انشاء تکان دهنده یک دختر 10 ساله میخواهم یک.....

وضعیت
موضوع بسته شده است.

JMSBeta

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
اين هم يك انشاء از يك دختر كوچولو 10 ساله

از زبان معلم اين دانش آموز: مسلما اين موضوع انشاء براي هزارمين بار تکرار شده ، فقط براي اينکه تغييري ايجاد بشود موضوع را اين جوري پاي تخته نوشتم " مي خواهيد در آينده چه کاره بشويد . الگوي شما چه کسي است ؟

" و برايشان توضيح دادم الگو يعني اينکه چه کسي باعث شده شما تصميم بگيريد اين شغل را انتخاب کنيد . انشاء ها هم تقريبا همان هايي هستند که هزار ها بار تکرار شده اند ، با اين تفاوت که چند تا شغل جديد به آن ها اضافه شده كه بطور مثال ميتوان اين رشته ها را نامبرد:
از زبان يك دانش آموز: من گفتم دوست دارم كه مهندس هوا و فضا شوم ولي پدرم مي گويد الان ام وي ام ( منظور پدر همان MBA است ) كه بهترين رشته ي دنيا است و خيلي پول دارد.

از زبان ديگر دانش آموز ميشنويم : دوست دارم مهندسي اتم بخوانم ولي پدرم دوست ندارد مي گويد اگر آشپزي بخوانم بيشتر به دردم مي خورد و ...
ولي اعتراف مي کنم از همه تکان دهنده تر اين يکي است " مي خواهم فاحشه بشوم " شايد اولين باراست که يک دختر بچه ده ساله چنين شغلي را انتخاب کرده .

" خوب نمي دانم که فاحشه ها چه کار مي کنند ... ( معلومه که نمي داني ) ولي به نظرم شغل خوبي است . خانم همسايه ما فاحشه است .اين را مامان گفت . تا پارسال دلم مي خواست مثل مادرم پرستار بشوم . پدرم هميشه مخالف است . حتي مامان هم ديگر کار نمي کند .من هم پشيمان شدم . شايد اگر مامان هم مثل خانم همسايه بشود بهتر باشد او هميشه مرتب است . ناخن هايش لاک دارند و هميشه لباس هاي قشنگ مي پوشد . ولي مامان هميشه معمولي است . مامان خانم همسايه را دوست ندارد . بابا هم پيش مامان مي گويد خانم خوبي نيست . ولي يک بار که از مدرسه بر مي گشتم بابا از خانه آن خانم بيرون آمد . گفت ازش سوال کاري داشته . باباي من ساختمان مي سازد . مهندس است . ازش پرسيدم يعني فاحشه ها هم کارشان شبيه مهندس هاي ساختمان است ؟ خانم همسايه هنوز دم در بود . فقط کله اش را مي ديدم . بابا يکي زد در گوشم ولي جوابم را نداد . من که نفهميدم چرا کتکم زد . بعد من را فرستاد تو و در را بست .

... من براي اين دوست دارم فاحشه بشوم چون فکر مي کنم آدم هاي مهمي هستند . مامان هميشه مي گويد که مردها به زن ها احترام نمي گذراند .ولي مرد ها هميشه به خانم همسايه احترام مي گذارند مثلا همين باباي من . زن ها هم هميشه با تعجب نگاهش مي کنند ، شايد حسودي شان مي شود چون مامانم مي گويد زنها خيلي به هم حسودي مي کنند . خانم همسايه خيلي آدم مهمي است . آدم هاي زيادي به خانه اش مي آيند . مه شان مرد هستند.

براي من خيلي عجيب است که يک زن رئيس اين همه مرد باشد . بعضي هايشان چند بار مي آيند . بعضي وقت ها هم اين قدر سرش شلوغ است که جلسه هايش را آخر شب ها تو خانه اش برگزار مي کند . همکارهايش اينقدر دوستش دارند که برايش تولد گرفتند. من پشت در بودم که يکي از آنها بهش گفت تولدت مبارک. بابا مي خواست من را ببرد پارک ، بهش گفتم امروز تولد خانم همسايه است . گفت مي داند . آن روز من تصميم گرفتم فاحشه بشوم چون بابا تولد مامان را هيچ وقت يادش نمي ماند.

