beni belazi
کاربر بیش فعال
تو رتبت 51 بود امیدوارم تا شبانه تهران بیشتر کارت نکشه. در مجموع انتخاب و سلیقه شخصی هم مهمِ ولی میتونستی بعد از اونایی که دوستداری بزاریشون...
سلام سلام
من توي انتخابام علم و صنعت رو نزدم. به نظرتون خيلي اشتباه مي كنم. اخه خوشم نمياد از جوش. اشتباه مي كنم.
يكي سوال كرد داخلي و منظر دكتري داره يا نه. جوابش نه. دكتري تو ايران نيست. بايد بري خارج. اين يك نكته منفي معماري منظر و داخليه
اخرین رتبه قبولی | ظرفیت | |||
منظر | روزانه | دانشگاه تهران | 12 | 10 |
داخلی | روزانه | دانشگاه تهران | 13 | 8 |
داخلی | شبانه | دانشگاه تهران | 15 | 4 |
معماری | روزانه | دانشگاه تهران | 16 | 12 |
منظر | روزانه | دانشگاه شهید بهشتی | 30 | 14 |
بازسازی | روزانه | دانشگاه شهید بهشتی | 30 | 10 |
معماری | روزانه | دانشگاه شهيد بهشتي | 31 | 16 |
معماری | شبانه | دانشگاه تهران | 32 | 6 |
داخلی | روزانه | دانشگاه هنر تهران | 34 | 8 |
منظر | شبانه | دانشگاه تهران | 35 | 5 |
منظر | روزانه | دانشگاه تربیت مدرس | 39 | 5 |
داخلی | شبانه | دانشگاه هنر تهران | 40 | 4 |
معماری | روزانه | دانشگاه تربيت مدرس | 42 | 5 |
معماری | روزانه | دانشگاه علم و صنعت گرايش معماري پايدار | 47 | 6 |
معماری | روزانه | دانشگاه صنعتي جندي شاپور دزفول / زن | 48 | 3 |
معماری | روزانه | دانشگاه فردوسي مشهد | 62 | 5 |
معماری | روزانه | دانشگاه علم و صنعت ايران گرايش معماري مسكن | 63 | 6 |
معماری | روزانه | دانشگاه علم و صنعت گرايش معماري فناوري | 72 | 6 |
معماری | روزانه | دانشگاه هنر تهران | 73 | 10 |
معماری | روزانه | دانشگاه علم و صنعت گرايش فضاهاي بهداشتي درماني | 78 | 6 |
معماری | روزانه | دانشگاه بوعلي سينا / زن | 79 | 3 |
معماری | روزانه | دانشگاه علم و صنعت گرايش فضاهاي آموزشي و فرهنگي | 79 | 6 |
منظر | روزانه | دانشگاه هنر اسلامي تبريز | 79 | 7 |
معماری | شبانه | دانشگاه علم و صنعت ايران گرايش معماري مسكن | 80 | 2 |
منظر | شبانه | دانشگاه هنر اسلامي تبريز | 80 | 3 |
معماری | شبانه | دانشگاه تربيت دبير شهيد رجايي تهران | 85 | 8 |
معماری | روزانه | دانشگاه تهران - محل تحصيل پرديس قم | 86 | 10 |
معماری | شبانه | انشگاه تهران محل تحصيل پرديس قم | 86 | 6 |
معماری | شبانه | دانشگاه علم و صنعت گرايش معماري پايدار | 87 | 2 |
معماری | شبانه | دانشگاه علم و صنعت گرايش معماري فناوري | 90 | 2 |
معماری | شبانه | دانشگاه فردوسي مشهد | 91 | 3 |
معماری | روزانه | دانشگاه شيراز | 92 | 6 |
معماری | شبانه | دانشگاه بوعلي سينا همدان / زن | 92 | 2 |
معماری | روزانه | دانشگاه هنر اسلامي تبريز | 101 | 7 |
معماری | شبانه | دانشگاه شيراز | 103 | 2 |
معماری | شبانه | دانشگاه هنر اسلامي تبريز | 107 | 3 |
معماری | شبانه | دانشگاه هنر تهران / کرج | 107 | 5 |
معماری | شبانه | دانشگاه هنر اصفهان | 116 | 2 |
