انواع پیتزا، ساندویچ و غذاهای فست فود

wwwparvane

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=2]طرز تهیه پیتزای دودی رژیمی[/h]
طرز تهیه پیتزای دودی رژیمی


مواد لازم :

خمیر پیتزای آماده

350 گرم

سیر سفید و گیاهان معطر

120 گرم

پنیر گوتا رنده شده

2 فنجان

پنیر ریکوتا ایتالیایی و یا پنیر پیتزا

1 فنجان

بوقلمون دودی ورقه شده

2 اونس

ریحان

به مقدار دلخواه



طرز تهیه :

1. فر را در درجه ی 450 فارنهایت گرم کنید. در سینی فر نسوزی روغن اسپری کنید .

2. خمیر پیتزا را بروی سینی فر پهن کنید و در دمای 450 درجه به مدت 8 دقیقه در فر قرار دهید.

3. سینی را از فر بیرون بیاورید ، ادویه و سیر را بروی آن بپاشید سپس مقداری پنیر پیتزا را با پنیر موزارلا مخلوط کرده و روی خمیر بپاشید و بوقلمون های ورقه شده را روی آن پهن کنید و به مدت 8 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شود.

4.غذا حاضر است آنرا به دوازده قطعه کنید و با برگهای ریحان نزئین کنید.



 

wwwparvane

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=2]پیتزای میگو با سُس مخصوص[/h]
پیتزای میگو با سُس مخصوص




مواد لازم برای دو پیتزا در قالب 25 سانتی :

میگوی پاک کرده 300 گرم
پیازخرد شده 1عدد متوسط
گوجه‌فرنگی خردشده 2 عدد متوسط
فلفل دلمه‌‌ای سبز خردشده 1عدد متوسط
قارچ ورقه ورقه شده 100گرم
سس پیتزا(طرز تهیه آن در پایین آمده است) به‌مقدار لازم
پنیر فیلا فیلا رنده شده 350 گرم
زیتون بدون هسته 6- 5 عدد
سیر رنده شده 2حبه
نمک و فلفل و ارگانو به‌میزان لازم


روش تهیه‌ی پیتزای میگو:

خمیر پیتزا را در ظرف مناسب چرب شده باز کنید و سس و سیر را روی خمیر بمالید، سپس به‌ترتیب: پیاز، گوجه‌فرنگی، فلفل دلمه‌ای، میگو، قارچ و زیتون را روی سطح خمیر ‌پخش کنید و نمک و فلفل و ارگانو را به آن اضافه کنید. آن گاه پنیر رنده شده را روی پیتزا بریزید. فر را از قبل روی حرارت 180 درجه‌ی سانتی‌گراد گرم کنید و ظرف پیتزا را به‌مدت 15 دقیقه کف فر قرار دهید. سپس آن را در طبقه ی وسط فر بگذارید و ‌مدت 10 دقیقه‌ی دیگر پخت را ادامه دهید تا پنیر کاملاً آب شده و طلایی شود.

مواد لازم برای سُس پیتزا:

رب گوجه‌فرنگی 1پیمانه
آویشن 1 قاشق سوپ‌خوری
فلفل قرمز نصف قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه نصف قاشق چای‌خوری
جوزهندی 1 قاشق چای‌خوری
دارچین 1 قاشق چای‌خوری
شکر 2 قاشق سوپ‌خوری
سرکه نصف پیمانه
نمک نصف قاشق چای‌خوری
پودر سیر نصف قاشق چای‌خوری
ادویه‌ی کاری 1 قاشق چای‌خوری
هل نصف قاشق چای‌خوری
روغن مایع 2 قاشق سوپ‌خوری

روش تهیه سُس :

تمام مواد بالا را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید.هنگامی که چند جوش زد، از روی حرارت بردارید. در این زمان سس آماده است.


مواد لازم برای خمیر پیتزا:

آب گرم 1پیمانه
خمیرترش 1قاشق سوپخوری
آرد سفید گندم 3- 5/2 پیمانه
شکر 1قاشق چایخوری
نمک 1قاشق چایخوری


روش تهیه‌ی خمیر:

آب گرم، خمیرترش و شکر را در کاسه‌ای که چرب نباشد، مخلوط کنید و به‌مدت 10 دقیقه بگذارید بماند تا پف کند (اصطلاحاً عمل بیابد). سپس روغن مایع و نمک را به مایع خمیرترش اضافه کرده، آرد را نیز بیفزایید و ورز دهید. خمیر نباید به دست بچسبد. خمیر را حدود یک ساعت بگذارید بماند و بعد خمیر را در ظرف مورد نظر که چرب کرده‌اید باز کنید.



