s22a2ch
مدیر بازنشسته
سلام به همه مهندسای گل
از اونجایی که تصمیم داریم یه سری کارایی انجام بدیم تا تالارمون بهتر از همیشه باشه
تصمیم گرفتیم برا هر قسمت از زیر گروه ها یه مسئول انتخاب کنیم تا کارها با نظم پیش بره و همه کارها بر عهده یه نفر نباشه
البته باید بگم که این کار رو چند وقت پیش هم مهتابی جون انجام داده اما احتمالا" مشغله کاری ما ها باعث شده پا پیش نذاریم و تنها اقای یوسفی با ایشون همکاری کردن .
اول از همه از ایشون تشکر میکنم
دوم باید بگم که من این تاپیک رو به امید فعالیت بیشتر شما دوستای خوبم و خودم دوباره زدم.
هر کسی فکر میکنه میتونه این مسئولیت رو بر عهده بگیره بیاد و اعلام کنه.

تنها شرایط این کار حس مسئولیت-اخلاق اجتماعی - تجربه کافی و علم هست.
لطفا" از ایجاد تاپیک های حاشیه جلوگیری کنین و فقط بگین میتونین این کار رو بکنین یا نه.
و این انتخاب از طریق رای گیری انجام نمی شه
بعد از مشخص شدن اسامی مهتابی و mohammad u3fi بر اساس صلاحیت افراد تصمیم میگیرن.

از اونجایی که تصمیم داریم یه سری کارایی انجام بدیم تا تالارمون بهتر از همیشه باشه
تصمیم گرفتیم برا هر قسمت از زیر گروه ها یه مسئول انتخاب کنیم تا کارها با نظم پیش بره و همه کارها بر عهده یه نفر نباشه
البته باید بگم که این کار رو چند وقت پیش هم مهتابی جون انجام داده اما احتمالا" مشغله کاری ما ها باعث شده پا پیش نذاریم و تنها اقای یوسفی با ایشون همکاری کردن .
اول از همه از ایشون تشکر میکنم
دوم باید بگم که من این تاپیک رو به امید فعالیت بیشتر شما دوستای خوبم و خودم دوباره زدم.

هر کسی فکر میکنه میتونه این مسئولیت رو بر عهده بگیره بیاد و اعلام کنه.

تنها شرایط این کار حس مسئولیت-اخلاق اجتماعی - تجربه کافی و علم هست.

لطفا" از ایجاد تاپیک های حاشیه جلوگیری کنین و فقط بگین میتونین این کار رو بکنین یا نه.
و این انتخاب از طریق رای گیری انجام نمی شه
بعد از مشخص شدن اسامی مهتابی و mohammad u3fi بر اساس صلاحیت افراد تصمیم میگیرن.