اهل تسنن هستين؟
منظورت از صحابه رو ميشه بگي؟
عجب آدم تیزی هستی

آره احتمالا از برادرای اهل تسنن هستند....
اما برادرای اهل تسنن هم در زمینه احکام تقلید میکنند...
اما نه از یک مرجع....آنها شورایی کار میکنند.
اکثر احکام از شورای کبار سعودی خارج میشود
اهل تسنن هستين؟
منظورت از صحابه رو ميشه بگي؟
میگم حاجی جون کلا به این بحث علاقه داری .![]()
ما کلا تو این زمینه ها پا هستیم![]()
عجب آدم تیزی هستی
آره احتمالا از برادرای اهل تسنن هستند....
اما برادرای اهل تسنن هم در زمینه احکام تقلید میکنند...
اما نه از یک مرجع....آنها شورایی کار میکنند.
اکثر احکام از شورای کبار سعودی خارج میشود
به خاطر همینه که احساس می کنین کسایی که نظر مخالف میدن اشتباه می کنن
من دیگه توی این بحث شرکت نمی کنم .اما مشخص بود از صحبتهای مخالف عصبانی میشین
حس ميکنم انتخاب مرجع خرد خودمو زيره سوال ميبره قصد توهين ندارم.ولی در قدرت تفکر همه باهم برابريم.خودمونم از پس این مسايل برميايم پس انتخاب مرجع برای چی؟
1 - چرا نماز ظهر را چهار ركعت ميخوانيد
2 -خمس درآمد ساليانت را شامل چه چيزي ميشود وبه چه كسي تعلق ميگيرد
3 - حج النساء چرا بر هر مسلمان واجب است ولي در قران ذكري از آن نيامده است
4 - چرا طرز وضو گرفتن ما شيعه با برادران اهل سنت فرق ميكند
5 - چرا ما حضرت علي را بعنوان جانشين بلا فصل پيامبر ميدانيم ولي اهل سنت اين را قبول ندارندو./و.و.و.و.
من انسانم درک دارم،مغز دارم، فکر دارم! فرق انسان و حیوان (بالخص میمون) تو همینه! انسان فکر میکنه و بعد تصمیم میگره ولی میمون فقط تقلید میکنه بدون چون چرا! از یکی دیگه تبعیت میکنه و هر کاری اون بکنه تکرار میکنه! منتظر میشینه تا ببینه اون چی کار میکنه که اونم بکنه! و ...
اما انسان تحلیل میکنه! قدرت انتخاب داره! تصمیم میگیره و ...
منم ترجیح میدم از نعمت انسان بودنم و تواناییهای تمایزدهنده اش با حیوان استفاده کنم!
بنابراین مرجع من عقل و فکرمه! تا چیزی بهش ثابت نشه و باهاش جور در نیاد مورد قبولم نیست!
(پ ن : قصد توهین یا بی احترامی به کسی ندارم فقط برای توضیح چرای حرفم گفتم.)
من موندم چرا تخصص اکتسابی مثل پزشکی رو با عقل که فطزیه یکی می دونن...ما میگیم مشورت با مشاور دینی برای احکامی که از اول تا حالا تغییر نکرده مشکلی نداره ولی دیگه چرا مطلبی و که با عقل میشه جوابش رو فهمید از این مشاورا می پرسن؟با سلام ببخسید نظر میدم....
پس آدم اگه عقل داره چرا میره دکتر وقتی مریض میشه خودش فکر میکنه یه دارو واسه خودش تجویز میکنه اینم پس میشه دیگه....
من موندم چرا تخصص اکتسابی مثل پزشکی رو با عقل که فطزیه یکی می دونن...ما میگیم مشورت با مشاور دینی برای احکامی که از اول تا حالا تغییر نکرده مشکلی نداره ولی دیگه چرا مطلبی و که با عقل میشه جوابش رو فهمید از این مشاورا می پرسن؟
حدیثی هست که می گی امام زمون که میان دست رو سر مردم میکشن و عقل ها کامل میشه و حتی زن خانه داری که از هیچ خبر نداره احکام خودش رو خودش استخراج می کنه
ما باید به این سمت بریم...عقلگرایی نه تقلید محض از مراجع که زیاد هم دیده میشه
خیلی ها وقتی یه مشکل توی زندگیشونه میرن پیش مشاور روانشناس درسته...
چرا با عقلشون مشکلشونو حل نمکنن که برن پیش مشاور
البته حرف شما متین ولی نه در این حدی که تمام مسائل دینو به عقل خودت روجوع کنی
خودم مرجع تقلید خودم ....
خدا رو شکر که سوال دینی هم ندارم.
پس دو حالت داره؛
يا اينكه شما دينت همون دينيه كه ميخواي! نه همون ديني كه هست!
خودت استنباط ميكني، خودت ميري هلال ماه شوال رو ميبيني و عيد فطر ميگيري، خودت ميگي كدوم نماز چند ركعته، خودت نجس رو از پاك تشخيص ميدي، خودت مي گي كه كدوم چيزا بهش خمس تعلق ميگيره و به كدوم چيزا زكات و لابد خودت خيلي چيزاي ديگه هم ميگي!
حالا ببينم نماز صبحتو چند ركعت ميخوني؟ چرا؟ از كجا فهميدي كه تعدادش همونه!؟
سال خمست رو چطور محاسبه ميكني؟
و اليته حالت دوم اينه كه شما در مورد دين مطالعه داري و تفسير تمام آيات قرآني رو ميدوني و اشراف به احاديث و روايات داري! يعني تحصيلي كه علماي ما در حوزه هاي علميه درطول ساليان سال دارند رو شما بدون صرف كمترين زحمتي، بدست اوردي!
ميشه راه رسيدن به اين مرحله رو به ما هم بگي تا بدونيم!