 

wwwparvane

عضو جدید
کاربر ممتاز
اسنک تخم مرغ و ماهی



مواد لازم برای 4 نفر:

تخم مرغ 4 عدد
پنیر 4 برش
شیر 4 قاشق غذاخوری
نان فانتزی سبوس دار(کوچک) 2 عدد
کره 2 قاشق غذاخوری
ماهی پخته شده(یا ماهی دودی) 4 برش
خیار 2 عدد
نمک به میزان لازم
فلفل به مقدار لازم
شاهی تازه جوانه زده به مقدار لازم
طرز تهیه:

تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کنید. پنیر رنده شده، نمک و فلفل را نیز بیفزایید. سپس در تابه ای کمی کره بریزید و با مخلوط تخم مرغ و پنیر، خاگینه درست کنید.
نان ها را به صورت دو نیم دایره برش دهید و در سینی فر بگذارید و مدت 5 دقیقه داخل فر با حرارت 350 درجه فارنهایت قرار دهید تا نان ها گرم شوند.
سپس روی هر قطعه نان کمی کره بمالید و مقداری از خاگینه را روی آن قرار دهید و یک تک ماهی روی آن گذاشته و در ظرف بچینید.
در انتها با خیارهای حلقه شده و برگ های شاهی آن را تزیین و سرو کنید.
نکته تغذیه ای:
نان های سبوس دار برای سلامت بدن به خصوص دستگاه گوارش مفید است.



 

wwwparvane

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=2]پيتزاي سبزي[/h]
مواد لازم براي 2 نفر :

1 عدد
پياز كوچك
4عدد
قارچ
1 عدد
فلفل سبزكوچك
1 عدد
گوجه فرنگي
سه چهارم ليوان
پنير پيتزاي رنده شده
به ميزان لازم
خميرنان سفيد
سس پيتزا :
يك دوم قاشق غذاخوري
مرزن جوش و يا اورگانو
يك سوم قاشق چايخوري
پودر سير
يك دوم قاشق غذاخوري
روغن زيتون
به مقدار كم
پودر فلفل و نمك
يك دوم فنجان
سس گوجه فرنگي
طرز تهيه:
ابتدا كليه مواد سس را مخلوط كنيد و كنار بگذاريد ( توجه داشته باشيد چنانچه سس گوجه فرنگي شور بود، نمك را از مخلوط فوق حذف كنيد). سپس پياز، قارچ، فلفل سبز و گوجه فرنگي را خرد كرده، كنار بگذاريد. خمير پيتزا را روي تخته باز كنيد. براي جلوگيري از چسبندگي خمير ، قدري آرد روي تخته بپاشيد. سپس سس را روي خمير بماليد و پنير پيتزا را روي آن بريزيد. سبزي هاي خرد شده( پياز ، فلفل سبز و...) را روي آن بپاشيد. در فر به مدت 25-20 در دماي f ْ450 قرار دهيد. مدت طبخ اين غذا، 40 دقيقه است.
نكات تغذيه اي:
اين غذا مملو از انواع ويتامين هاي a,b,c مي باشد. و براي كساني كه رژيم گياهخواري دارند مناسب است . پودر سير هم غذا را خوش طعم كرده و ضمناً داراي خواص ضد عفوني كننده و كاهش دهنده فشار خون است



 

wwwparvane

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=2]پيتزاي دريايي[/h]
مواد لازم :
آرد :: سه چهارم ليوان
بكينگ پودر :: يك قاشق چاي خوري
نمك :: نصف قاشق چاي خوري
شير :: يك سوم ليوان
روغن مايع :: دوقاشق سوپ خوري
پوره گوجه فرنگي :: 120 گرم
رب گوجه فرنگي :: يك قاشق مرباخوري
سيرله شده :: يك حبه
پودر ارگانو :: يك قاشق چاي خوري
پودر جعفري :: يك قاشق چاي خوري
نمك و فلفل :: به ميزان لازم
ميگو :: سه چهارم ليوان
زيتون سياه يا سبز ( بدون هسته) :: 2-3 عدد
پنير پيتزا :: 150 گرم
كنسرو كيلكا :: يك عدد



طرز تهيه :
آرد، بكينگ پودر و نمك را داخل كاسه اي ريخته ، شير و روغن را اضافه مي كنيم و به طور مرتب هم مي زنيم. خمير را ورز داده و بصورت توپ در مي آوريم (اگر خمير چسبنده بود كمي آرد اضافه مي كنيم و اگر خيلي سفت بود شير مي افزاييم). روي خمير پوشش كشيده و مي گذاريم خمير نيم ساعت بماند. پوره گوجه فرنگي، رب گوجه، سبزي هاي معطر و سير را در ماهي تابه كوچكي با هم مخلوط كرده، روي حرارت كم قرار مي دهيم تا غليظ شده و در ادامه بعد از سردشدن ، خمير را در ظرفي با قطر 30 سانتي متر پهن مي كنيم. سس آماده شده را برش نازك داده و روي بقيه مواد چيده شده، كمي پودر ارگانو مي پاشيم. فر را از 20 دقيقه قبل در دماي 200 درجه سانتي گراد روشن كرده، پيتزا را درون فر گذاشته تا زماني كه روي پنير طلايي شود.



