ینی چی مس خالیه؟برو بچ من با توجه به پست 20 وقتی میخوام وارد محیط cconceptual massبشم..مس خالیه!!![]()

ینی چی مس خالیه؟برو بچ من با توجه به پست 20 وقتی میخوام وارد محیط cconceptual massبشم..مس خالیه!!![]()
اگر رویت 2013 داری احتمالا مشکل شما نداشتن template هستش ، میتونید فولدر metric template رویت 2011 که در program data/autodesk\rac2011/metric templat هست و کپی کنید در اینجا program data\autodesk\rac2013/templatesبرو بچ من با توجه به پست 20 وقتی میخوام وارد محیط cconceptual massبشم..مس خالیه!!![]()
اگر رویت 2013 داری احتمالا مشکل شما نداشتن template هستش ، میتونید فولدر metric template رویت 2011 که در program data/autodesk\rac2011/metric templat هست و کپی کنید در اینجا program data\autodesk\rac2013/templates
مشکل حل میشه
آقا دوتا سوال دارم:
1.چجوری میشه مخروط کشید؟
2.چجوری میشه روی massحفره ایجاد کرد؟
سلام بر نگین جان ، همشهری عزیز
2-اون پوسته ای از مس که مد نظرت هست رو انتخاب کن و گزینه edit profile رو بزن ، و سطح مقطع مورد نظرت رو بکش و روی مثلث کنار creat form کلیک کن تا کشو باز بشه و گزینه void form رو بزن ، اینجوری روی سطح پوسته مس حفره ایجاد میشه بعد برای عمق فرورفتگی میتونی با ابزار x,y,z عمقش رو کم و زیاد کنی .
اینم از تصویری که من الان ساختم :
![]()
سییییلاممم رو مات همشری:دی ..:گل
گلو مورد یک درست شد..
مورد دو هم کشیدم..درست شد..متوجه نشدم چجوری عمق بدماین ایکس و ..اینا کجان؟
سییییلاممم رو مات همشری:دی ..:گل
گلو مورد یک درست شد..
مورد دو هم کشیدم..درست شد..متوجه نشدم چجوری عمق بدماین ایکس و ..اینا کجان؟
اینجوری که من بلدم باتوجه به نوع دیواری که بعدش بهش میدم و ضخامت اون دیوار میتونم ضخامت حفره رو تنظیم کنم..یه کار دیگه هم که کردم اینکه موقع کشیدن حفره با آفست کشیدم و حفرش همچینی عمیِِِِِــــــــــــــــق شد:دی
یعنی شما رویت 2011 رو نداری؟ اگه داشته باشی با این روشی که گفتم مشکلت حل میشه.از کجا بیارم؟![]()
این حرف زمانی درست از آب درمیاد که اون حفره ای که قراره عمق پیدا کنه خط هاش روی پوسته مخروط افتاده باشه و یک عمق خیلی کم پیدا کرده باشه وگرنه وقتی تبدیل به دیوار بشه اون قسمت وسط خالی نمیشه
سلامسلام دوستان خسته نباشید من به تازگی با نرم افزار رویت آشنا شدم و نمی دونستم که برای طراحی نمای یک ساختمان باید از چه ابزاری استفاده کنم که یکی از دوستان گفتن که میشه این کار رو با modelin-place انجام داد ولی نمی دونم چه جوری میشه این کار رو روی یک ضلع ساختمان انجام داد اگه کسی می دونه لطفا راهنماییم کنه چون این آموزش هایی که شما این جا دادین یک شی ای رو جدا می سازید می خواستم بدونم مثلا میشه روی یک ضلع ساختمان که همچیش آماده هست یه قسمتی رو برجسته کرد و متریال متفاوت داد. متشکرم
یعنی شما رویت 2011 رو نداری؟ اگه داشته باشی با این روشی که گفتم مشکلت حل میشه.
تمپلیت رو هم یکی از دوستان توی باشگاه گذاشته دانلود کردم..یه قسمته دیگه؟همون متریک و اینا؟ولی من هنوز وقتی میخوام از روش کانسپچوآل مس برم مسم خالیه![]()
از تورنت هم میتونید دانلود کنیددانلود نمیشه متاسفانه!یا من نمیتونم دانلود کنم!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
رفع اشکال مربوط به:اموزش قدم به قدم REVIT | Revit | 2920 | |
![]() |
اموزش های مربوط به:REVIT(فیلم,کتاب,سایت) | Revit | 171 | |
M | تعامل و اموزش رویت معماری 2017 | Revit | 0 | |
ن | رفع اشکال مربوط به: ساخت family | Revit | 8 | |
![]() |
دانلود متریال ،تمپلیت و فمیلی مربوط به:REVIT | Revit | 94 |