تازه خانم همسايه خيلي پول در مي آورد . زود زود ماشين هايش را عوض مي کند . فکر کنم چند تا هم راننده داشته باشد که مي آيند دنبالش . اين ور و آن ور مي برند .
من هنوز با مامان و بابا راجع به اين موضوع صحبت نکردم . اميدوارم بابا مثل کار مامان با کار من هم مخالفت نکند"

امتیاز و نظر فراموش نشه;)

موفق باشید;):)

icy

عضو جدید
واسه بچه وقتی شفاف سازی نمیکنید این مشکلات پیش میاد دیگه:biggrin::biggrin:

وا خدا مرگم بده مطمئنی 10 سالش بوده؟ بچه هام بچه های قدیم:smile:

من ریلکسترین ادمیم که تواین فروم پیدا میشه......امامنم بعد از خوندن این مطلب دلم بدجور گرفت اما این دوتا دوستمون...

yalda neshin

اخراجی موقت
من ریلکسترین ادمیم که تواین فروم پیدا میشه......امامنم بعد از خوندن این مطلب دلم بدجور گرفت اما این دوتا دوستمون...
خیلی مسائلو جدی نگیر تو جامعه ما پر از این مسائل
اگه بخوای واسه تک تک شون ناراحت بشی خودتو فراموش میکنی
جالبه چطور حرف اول منو نقد کردی؟؟؟

pooneh12345

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب اینم یه جورشه دیگه
غیرت و وفای مردا رو عشق است(یه وقت به دل نگیریداااااااااااااااا)

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها همگی پاک هستن و همه چیزو زود میبینند وما ادم بزرگا هیچ وقت درکشون نمیکنیم اعتراف میکنم تکان دهنده و پر از سادگی کودکانه بود والبته دردآور:crying:

Dr ehsan

عضو جدید
شرم آور و واقعی! :(
آینه پاک وجود این کودک آخرین سطح صافیه که مونده تا توش ساهی های خودمون رو ببنیم :cry:
ای کاش ادم بزرگا درک میکردند که بچه ها خیلی چیزا ها میفهمن...

دوست عزیزم فکر کنم ما خودمون هم جزء همین آدم بزرگاییم دیگه! وتَنسَونَ اَنفُسَکُم ؟!!

اولدوز-ف

عضو جدید
فکرشو بکنید بخواد این موضوع رو به پدر مادرش بگه. پدرش که به احتمال زیاد باز با سیلی بخواد بهش خوب و بدو بفهمونه. مادرش براش میگه که این خانم خیلی کثیف و نا پاکه. و همه مردهایی هم که از خونش میان بیرون مثل اون خانمه کثیف و ناپاکند. بعدش دختر کوچولوی ما از پدرش متنفر میشه. و این دلیلی میشه که از خانه و خانواده اش فراری بشه. گناه کیه؟ اون خانم ؟ پدر؟ مادر ؟ مادر میتونست برا دخترش الگو باشه ولی ...
میتونستن محل زندگیشونو عوض کنن و هزار کار دیگه ... این دختر داره از دست میره.

jonny depp

عضو جدید
کاربر ممتاز
این نشون میده هنوز آدمای بی فرهنگی مثل پدر این دختره تو جامعه ما هست

نازنین

عضو جدید
کاربر ممتاز
طفل معصوم اون چیزی رو که دیده صادقانه گفته!:biggrin:
دیگه نمی دونه این ماشنیا و این احترامها و اون راننده ها با بقیه فرق می کنن!!:biggrin:

نازنین

عضو جدید
کاربر ممتاز
طفل معصوم اون چیزی رو که دیده صادقانه گفته!:biggrin:
دیگه نمی دونه این ماشنیا و این احترامها و اون راننده ها با بقیه فرق می کنن!!:biggrin:

صوفی

عضو جدید
این مطلب شاید واقعیت نداشته باشه ولی می شه مشابهشو دید متاسفانه واقعیتی که باید پذیرفت و درمانش کرد .

عطیه 67

عضو جدید
نمی دونم چی بگم نمی فهمم مشکل از کجاست از ما از دولت از ...
اما شاید اگه همه بخوان حل شه اگه همه بخوان!

وضعیت
موضوع بسته شده است.