نكات تغذيه اي :
ميگو يكي از لذيذترين غذاهاي دريايي است. از نظر مقايسه اي نسبت به ساير غذاهايي كه پروتئين زيادي دارند، نظير گوشت ماهي و گروه ماكيان ، ميگو كالري كمتري دارد. پروتئين موجوددر ميگو كيفيت بالايي داشته و حاوي تمام اسيدآمينه هاي لازم جهت رشد مي باشد. پروتئين ميگو همانند ساير جانوران دريايي به دليل نداشتن بافت همبند به راحتي هضم مي شود. براي گروههايي از مردم نظير افراد مسن كه در جويدن و هضم غذا مشكل دارند، غذاي حاوي ميگو گزينه مناسبي براي تأمين پروتئين روزانه آنها است. ميگوها در كل داراي چربي كمي مي باشند. اسيدهاي چرب امگا-3 كه از دسته اسدهاي چرب غير اشباع بوده و براي سلامتي مفيد هستند، در ميگوها به وفور يافت مي شوند. اين دسته از اسيدهاي چرب مي توانند در كاهش خطر بيماريهاي قلبي مؤثر واقع شوند.اسيدهاي چرب امگا-3 همچنين اجزاي ضروري براي غشاي سلول مغز و بافت چشم است. ميگو منبع غني از ويتامين هاي e,d,c,b12,b6,a و املاحي چون كلسيم، آهن، منيزيم،فسفر، پتاسيم، سديم،روي، مس، منگنز و سلنيم است.علاوه بر اين كلسيم، روي، آهن، منيزيم و فسفر ميگو نسبت به ساير آبزيان بيشتر است.



 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
یک مینی همبرگر وحشتناک خوشمزه!

یک مینی همبرگر وحشتناک خوشمزه!

: همبرگرهای خوشمزه را همه دوست دارند، مخصوصاً اگر مغز آن از پنیر خوشمزه ای پر شده باشد. درست کردن این همبرگرها هم ساده است و هم وقت کمی می گیرد.



مواد لازم:

• 10 عدد راویولی با مغز پنیری
• نیم کیلوگرم گوشت چرخ کرده
• 10 عدد نان مینی همبرگر
• 10 برش پنیر

مواد لازم برای سس:

• 2 عدد پیاز، خرد شده
• 1 حبه سیر، له شده
• 1 قوطی گوجه خرد شده
• 1 فنجان کچاپ
• 2 قاشق غذاخوری کره

دستور تهیه:

1. پیازها را با کره و نمک سرخ کنید تا قهوه ای شوند.



2. سیر را اضافه کنید و 1 دقیقه تفت دهید. سپس قوطی گوجه فرنگی های خرد شده را در آن خالی کنید و بگذارید 15 دقیقه بپزد.



3. حالا کچاپ را اضافه کنید.



4. خوب هم بزنید تا یکنواخت شود.

5. راویولی های آماده (یا راویولی هایی که با پنیر پر کرده اید) را طبق دستورالعمل روی بسته بجوشانید.



6. سپس گوشت را پهن کنید و راویولی ها را روی آن بگذارید و هر کدام را داخل گوشت بپیچید.



7. سعی کنید هنگام پیچیدن گوشت به دور راویولی هوای داخل آن را بگیرید و مرتب بپیچید. گوشت اضافه را نیز جدا کنید.



8. حالا این همبرگرها را گریل یا کباب کنید یا سرخ کنید.



9. بعد از آنکه همبرگرها پخته شدند می توانید آنها را با نان همبرگر و یک لایه پنیر و یک لایه سس، سرو کنید.



10. مینی همبرگر با مغز راویولی پنیری آماده است. نوش جان.


 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
همبرگر با سس لبو

همبرگر با سس لبو


گوشت را به همراه ریحان، مرزه و ادویه*های دلخواه همچون دارچین، پاپریكا و نمك مزه*دار كنید. آن را در یك تابه با روغن بسیار كم سرخ كرده و نان همبرگر را نصف كنید و روی آن را با روغن زیتون خوب آغشته كرده و در فر بگذارید تا كمی برشته شود.









مواد لازم:


  • گوشت گوساله كم*چرب: 200گرم
  • ریحان: یك قاشق سوپ*خوری سرپر، خرد شده
  • مرزه خشك شده: یك پنس
  • روغن زیتون: به میزان لازم
  • سس مایونز: یك قاشق چای*خوری
  • ماست خامه*ای سفت: یك*دوم قاشق چای*خوری
  • پنیرسفید فتا: 10گرم
  • لبوی خرد شده: یك قاشق چای*خوری
  • آب لبو: به میزان لازم

روش تهیه:

گوشت را به همراه ریحان، مرزه و ادویه*های دلخواه همچون دارچین، پاپریكا و نمك مزه*دار كنید. آن را در یك تابه با روغن بسیار كم سرخ كرده و نان همبرگر را نصف كنید و روی آن را با روغن زیتون خوب آغشته كرده و در فر بگذارید تا كمی برشته شود.

