اوج ابتذال در جزیره کیش!!!!!!!

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
در بسياري از خيابانهاي تهران از اينها ازادتر بسيار ديده ميشه ! :smile:

فعلا كه همه جا داره ميشه منطقه ازاد !! :eek:

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
منبع خبر که همه چی رو مشخص میکنه، 4تا جوجه پشمکی از تیرکمون اباد رفتن اونجا اوردوز کردن... منطقه ازاد اسمش رو خودشه ، ولی من هر چی گشتم مشکلی تو عکسا ندیدم، مشکل تو عکاسه بی ظرفیت بود که غیر ننه ش جنس مخالف دیگه ای ندیده

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
در بسياري از خيابانهاي تهران از اينها ازادتر بسيار ديده ميشه ! :smile:

فعلا كه همه جا داره ميشه منطقه ازاد !! :eek:

فعلا که همه جا برادارانه بزرگوار و گشت ارشاد حضوره فعال دارن

اگر تمدن به عریان بودن است حیوانات از ما بسیار متمدن ترند.
پس شما عریان ندیدی

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز
اوه مای گاد....سربه سر این نزارین امروز دلش از هر کی هس پره:cry::cry:

]چه قدر باید بدبخت باشیم که تمام مشکلات مو مانتو شلواره دنیا داره پیشرفت میکنه ما تو ....لخت ناموس مردم گیر کردیم تا این حد که جوونامون سر این مسائل بی ارزش بحث میکنن!!!!خریتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تاکککککککککککککککککککککککککککککککی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مهرومهتاب

عضو جدید
همچین نوشتی اوج ابتذال حالا فک کردم چی شده:surprised:
چه بهتر بذار ملت برن عقدهاشونو خالی کنن تا مث الان نشه که از مرز خارج نشده همه....:surprised:

aryaei

عضو جدید
ن

ن

دوست من امیدوارم تجربه سفر خارجی داشته باشی از خودت و ان چیزایی که ظاهری می بینی وبهش گیر میدی بدت میاد مردم خیلی راحتا و شما هر چقدر هم .... داشته باشی بعد از ۳ ساعت شرمت میشه به انها توجه کنی اما ما از هر دو طرف افتادیم نه دینما در سته نه راحت زندگی کردن و من همیشه ارزو میکنم اول راحت زندگی کنیم و بعدش هم فرهنگ راحت زندگی کردن توی خودمون بالا ببریم

*ملینا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیز من هر کسی اختیار داره هر جور که میخواد بپوشه و بگرده...
ابتذال این چیزا نیست...خیلی ها هم هستن حجاب کامل دارن و همه جور کاری میکنن...
ملاک سنجش آدما به تار مو ،شلوار کوتاه پوشیدن نیست..

میتا

کاربر بیش فعال
ای بابا :(....خوبه اونایی که به حجاب عقیده ندارن بیان به خانمای چادری گیر بدن چرا چادر سرشون میکنن ؟؟!!!!!.:lol:...واقعا چه عکاسی:w05:.. باید بهش گفت شما که دیدن این خانما رو گناه میدونی خب چرا عکس میگیری دیگه؟!!!!...:w15:

ahmad45199

عضو جدید
آقا شما كه خيلي خوبي ميدوني كار خوبي نيست عكس مردمو بگيري اونم قايمكي بعد بياري بذاري تو سايت؟ كار فرهنگي داري ميكني؟ به اين ميگن تجاوز به حريم خصوصي مردم

mjvm

کاربر فعال گروه کیفیت مهندسی صنایع
اوه :biggrin:
گفتم الان استخر مختلط گذاشتن
چیز خاصی نیست به نظر من
البته نسبت به شهر های دیگه میگم
باید آزادی باشه دیگه

eskan

عضو جدید
سلام
حتما به این سایت سر بزنید و خواهید فهمید که بزرگان فوتبال ما آنقدر هم که فکر میکنیم بد نیستند.

ورود به سایت

خوش بگذره

marali_64

عضو جدید
عزیز من اگه از وضع کیش ناراحتی نرو مشکلی نیست ؛کسی مجبورت نکرده بری،در ضمن هرکس اختیار خودشو داره شما حرص نخورتواون هتل ها هم اگه اتاق گرفتی در اتاقتو قفل کن تا،کسی مزاحمت نشه

marali_64

عضو جدید
ای بابا :(....خوبه اونایی که به حجاب عقیده ندارن بیان به خانمای چادری گیر بدن چرا چادر سرشون میکنن ؟؟!!!!!.:lol:...واقعا چه عکاسی:w05:.. باید بهش گفت شما که دیدن این خانما رو گناه میدونی خب چرا عکس میگیری دیگه؟!!!!...:w15:

واقعا اون چه عکاس ....... بوده که افتاده دنبال ناموس مردم ازشون عکس انداخته گذاشته تو اینترنت