ever green 1
کاربر فعال

زراعت
اصلاح
بیوتکنولوژی
.
.
.
و سایر شاخه ها که من دقیقا نمیشناسمشون
بچه ها يه سوال
اينكه آدم كدوم دانشگاه بخونه خيلي مهمه
من چون يه پسر 3 ساله دارم برام خيلي سخته كه جاي ديگه برم
ولي با رتبه 19 ميتونم جاهاي بهتري قبول بشم
يعني ارزششو داره كه بخوام 2 سال سختي رو تحمل كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا اگه مي تونيد راهنماييم كنيد
البته دانشگاه شهر خودمون هم متوسط به بالاست ولي حيف با اين رتبه.....
بچه ها يه سوال
من پیشنهاد میدم تو شهر خودت ادامه بدی...
بهت تبريك مي گم . عزيزم تو شهر خودت باشي بهتر مي توني آرامش داشته باشي و به درسات برسي. يكي از هم دانشگاهي هاي من هم مثل شما بود بچه داشت و خيلي با مشكل روبرو بود. البته هميشه هميشه هميشه هم ته دلت مي گي كه اگه رفته بودم شايد اينجوري مي شد شايد اونجوري مي شد يه حسرت رو هم هميشه داريا. ولي خوب اگر هم بري شهر ديگه شايد اونجوري كه بايد نتوني به درست برسي. عزيزم با تمام قلبم برات آرزو مي كنم مسيري رو انتخاب كني كه مسير شاديت باشه . براي منم دعا كن.
ميشه بيشتر توضيح بديد
ممنون ميشم
بهت تبريك مي گم . عزيزم تو شهر خودت باشي بهتر مي توني آرامش داشته باشي و به درسات برسي. يكي از هم دانشگاهي هاي من هم مثل شما بود بچه داشت و خيلي با مشكل روبرو بود. البته هميشه هميشه هميشه هم ته دلت مي گي كه اگه رفته بودم شايد اينجوري مي شد شايد اونجوري مي شد يه حسرت رو هم هميشه داريا. ولي خوب اگر هم بري شهر ديگه شايد اونجوري كه بايد نتوني به درست برسي. عزيزم با تمام قلبم برات آرزو مي كنم مسيري رو انتخاب كني كه مسير شاديت باشه . براي منم دعا كن.
سلام کاش یه نفر به من کمک کنه خیلی فوری آخه موندم انتخاب رشته کنم یا نه رتبم شده 149 اقتصاد کشاورزی به نظرتون کجاها رو میارم؟ شبانه جای خوب قبول میشم؟ امسال سال اولم بود بنظرتون بشینم سال دیگه بخونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با رتبه 400 بیو میشه شبانه قبول شد؟
امسال شبانه روزانه با هم حدود 270 تا میگیره!!!![]()
به نظر من جايي رو بزن كه دكترا هم داشته باشه چون تو مصاحبه دكترا الويت با دانشجوهايي كه همون جا كارشناسي ارشد شون رو خوندنبچه ها به نظر شما تو كشاورزي (صنايع غذايي) كجا بعد از تهران بهتره؟ فكر مي كنيد ارزش داره از راه دور فردوسي مشهد رو بزنم آخه تعريف اين دانشگاه رو زياد شنيدم. يا صنعتي اصفهان رو بزنم بعد از تهران / دانشگاه شيراز هم دكترا اين رشته رو نداره به نظرتون فوقش مي تونه خوب باشه؟؟؟
دیر دارم جواب میدم و شما دیگه انتخاب رشته کردید اما جالبه بدونید خواهر من معلمه شوهرشم همینطور. اما واسه ارشدش یه شهر دور زد.خب اساتید هم گاها شرایطشو درک میکردن و بعضیا نه. اما به هر صورت دو سال به هر سختی که بود تموم شد. آره بچش خیلی سختی کشید ولی به نظر ما ارزش داشت. البته نقش همسر خیلی مهمه چون مشوق اصلی خواهرم همسرش بود.بچه ها يه سوال
به نظر من نیازی که بچه تو سن خردسالی به مادر داره بعدا جبران نمیشه! فکر نکنم ارزششو داشته باشه. بزرگ که بشه اثرش مشخص میشه!دیر دارم جواب میدم و شما دیگه انتخاب رشته کردید اما جالبه بدونید خواهر من معلمه شوهرشم همینطور. اما واسه ارشدش یه شهر دور زد.خب اساتید هم گاها شرایطشو درک میکردن و بعضیا نه. اما به هر صورت دو سال به هر سختی که بود تموم شد. آره بچش خیلی سختی کشید ولی به نظر ما ارزش داشت. البته نقش همسر خیلی مهمه چون مشوق اصلی خواهرم همسرش بود.
منم مثل شما فکر می کنمبه نظر من نیازی که بچه تو سن خردسالی به مادر داره بعدا جبران نمیشه! فکر نکنم ارزششو داشته باشه. بزرگ که بشه اثرش مشخص میشه!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مسابقه ... انتخاب بهترین مقاله مربوط به مسابقه کشت و کـــار | بایگانی مهندسی کشاورزی | 36 |