برای سس لبو: باقی مواد را با هم مخلوط كنید، بهتر است به این سس هیچ ادویه*ای اضافه نشود.

نكته:
اگر گوشت شما دارای بافت چربی زیاد بود، سعی كنید آن را دیگر سرخ نكنید و به جای سرخ كردن در روغن از این روش استفاده كنید. یك تابه نچسب را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود و برگر را در آن قرار داده و با یك كفگیر كمی روی گوشت برای مدت یك دقیقه فشار دهید تا برگر كوچك و به سمت بالا جمع نشود. سپس كفگیر را برداشته و روی دیگر را سرخ كنید.
 

wwwparvane

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=2]سیب زمینی تنوری غذای انگلیسی[/h]
واد لازم برای 4 نفر :



سیب زمینی در اندازه متوسط ----------------- 5-6 عدد

سبزی * نگینی خرد شده ---------------------- 1 استكان

پنیر پیتزا رنده شده ------------------------------ به مقدار لازم

نمك ---------------------------------------------- به مقدار لازم







طرز تهیه :



ابتدا سیب زمینی ها با برس یا سیم ظرفشویی تمیز ، كاملا بشوئید .



به دو روش میتوانید سیب زمینی ها را برشته كنید :

1- دور سیب زمینی ها را با فویل بپوشانید و روی سینی فر بچینید . سینی را در طبقه وسط فر داغ با حرارت 250 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه برشته كنید .







2- در یك قابلمه آلومینیومی (یا از جنس روی ) ، اول به ارتفاع 5 سانتیمتر نمك آشپزی بریزید و بعد سیب زمینی ها را داخل قابلمه بچینید ، بعد تمام سطح سیب زمینی ها را كاملا با نمك آشپزخانه بپوشانید و درب قابلمه را ببندید . قابلمه را روی حرارت قرار دهید و 45 دقیقه صبر كنید تا سیب زمینی ها كاملا برشته شوند . در این مدت چند بار سیب زمینی ها را بچرخانید تا تمام سطح آنها یكدست برشته شود . با این روش پوست سیب زمینی ها كاملا سالم می ماند و سیب زمینی ها علاوه بر برشته شدن ، كمی هم طعم دار میشوند و ظاهر نهایی غذا یكدست میشود . ولی مدت بیشتری نسبت به روش اول زمان لازم است .



بعد از برشته كردن سیب زمینی ها، فویل روی آنها را باز كنید و با نوك چاقو یك + نه چندان عمیق روی سطح سیب زمینی ها ایجاد كنید.

(دقت كنید شكاف ایجاد شده در حدی نباشد كه سیب زمینی را خرد كند)

داخل شكاف ایجاد شده را با مخلوط سبزی پركنید و روی سبزی را با پنیر رنده شده بپوشانید .







دوباره سیب زمینی ها را داخل فویل بپیچید و به مدت 15 دقیقه دیگر سیب زمینی ها را داخل فر با حرارت 120 درجه سانتیگراد برشته كنید.

بعد از این مدت سیب زمینی ها را با همان فویل داخل ظرف سرو بچینید و سرو كنید.



این پیش غذا در انگلیس معمولا همراه ماهی بخارپز شده سرو میشود ولی شما میتوانید كنار انواع غذا، از این پیش غذا استفاده كنید .





نكته :



* سبزی این خوراك شامل : پیازچه و جعفری نگینی درشت خرد شده است. نسبت پیاز چه معمولا دو برابر جعفری در نظر گرفته میشود . ولی شما میتوانید بسته به ذائقه خانواده و سبزی ای كه در دسترس دارید، نوع و مقدار سبزی را به دلخواه تغییر دهید .



میتوانید از انواع پنیر برای تهیه این غذا استفاده كنید. ولی توجه داشته باشید كه پنیر گودا برای برشته شدن زیاد مناسب نیست و كاربرد آن بیشتر در انواع سالاد است.



برای مزه دار كردن داخل سیب زمینی میتوانید قبل از ریختن سبزی داخل آن از انواع ادویه ( آویشن، فلفل، نمك، ... ) استفاده كنید .



اگر از روش اول برای برشته كردن سیب زمینی ها استفاده میكنید، توجه داشته باشید كه زمان برشته شدن سیب زمینی ها به نوع سیب زمینی و نوع فر بستگی دارد. مواظب باشید كه به جای سیب زمینی برشته، سیب زمینی ذغالی از فر تحویل نگیرید !!!

لازم به یادآوری است كه از هر دو روش ذكر شده میتوانید به عنوان جایگزین سایر روشهای پختن سیب زمینی برای مصرف در انواع خوراك ( سالاد الویه ، انواع كوكو یا كتلت و ... ) كه نیاز به سیب زمینی پخته دارید استفاده كنید .





معمولا در غذاهایی كه از انواع گوشت ( سفید یا قرمز ) استفاده نمیشود، به طور علمی توصیه شده است كه در صورت امكان از یك نوع پنیر به عنوان جایگزین پروتئین گوشتی استفاده شود .