معماری | روزانه | دانشگاه حكيم سبزواري سبزوار | 117 | 6 |
معماری | روزانه | دانشگاه محقق اردبيلي اردبيل | 118 | 9 |
معماری | روزانه | دانشگاه زنجان | 120 | 7 |
معماری | شبانه | دانشگاه بين المللي امام خميني(ره) قزوين | 123 | 5 |
معماری | شبانه | دانشگاه محقق اردبيلي اردبيل | 124 | 4 |
معماری | روزانه | دانشگاه شهيد باهنر كرمان | 125 | 12 |
معماری | شبانه | دانشگاه شهيد باهنر كرمان | 126 | 3 |
معماری | روزانه | دانشگاه بين المللي امام خميني(ره) قزوين | 127 | 10 |
معماری | شبانه | دانشگاه حكيم سبزواري سبزوار | 128 | 2 |
معماری | روزانه | دانشگاه هنر اصفهان | 131 | 10 |
معماری | شبانه | دانشگاه زنجان | 138 | 2 |
معماری | روزانه | دانشگاه گيلان رشت | 139 | 7 |
معماری | روزانه | دانشگاه مازندران بابلسر | 142 | 4 |
معماری | شبانه | دانشگاه مازندران بابلسر | 143 | 2 |
معماری | شبانه | دانشگاه شاهرود | 144 | 3 |
معماری | روزانه | دانشگاه شاهرود | 151 | 7 |
معماری | روزانه | دانشگاه كاشان | 161 | 5 |
معماری | روزانه | دانشگاه يزد | 165 | 16 |
معماری | شبانه | دانشگاه گيلان رشت | 166 | 3 |
معماری | شبانه | دانشگاه كاشان | 175 | 5 |
معماری | شبانه | دانشگاه يزد | 175 | 11 |
اینا رو از کجا اوردی؟؟؟ اگ اینجوری باشه ک هیچ جا قبول نمیشیمجدول اخرین رتبه های قبولی سال قبل !!!
اخرین رتبه قبولی ظرفیت منظر روزانه دانشگاه تهران 12 10 داخلی روزانه دانشگاه تهران 13 8 داخلی شبانه دانشگاه تهران 15 4 معماری روزانه دانشگاه تهران 16 12 منظر روزانه دانشگاه شهید بهشتی 30 14 بازسازی روزانه دانشگاه شهید بهشتی 30 10 معماری روزانه دانشگاه شهيد بهشتي 31 16 معماری شبانه دانشگاه تهران 32 6 داخلی روزانه دانشگاه هنر تهران 34 8 منظر شبانه دانشگاه تهران 35 5 منظر روزانه دانشگاه تربیت مدرس 39 5 داخلی شبانه دانشگاه هنر تهران 40 4 معماری روزانه دانشگاه تربيت مدرس 42 5 معماری روزانه دانشگاه علم و صنعت گرايش معماري پايدار 47 6 معماری روزانه دانشگاه صنعتي جندي شاپور دزفول / زن 48 3 معماری روزانه دانشگاه فردوسي مشهد 62 5 معماری روزانه دانشگاه علم و صنعت ايران گرايش معماري مسكن 63 6 معماری روزانه دانشگاه علم و صنعت گرايش معماري فناوري 72 6 معماری روزانه دانشگاه هنر تهران 73 10 معماری روزانه دانشگاه علم و صنعت گرايش فضاهاي بهداشتي درماني 78 6 معماری روزانه دانشگاه بوعلي سينا / زن 79 3 معماری روزانه دانشگاه علم و صنعت گرايش فضاهاي آموزشي و فرهنگي 79 6 منظر روزانه دانشگاه هنر اسلامي تبريز 79 7 معماری شبانه دانشگاه علم و صنعت ايران گرايش معماري مسكن 80 2 منظر شبانه دانشگاه هنر اسلامي تبريز 80 3 معماری شبانه دانشگاه تربيت دبير شهيد رجايي تهران 85 8 معماری روزانه دانشگاه تهران - محل تحصيل پرديس قم 86 10 معماری شبانه انشگاه تهران محل تحصيل پرديس قم 86 6 معماری شبانه دانشگاه علم و صنعت گرايش معماري