وای چه جالبه .همه این جوری نیستنامیر حالا چرا زن نمیگیری راستشو بگو
![]()
فعلا که قصد ازدواج ندارم، من همون درسای خودمو پاس کونم کاره بزرگی کردموای چه جالبه .همه این جوری نیستنامیر حالا چرا زن نمیگیری راستشو بگو
![]()
بابا این فقط یه شوخیه خیلی خیلی کم حقیقت دارهامیر اقا شما به حرف اینو اون گوش نکن شما بروخواستگاری اگه دختره از این چیزا خواست هرچیخواستی به من بگو
گیر دادینا مگه زوره زن نمیخواماین حرفا که همش جوک هست.حالا واقعا امیر چرا زن نمی گیری؟؟؟؟چرا؟؟؟؟؟
حالا دختره کی هست؟بله داداش زورهحرفی هست؟
حالا دختره کی هست؟![]()
اخه این کجاش به من میاد تازه اونم دیپلمدختر اقدس خانوم همسایه قبلیمون تازه دیپلم گرفته... خیاطی و گلدوزیم بلده.... از هر انگشتش هزارتا هنر میباره مثل تو نیست که.... اوناهاش.........(دختر اقدس خانوم)
دختر به این خوبی.... دلتم بخواداخه این کجاش به من میاد تازه اونم دیپلم![]()
من هنوز ارزو دارمولی حالا جدی چرا زن نمیگیری امیر؟؟؟ چرا آخه؟؟؟؟؟ چرااااااااا؟؟؟؟؟
آرزو بر جوانان عیب نیست... ولی خب زن بگیری همه آرزوهات عملی میشه... والامن هنوز ارزو دارم![]()
آرزو بر جوانان عیب نیست... ولی خب زن بگیری همه آرزوهات عملی میشه... والا
اینم حرفیه... لایکبابا اینو ولش کنید دختر مردمم هزار آرزو داره
زن نگرفتن هم بر جوانان عیب نیست.....والاآرزو بر جوانان عیب نیست... ولی خب زن بگیری همه آرزوهات عملی میشه... والا
این ادم اسم داره اسمم امیره.در ضمن اگه مرد نباشه کی میخواد زنو بگیره.انقد ارزو کنه که بترشهبابا اینو ولش کنید دختر مردمم هزار آرزو داره
این ادم اسم داره اسمم امیره.در ضمن اگه مرد نباشه کی میخواد زنو بگیره.انقد ارزو کنه که بترشه![]()
والا!!زن نگرفتن هم بر جوانان عیب نیست.....والا
باشه میام تورو میگیرما؟خب باشه حالا که اینجور شد تو رو خدا حتما زن بگیره![]()
باشه میام تورو میگیرما؟![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
گلایه امیر تتلو از ممنوع الخروج بودنش/ بابا می خوام برم هوا بخورم! | زنگ تفريح | 0 | |
M | طنز جالب و خواندنی از دنیای زن و شوهر ها | زنگ تفريح | 0 | |
Д | وقتی زن ها تیپ مردونه میزنن...... | زنگ تفريح | 3 | |
![]() |
مشاعره زن و مرد... | زنگ تفريح | 3 | |
![]() |
تست زن ذلیلی و مرد سالاری -طنز | زنگ تفريح | 0 |