در این صورت، این غذا با وجود نشاسته موجود در سیب زمینی و پروتیئن موجود در پنیر و احتساب فیبر سبزیجات و عدم استفاده از روغن، تقریبا یك غذای سبك و كامل به حساب می آید و به صرف اندازه و حجم خوراك، در مورد كالری آن قضاوت نكنید !​



 

wwwparvane

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=2]کوفته آلو شیرازی[/h]
مواد لازم برایبرای ۲۴ عدد

۵۰۰ گرم ماست پر چرب کم نمک
۵۰ گرم کره نرم
۲ عدد تخم مرغ
۲۰۰ گرم آرد
۸۰ گرم گندم آسیاب شده
نمک
۲۴ عدد آلو
۲۴ عدد قند
برای کره خشخاش
۱۰۰ گرم کره
۴ قاشق غذاخوری شکر
۴۰ گرم خشخاش
طرز تهیه:
ماست را با کره تخم مرغ و کمی نمک خوب قاطی کنید، بعد با آرد و گندم آسیاب شده ورز دهید تا خمیر شود. به مدت ۲۰ تا ۲۵ ذقیه در یخچال قرار دهید. در این بین آلهای شسته شده را به دو قسمت تقسیم کنید، هسته را درآورد و جای هسته را با یک حبه قبد پر کنید. در قابلمه بزرگی آب را با کمی نمک به جوش بیاورید، خمیر را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید، هر کدام از قسمت ها را روی تخته آرد زده شده به قطعات استوانه ای شکل ۳ سانتی درآورده و هر کدام را به ۶ قسمت تقسیم کنید. به طوری که در آخر ۲۴ کوفته به دست آید. با دست های آردی هر کدام از قطعات خمیر را به آرامی دور آلو گلوله کنید. گلوله ها )کوفته ها( را در آب جوش بیاندازید. بهتر است گلوله ها را در دو مرحله در آب چوش بیاندازید. گلوله ها نباید زیاد پخته شود. وقتی در روی آب شناور شدند، شعله گاز را کم کنید و بگذاریید به مدت ۱۰ دقیقه بپزد. در این میان کره و شکر را در ماهیتابه کوچکی کاراملیزه کنید و خشخاش را به آن اضافه کرده، کوفته ها را با کف گیر از قابلمه درآورده و در بشقابی قرار دهید.
توصیه:
به جای خشخاش می توانید آرد سوخاری یا مخلوط شکر و دارچین استفاده کنید.​



 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
مواد لازم جهت تهیه پیتزای کالزونه برای 2 نفر

مواد لازم جهت تهیه پیتزای کالزونه برای 2 نفر


مواد لازم

مقدار واحد توضیحات
پودر خمیر پیتزا 1/3 بسته
ژامبون مرغ 4 عدد (برگ)
سسیس 2 عدد
پیاز 1 عدد
فلفل دلمه 1 عدد
آویشن
به میزان لازم
پنیر پیتزا 1 بسته
زرده تخم مرغ 1 عدد
فلفل سبز 5 عدد در صورت تمایل تند





طرز تهیه : پیتزای کالزونه


برای تهیه خمیر پودرهای آماده، هانی کو بسیار مناسب تر از خمیرهای آماده است. برای استفاده ابتدا 1/3 پودر داخل بسته را داخل یک ظرف ریخته و با یک لیوان آب جوش و یک چهارم لیوان روغن مخلوط می کنیم و به خوبی ورز می دهیم و مقداری آرد می ریزیم تا به دستمان نچسبد. بعد از اینکه آماده شد آن را در یک جای گرم می گذاریم تا پف کند و حجیم شود. سپس مواد مورد نیاز (به دلخواه) برای تهیه پیتزا را آماده کرده و خورد می کنیم.



حال در یک ظرف گرد مخصوص پیتزا ، مقدار کمی روغن ریخته و کف ظرف را چرب می کنیم و مقداری ارد می ریزیم تا خمیر نچسبد. سپس خمیر خود را داخل ظرف باز کرده ، و مقداری سس قرمز روی خمیر میریزیم و پخش می کنیم (برای خوش طمع شدن).




سپس مقدار کمی پنیر پیتزا روی خمیر ریخته ، سپس خمیر را به حالت 2 نیم دایره فرض کرده ، و مواد خورد شده را روی یک نیمه از خمیر می ریزیم. و یک نیمه دیگر خالی می ماند. بعد از اینکه مواد را ریختیم پودر آویشن یا اورگانو اضافه کرده تا عطر و طعم خوبی اضافه کند. سپس پنیر پیتزا را کامل روی مواد می ریزیم. حال نیمه خالی خمیر را بلند کرده و روی نیمه دیگر می آوریم ، و گوشه های خمیر را مانند قطاب تا می کنیم تا خمیر باز نشود.یرای زیبایی می توان روی خمیر کنجد ریخت. سپس یک زرده تخم مرغ را که به خوبی با چنگال هم زدیم ، با برس روی خمیر می کشیم تا خوش رنگ شود. سپس در فر گذاشته تا بعد از 20 دقیقه کمی پف کرده و حاضر شود.

