[h=2]طرز تهیه پیتزای دودی رژیمی[/h]
طرز تهیه پیتزای دودی رژیمی
مواد لازم :
خمیر پیتزای آماده
350 گرم
سیر سفید و گیاهان معطر
120 گرم
پنیر گوتا رنده شده
2 فنجان
پنیر ریکوتا ایتالیایی و یا پنیر پیتزا
1 فنجان
بوقلمون دودی ورقه شده
2 اونس
ریحان
به مقدار دلخواه
طرز تهیه :
1. فر را در درجه ی 450 فارنهایت گرم کنید. در سینی فر نسوزی روغن اسپری کنید .
2. خمیر پیتزا را بروی سینی فر پهن کنید و در دمای 450 درجه به مدت 8 دقیقه در فر قرار دهید.
3. سینی را از فر بیرون بیاورید ، ادویه و سیر را بروی آن بپاشید سپس مقداری پنیر پیتزا را با پنیر موزارلا مخلوط کرده و روی خمیر بپاشید و بوقلمون های ورقه شده را روی آن پهن کنید و به مدت 8 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شود.
4.غذا حاضر است آنرا به دوازده قطعه کنید و با برگهای ریحان نزئین کنید.

مواد لازم :
خمیر پیتزای آماده
350 گرم
سیر سفید و گیاهان معطر
120 گرم
پنیر گوتا رنده شده
2 فنجان
پنیر ریکوتا ایتالیایی و یا پنیر پیتزا
1 فنجان
بوقلمون دودی ورقه شده
2 اونس
ریحان
به مقدار دلخواه
طرز تهیه :
1. فر را در درجه ی 450 فارنهایت گرم کنید. در سینی فر نسوزی روغن اسپری کنید .
2. خمیر پیتزا را بروی سینی فر پهن کنید و در دمای 450 درجه به مدت 8 دقیقه در فر قرار دهید.
3. سینی را از فر بیرون بیاورید ، ادویه و سیر را بروی آن بپاشید سپس مقداری پنیر پیتزا را با پنیر موزارلا مخلوط کرده و روی خمیر بپاشید و بوقلمون های ورقه شده را روی آن پهن کنید و به مدت 8 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شود.
4.غذا حاضر است آنرا به دوازده قطعه کنید و با برگهای ریحان نزئین کنید.