پايدار 87 2 معماری شبانه دانشگاه علم و صنعت گرايش معماري فناوري 90 2 معماری شبانه دانشگاه فردوسي مشهد 91 3 معماری روزانه دانشگاه شيراز 92 6 معماری شبانه دانشگاه بوعلي سينا همدان / زن 92 2 معماری روزانه دانشگاه هنر اسلامي تبريز 101 7 معماری شبانه دانشگاه شيراز 103 2 معماری شبانه دانشگاه هنر اسلامي تبريز 107 3 معماری شبانه دانشگاه هنر تهران / کرج 107 5 معماری شبانه دانشگاه هنر اصفهان 116 2 معماری روزانه دانشگاه حكيم سبزواري سبزوار 117 6 معماری روزانه دانشگاه محقق اردبيلي اردبيل 118 9 معماری روزانه دانشگاه زنجان 120 7 معماری شبانه دانشگاه بين المللي امام خميني(ره) قزوين 123 5 معماری شبانه دانشگاه محقق اردبيلي اردبيل 124 4 معماری روزانه دانشگاه شهيد باهنر كرمان 125 12 معماری شبانه دانشگاه شهيد باهنر كرمان 126 3 معماری روزانه دانشگاه بين المللي امام خميني(ره) قزوين 127 10 معماری شبانه دانشگاه حكيم سبزواري سبزوار 128 2 معماری روزانه دانشگاه هنر اصفهان 131 10 معماری شبانه دانشگاه زنجان 138 2 معماری روزانه دانشگاه گيلان رشت 139 7 معماری روزانه دانشگاه مازندران بابلسر 142 4 معماری شبانه دانشگاه مازندران بابلسر 143 2 معماری شبانه دانشگاه شاهرود 144 3 معماری روزانه دانشگاه شاهرود 151 7 معماری روزانه دانشگاه كاشان 161 5 معماری روزانه دانشگاه يزد 165 16 معماری شبانه دانشگاه گيلان رشت 166 3 معماری شبانه دانشگاه كاشان 175 5 معماری شبانه دانشگاه يزد 175 11
البته همونطور که می بینید کامل نیست و من فقط اونهایی رو که خودم انتخاب رشته کرده بودم رو می دونستم ...
دانشگاه تهران پردیس قم شهریه داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز اینا رتبه نهاییه ... یعنی با احتساب نمره ی اسکیس و ...اینا رو از کجا اوردی؟؟؟ اگ اینجوری باشه ک هیچ جا قبول نمیشیم
بچه ها انتخاب رشته افتاد عقب؟؟؟
مرسي از همه كه جواب دادن. ويرايش مي كنم. مرسي. من خودم فقط تهراناره زدم. شهرستان نزدم ولي خيلي اميدوار نيستم. من مشاوره هم مركز معماري رفتم هم اكادمي. هر ٢ بهم كفتن كه زياد خوشحال نباش. كسايي بودن تك رقمي جايي قبول نشدن. منم استرسي شدم. همش دل درد دارم![]()
نه نمي تونم. واقعا زير ٥٠ نمي تونم بشم. خودمو كشتم تا همين شدم. ولي انتخاب رشته كردم. همه معماري ها و منظر ها و داخل هاي تهران و زدم با دوتا از علم و صنعت هارو جمع اونا با هم شد ١٥٠ نفر.نیکی جان الان انتخاب رشته نکنی چی می شه ؟ ... عزیزم بدترین حالت رو در نظر بگیر
اگه واقعا تهران قبول نشی این توانایی رو در خودت می بینی که روحیت رو حفظ کنی و بشینی یه سال دیگه بخونی ؟؟؟
اشتباه hagir و خیلی های دیگه تو پارسال رو تو کردی امیدوارم مثل اونا نشی و قبول بشینه نمي تونم. واقعا زير ٥٠ نمي تونم بشم. خودمو كشتم تا همين شدم. ولي انتخاب رشته كردم. همه معماري ها و منظر ها و داخل هاي تهران و زدم با دوتا از علم و صنعت هارو جمع اونا با هم شد ١٥٠ نفر.