 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
فلافل ترک

فلافل ترک

مواد لازم جهت تهیه فلافل ترک

مواد لازم مقدار واحد توضیحات
گوشت چرخکرده 250 گرم
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
نخود 2 لیوان پخته
پیاز 1 عدد بزرگ
جعفری یک دسته کوچک عدد
سیر 3 عدد
نمک
به میزان لازم فلفل – ادویه گشنیز – ادویه مرزه – زردچوبه
روغن
به میزان لازم سرخ کردن







طرز تهیه : فلافل ترک



پیاز + سیر + جعفری را در آسیاب ریخته خوب خرد می کنیم بعد نخود را اضافه کرده و تا جایی که به شکل کرم در بیاید مخلوط می کنیم.

بعد مواد آماده شده را با گوشت مخلوط کرده ادویه ها را اضافه می کنیم و با دست خوب ورز میدهیم.

بعد به فلافل ها شکل داده روی یک کاغذ روغنی می چنیم و در یخچال کمی استراحت میدهیم بعد داخل روغن سرخ میکنیم.

 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
ساندویچ های فرفره ای خانگی به عنوان پیش غذا :

ساندویچ های فرفره ای خانگی به عنوان پیش غذا :



مواد لازم :



طرز تهیه :




 

Honey.ChEng

عضو جدید
کاربر ممتاز
کیک مرغ

کیک مرغ یکی از غذاها و یا پیش غذاهای خوشمزه ایرانیان است که طرفداران خاص خودش را دارد. با دستور تهیه کیک مرغ همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کیک مرغ:

مرغ : یک عدد سینه کامل
پیازچه کوچک : ۳ یا ۴ عدد
جعفری خرد شده : ۱۰۰گرم
نان تست : ۱۲ عدد
تخم مرغ : ۳ عدد
خیارشور : ۲۰۰گرم
هویج : ۱ عدد
سس مایونز : یک فنجان
ماست : یک فنجان
سس هزار جزیره : ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و ذرت : به میزان لازم طرز تهیه کیک مرغ:

برای تهیه کیک مرغ ابتدا مرغ رو می پزیم و ریش ریش میکنیم.
تخم مرغ رو رنده میکنیم .
خیارشورو تو یه ظرف جدا رنده میکنیم و آب خیارشور رو میگیریم .
هویج رو رنده میکنیم .
جعفری و پیازچه رو خوب شسته و خرد میکنیم .
همه ی مواد را با ترکیب سس ها و نمک و فلفل مخلوط می کنیم.
کناره های نان های تست را می بریم، و در ظرفی که می خواهیم کیک را سرو کنید به این ترتیب می چینیم .
یک ردیف از نان تست می چینیم و رویش یک لایه از مایه مرغ را روی نان ها پخش میکنیم و روی مواد کمی ذرت شیرین یا نخود سبز پخته میپاشیم و باز یک لایه نان تست روی مواد گذاشته و به همان ترتیب قبل عمل می کنیم .
روی کیک را با پلاستیک فریزر می پوشانیم و چند ساعت کیک را در یخچال گذاشته تا جا بیفتد و سپس تمام سطح و دیواره ی کیک را سس مایونز می مالیم و به دلخواه تزیین میکنیم . نکته : من کیک رو در ۴ ردیف ۳ تایی نون درست کردم که به شکل مستطیل در آمد. میشه کیک رو در ۳ ردیف ۴ تایی نون درست کرد که به شکل مربع در بیاد . میتونیم نون تست رو بعد از اینکه کناره هایش رو بریدیم به شکل مثلث ببریم و سالاد مرغ رو بین دو تکه از نونها قرار دهیم و روشو به دلخواه تزیین کرده و زیرشو کاغذ شیرینی قرار میدیم تا شکل شیرینی تر رو تداعی کنه به جای سالاد مرغ از سالاد الویه هم میتونیم استفاده کنیم . برای تزیین کیک مرغ می توانید از سبزیجات استفاده شده در تهیه آن استفاده کنید .
 

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
طرز تهیه ساندویچ پنیر کبابی در فر و تابه به ۳ روش




طرز تهیه ساندویچ پنیر کبابی




تاریخچه روز جهانی ساندویچ پنیر کبابی​


تاریخچه روز جهانی ساندویچ پنیر کبابی


هر چند نام ساندویچ پنیر کبابی با سنت آمریکایی گره خورده است و آن را اصالتا آمریکایی می دانند ولی بد نیست بدانید اسم آن در اسناد مکتوب و نوشته های یونانیان باستان آمده است. همین موضوع هم نشان می دهد که چه قدمت و پیشینه طولانی دارد. اما آن چیزی که امروز به اسم ساندویچ پنیر کبابی در میان مردم وجود دارد به همان دهه ۱۹۲۰ میلادی برمی گردد.


