگه مکانیک معنی نداشت البته ببخشید.
بله دقیقا.و ایضا اگه فیزیک نبود اصلا مهندسی شکل نمی گرفت حتی مهنسی برق![]()
بله دقیقا.
رشته های مهندسی از علوم پایه نشات میگیرن.
با این کل کل در مورد رشته موافق نیستم.اما با جمله ی آخرت شدیدا موافقم.اصلا خودتونو ناراحت نکنید. شما هم ایشالا به جایی می رسید که چیزی خلق کنید که ملت حالشو ببرن مثل پیکان جوادی با لاستیک رادیال و رنگ حتما آلبالوییمهم اینه که از فرمولهای بی جون و مخ ترکون ریاضی و فیزیک ، چیزی بسازی که خانوما رو سر جاشون بنشونه
![]()
الان من به نظرتون پسرم یا دختر؟!اصلا خودتونو ناراحت نکنید. شما هم ایشالا به جایی می رسید که چیزی خلق کنید که ملت حالشو ببرن مثل پیکان جوادی با لاستیک رادیال و رنگ حتما آلبالویی
مهم اینه که از فرمولهای بی جون و مخ ترکون ریاضی و فیزیک ، چیزی بسازی که خانوما رو سر جاشون بنشونه![]()
تایید میشهبچه ها مکانیک نبودن زندگی بی معنی میشد
مکانیک ...ریاضیات رو معنا داداگه ریاضی نبود که دیگه مکانیک معنی نداشت البته ببخشید.
ای بابا همه رو گفتین الا معماری
پس معماری چیه این وسط؟کشک؟دوغ؟![]()
عجب ما شما رو دیدیم؟من بگم؟؟؟ بگم؟؟؟ بگم؟؟؟![]()
ما برای چند هفته نبودیم ...وقتی اومدیم دیدم که هیچکس از بچه های قدیم نیستن ...دیگه حوصلش نبود بیایم ..عجب ما شما رو دیدیم؟
خیلی وقت بود نبودید؟
نه منم خبر ندارم هیچکدوم نیستن نمیدونم چرا اینجوری شده.ما برای چند هفته نبودیم ...وقتی اومدیم دیدم که هیچکس از بچه های قدیم نیستن ...دیگه حوصلش نبود بیایم ..
الان هم هستم ...ولی جایی فعالیت نمیکنم ....
ازشون خبر دارید؟؟؟
با این کل کل در مورد رشته موافق نیستم.اما با جمله ی آخرت شدیدا موافقم.
الان من به نظرتون پسرم یا دختر؟!
خودتو ناراحت نکن عزیزمای بابا همه رو گفتین الا معماری
پس معماری چیه این وسط؟کشک؟دوغ؟![]()
خودتو ناراحت نکن عزیزم
اخه اگه معمارا اینا رو طراحی نکنن که بقیه رشته ها هم اینجا کاره ای نیستند!؟
معمارا همه چی طراحی میکنن!!شرمنده ولی این ساختمون نیس که طراحی بشه. تماما کار مهندسیه. باز اگه یه عمرانی گله میکرد ، میشد واسش کاری کرد
خوب شد نگفتید بنز و بنوه هم کار طراحی معماراست![]()
معمارا همه چی طراحی میکنن!!
معمارای هستند که طراحی صنعتی انجام میدن!!!بعدش اینجوری
بعدشم از تعجب چشمام ترکید........
تو کار با مهندسای مکانیک عزیزان طراحی صنعتیدخالت میکنن نه معماری.
همیشه دستگاهی که مختص 1کاره بهتر از چند کاره ها جواب میده مثل دوربینهای حرفه ای که فیلم نمیگیره.
معماران عزیز لطفا فقط روی خونه متمرکز شید! وگرنه سوار این ترن میکنمتون تا عکس آخر رو خودتون چک کنید که فتوشاپه یا نه!!!!![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
اوج خلاقیت و هنر دستی با کاغذ | تالار عکس | 1 | |
![]() |
اوج خلاقیت و هنر دست روی کاغذ(2)+عکس | تالار عکس | 4 | |
![]() |
اوج هنر!!! | تالار عکس | 2 | |
![]() |
اوج هنر معماری...! | تالار عکس | 10 | |
M | اوج بدحجابی در پیست اسکی | تالار عکس | 237 |