اشتباه hagir و خیلی های دیگه تو پارسال رو تو کردی امیدوارم مثل اونا نشی و قبول بشی![]()
مرکز معماری کی این رو گفت؟؟ بابا بهشون بگو خوبه میدونید هرسال درصدها بالا پایین شدید میکنند شاید با 20 درصدم رتبت همین بمونه شاید 50 بزنی بمونه رو درصد فکرت رو متمرکز نکن تمام تلاشت رو بکن بهترین کارت باشه
معمار باشي من كي كفتم شهرستان برام كسر شان ميشه ؟؟؟؟
نه اينطوري نيست حتما يك دليل منطقي دارم كه نمي زنم و نمي تونم برم.
مرسي براي راهنمايي هاتون.
مركز معماري كفت بايد اسكيس رو حدود ٤٠ بزني تا رتبت همين بمونه.
نیکی جان عزیزم ... منظورم این نبود که شما این جوری هستی .... یه سوال پرسیدم ... که مثلا دلیل عدم انتخابت چیه؟ همین ...
من یادمه پسر خالم رتبه کنکور سراسریش خوب شده بود ... 150 رشته ریاضی بود ... بعد اومده بود کلا دو تا انتخاب رشته کرد !!! مادرش خودشو تکه تکه کرد تا حاضر شد یکی دیگه هم یهش اضافه کنه ...
یعنی فقط شانس اورد که سومی رو نوشت چون همون سومی رو قبول شد ! اگه نمی زد با رتبه 150 مجبور بود دوباره بشینه یکسال درس بخونه ... !!! کل حرفش هم این بود یا شریف یا هیچ جا ! ... سوالاتم بیشتر با پیش زمینه فکر او بود ! نه شما .... دقیقا می خواستم بگم شما عاقل تر از این حرفایی که بخاطر این دلایل چرت بخواهی اینده ات رو خراب کنی ...
سلام به همه دوستان.
کسایی که درحال خوندن ارشد هستن میتونن همزمان بااینکه در حال تحصیل هستن دوباره کنکور بدن برا ارشد؟
من همین شرایط رو دارم ...
یعنی الان ترم دو ارشدم ... اخر ترم هم هست با کلی پروژه و مقاله و ... از اون طرف هم کنکور اسکیس دارم ...
بچه ها یه سوال !!!!!!!!!
پردیس های خودگردان مثل پردیس دانشگاه تهران چقدر میتونن مهم باشن در سلسله مراتب انتخاب رشته مثلا بعد از غیر انتفاعی بزنیمشون یا قبلش یا..............!!!! ممنون میشم جواب بدید!
بچه ها دانشگاه شهید رجایی چجوریاس؟؟؟ ارزش داره قبل هنر اصفهان و تبریز بزنم؟؟؟؟؟
هه پیداش کردمبچه ها کجای سایت باید کارت مربوط ب علاقه مندی غیرانتفاعی رو بخریم؟![]()
من همین شرایط رو دارم ...
یعنی الان ترم دو ارشدم ... اخر ترم هم هست با کلی پروژه و مقاله و ... از اون طرف هم کنکور اسکیس دارم ...