قدم اول در تهیه ساندویچ پنیر کبابی چگونه برداشته شد؟​


فردی به نام «اتو فردریک روهودر» (Otto Frederick Rohwedder) در طول انقلاب صنعتی، دستگاه برش دهنده نان را اختراع کرد. ولی بد نیست بدانید که انقلاب صنعتی در فاصله سال های ۱۷۶۰ تا ۱۸۴۰ و به عنوان تحولات بزرگ در صنعت، کشاورزی، تولید و راهسازی اتفاق افتاد. مبدا این دگرگونی ها هم انگلستان بود که بعد به اروپا و آمریکا رسید. یکی از نتایج این انقلاب جایگزینی ماشین آلات به جای نیروی انسانی بود. دستگاه برش دهنده نان هم محصول همان دوران بود.

استفاده از این دستگاه باعث می شد توزیع نان قطعه قطعه شده علاوه بر این که بیشتر در دسترس عموم قرار گیرد، مقرون به صرفه تر هم باشد. کمی قبل از این اختراع‌، «جیمز ال. کرافت» James L. Kraft پنیر فرآوری شده را تولید کرد. این پنیر طوری ساخته شده بود که حتی در صورت حمل در مسافت های طولانی هم خراب نمی شد. این دو اختراع در کنار یکدیگر، مسیر ساخت ساندویچ را برای همیشه تغییر دادند.



اولین بار چه کسی به ترکیب و تهیه ساندویچ پنیر کبابی فکر کرد؟​


اولین بار چه کسی به ترکیب و تهیه ساندویچ پنیر کبابی فکر کرد؟


تا سال ۱۹۱۴، شرکت «جی. ال. کرفت و بروس» J.L. Kraft & Bros در ایلینوی افتتاح شد و ۵ سال بعد حسابی کسب و کار خود را گسترش داد و نامش بر سر زبان ها افتاد. پنیر کارخانه این شرکت به جای یک غذای خوشمزه‌، یک محصول ارزان قیمت به حساب می آمد که در مقیاس گسترده تولید می ‌شد. این پنیرها می توانستند نیاز بخش عظیمی از جامعه را برآورده کنند و به همین دلیل هم بود که مورد استقبال قرار گرفتند.

اما جالب است بدانید که طبق نوشته های کتب آشپزی دولتی، اولین بار، این نیروی دریایی آمریکا بود که به ترکیب و تهیه ساندویچ پنیر کبابی فکر کرد. یا حداقل آن ها اولین کسانی بودند که این فرمول و دستور را منتشر کردند! سرآشپزهای نیروی دریایی صدها «ساندویچ پر از پنیر آمریکایی» را برای پرسنل نظامی که در جنگ جهانی دوم می جنگیدند، می پختند.


اصل ساندویچ پنیر کبابی چگونه بود؟​


اصل ساندویچ پنیر کبابی چگونه بود؟


در ابتدا این ساندویچ ها را با پنیری درست می کردند که رنده شده باشد. اما این مدل پنیر خرد شده تا اواخر دهه ۱۹۴۰ میلادی معروف نشد. یعنی تا زمانی که Kraft Foods تک محصول های Kraft را به بازار عرضه کرد و حتی پس از گذشت سال ها یعنی در دهه ۱۹۶۰ که سوپرمارکت ها شروع به تهیه خلال پنیر کردند.

در اصل دهه ۶۰ بود که اصطلاح «پنیر کبابی» جا افتاد. یعنی درست وقتی که دو تکه نان به این اختراع آمریکایی اضافه شد و در نهایت آن را به یکی از محبوب ترین وعده های غذایی ناهار یا شام تبدیل کرد. بد نیست بدانید که نام های معروف دیگر این ساندویچ «ساندویچ پنیر تست شده» یا «پنیر توستی» هستند.


جشن روز ساندویچ پنیر کبابی​


جشن روز ساندویچ پنیر کبابی


همان وقتی که ساندویچ پنیر کبابی جای خودش را در تقویم باز کرد، این نوید را می داد که در یک روز خاص یعنی ۱۲ آوریل، برای این غذای خوشمزه تدارک دیده شود. دورهمی هایی که برای این روز در نظر گرفته می شوند هم رسم و رسوم خاص خودشان را دارند. مثلا در این مهمانی ها، یک میز با انواع پنیر، نان و حتی ژامبون به همراه مخلفات دیگر چیده می شود و مهمان ها می توانند از این اختراع دست بشر لذت ببرند.
حتی در این روز خاص، آمریکایی ها با به اشتراک گذاشتن عکس هایی که در آن پیراهن هایشان با پنیر کبابی کثیف شده است، نشان می دهند که در جشن ساندویچ پنیر کبابی شرکت کرده اند. در اصل این روز بهانه ای است برای گرد هم آمدن و جشن برگزار کردن با چاشنی پنیر کبابی.


