zhilamo
عضو جدید
سلام نمی دم چون لایقی برای سلام دادن نمی بینم.
کسی که من و ما و دیگر عزیزان را در داخل این تالار آدم حساب نکنه از نظر من قابل سلام دادن رو نداره.
می خوام بدونم چرا بعد از انتصابات 22 خرداد تالار شولوغ و پر طرفدار انتخابات
حذف شد؟
آیا اینجا گفتگویه آزاده؟ آیا باید ما سرمون را زیر برف کنیم؟
جایه شماها بودم جومونگ رو هر شب پخش می کردم که مردم ساکت بشن و یک شکلات هم به عنوان جایزه برای مردم بخرید که ساکت باشن.
مردم بدانید دوستان و هموطنان شما سینه سپر کردن و دارن با این جمهوریت دروغین مبارزه می کنن اون موقع شماها دارید می گید عشق نفس بلبل گل
فقط بدانید هموطنان سبز شما دارن برایه شما برای جمهوریت و علیه دیکتاتوری مبارزه می کنن و شهید میشن.
تهران تبریز اصفهان کرمان شیراز مشهد و ....
بر وجدان بیدار بی خاصیت لعنت.
من کارت زرد هم نمی گیرم بلکه اخراج میشوم ولی در عین شرافت
شمایی که چند هزار امتیاز دارید چی؟ مدیریت کنید یا خوش باشید در عین بی شرفی و ....
خداحافظ
کوروش: خدا این سرزمین را از شر دروغ دشمن و خشکسالی در امان نگه دارد
کسی که من و ما و دیگر عزیزان را در داخل این تالار آدم حساب نکنه از نظر من قابل سلام دادن رو نداره.
می خوام بدونم چرا بعد از انتصابات 22 خرداد تالار شولوغ و پر طرفدار انتخابات

آیا اینجا گفتگویه آزاده؟ آیا باید ما سرمون را زیر برف کنیم؟
جایه شماها بودم جومونگ رو هر شب پخش می کردم که مردم ساکت بشن و یک شکلات هم به عنوان جایزه برای مردم بخرید که ساکت باشن.
مردم بدانید دوستان و هموطنان شما سینه سپر کردن و دارن با این جمهوریت دروغین مبارزه می کنن اون موقع شماها دارید می گید عشق نفس بلبل گل
فقط بدانید هموطنان سبز شما دارن برایه شما برای جمهوریت و علیه دیکتاتوری مبارزه می کنن و شهید میشن.
تهران تبریز اصفهان کرمان شیراز مشهد و ....
بر وجدان بیدار بی خاصیت لعنت.
من کارت زرد هم نمی گیرم بلکه اخراج میشوم ولی در عین شرافت
شمایی که چند هزار امتیاز دارید چی؟ مدیریت کنید یا خوش باشید در عین بی شرفی و ....
خداحافظ
کوروش: خدا این سرزمین را از شر دروغ دشمن و خشکسالی در امان نگه دارد