طرز تهیه ساندویچ پنیر کبابی​


طرز تهیه ساندویچ پنیر کبابی


انواع مختلفی از پنیر کبابی وجود دارند ولی اساس همه یکی است و در موارد مختلف مواد دیگری به آن ها اضافه می شود. در همه آن ها پنیر و نان تست جزو اصلی را تشکیل می دهند. طرز تهیه ۲ مدل ساندویچ پنیر کبابی را به شما آموزش می دهیم. این ساندویچ ها را می توانید به عنوان یک میان وعده و حتی شام میل کنید.

زمان لازم برای پخت: ۱۵ دقیقه​


مواد لازم برای ۴ نفر​


نان تست: ۸ ورق
کره (ذوب شده): ۲ قاشق غذاخوری
پنیر چدار یا موزارلا رنده شده: ۱۲۰ گرم
سس خردل: به میزان دلخواه


طرز تهیه​


چطور ساندویچ پنیر کبابی درست کنیم


مرحله اول​


همین ابتدای کار بگوییم که در طرز تهیه ساندویچ پنیر کبابی می توانید سس خردل را به صورت جداگانه و کنار غذا سرو کنید یا اینکه آن را همراه با ساندویچ تُست کنید. پس این کار را به سلیقه خودتان واگذار می کنیم.


یک تابه را روی حرارت بگذارید و کره را در آن بریزید تا ذوب شود. ۴ تا از نان های تست را در تابه بگذارید. حرارت را پایین بیاورید تا نان ها نسوزند. اگر می خواهید سس خردل بزنید، به یک طرف آن ها سس بمالید و طرف دیگر را سرخ کنید.


مرحله دوم​


طرز تهیه گریلد چیز


روی نان های تست را پنیر رنده شده بریزید و لایه های بعدی نان را روی آن ها بگذارید. وقتی یک طرف نان های تست سرخ و طلایی شدند، آن ها برگردانید تا سمت دیگر هم سرخ شود. در این فاصله پنیر موجود در نان تست ذوب می شود.


دستور تهیه ساندویچ پنیر کبابی


می توانید مقداری دیگر از پنیر را در کره تفت دهید و وقتی ذوب شد و حالت چسبندگی به خودش گرفت، روی نان بمالید.


طرز تهیه ساندویچ پنیر کبابی در ماهیتابه


وقتی هر دو طرف نان ها تست سرخ شد، آن ها را سرو کنید. ساندویچ پنیر کبابی با انواع سس به خصوص سس خردل سرو می شود.
این مدل ساندویچ پنیر، حدود ۳۰۰ کالری انرژی و ۱۶ گرم چربی دارد.



طرز تهیه ساندویچ پنیر کبابی در فر​


نکته: در طرز تهیه ساندویچ پنیر کبابی در فر، از همان مواد موجود در طرز تهیه ساندویچ پنیر کبابی در تابه استفاده کنید.


مرحله اول​


طرز تهیه ساندویچ پنیر کبابی در فر


فر را روشن و روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم شود. نان ها را در فر بگذارید تا کمی ترد شود. سپس روی نان ها را پنیر چدار بریزید و ۲ تا ۳ دقیقه صبر کنید تا پنیرها ذوب شود.
بعد از ذوب شدن پنیرها نان ها را از فر بیرون بیاورید و روی آن را برش دیگر نان بگذارید. دوباره ساندویچ ها را در فر برگردانید و ۲ دقیقه دیگر صبر کنید. بعد از خارج کردن ساندویچ ها از فر، روی آن را پودر آویشن یا گلپر بریزید.



طرز تهیه ساندویچ پنیر کبابی با اسفناج و گوجه فرنگی​


طرز تهیه ساندویچ پنیر کبابی با اسفناج و گوجه فرنگی


مواد لازم​


برگ اسفناج (خرد و ساطوری شده): ۲ لیوان دسته دار فرانسوی
گوجه فرنگی (خرد شده): ۱ عدد متوسط
پنیر چدار: ۱۲۰ گرم
کره : ۲ قاشق غذاخوری
روغن کنجد یا روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
نان تست: ۸ عدد
نمک: ۱/۴ قاشق چای خوری
فلفل سیاه: ۱/۴ قاشق چای خوری
سیر (له شده): ۳ حبه


طرز تهیه​


مرحله اول​


سیر را له کنید و با برگ های خرد شده اسفناج و نمک و فلفل سیاه با هم مخلوط کنید. روی نان ها را روغن کنجد بمالید. روی یک طرف نان ها را پنیر بگذارید. تکه های گوجه فرنگی را روی پنیر بگذارید. مخلوط اسفناج، سیر و نمک و فلفل را روی آن بریزید و لایه دیگر نان را روی آن قرار دهید.


مرحله دوم​


یک تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و کره را در آن ذوب کنید. ساندویچ را به مدت ۵ دقیقه در تابه سرخ و طلایی کنید. هر دو طرف ساندویچ را در روغن سرخ کنید.
انرژی این مدل ساندویچ حدود ۳۷۰ کالری و چربی آن ۲۲ گرم است.
 

Similar threads

بالا