سلام.به روش زیر می تونید عمل کنید:
window ---------> preferences ---------> template --------> units: meters
ممنون که جواب دادید ولی من اینکار رو کرده بودم ولی بازم اعداد رو به دقیقه و ثانیه نشون میده
سلام.به روش زیر می تونید عمل کنید:
window ---------> preferences ---------> template --------> units: meters
ممنون که جواب دادید ولی من اینکار رو کرده بودم ولی بازم اعداد رو به دقیقه و ثانیه نشون میده
با تغییر تمپلیت ، ازین به بعد واحدها تغییر میکنن. برای تغییر واحدهای مدل جاری، از مسیر زیر برید:شما بعد از این که ok کردید.ممکن هستش که تبدیل به متر نشه و همون اینچ باشه.بعد صفحه رو ببندید و دوباره باز کنید اگه تغییری نکرد برنامه مشکل داره.
با ابزار scale میشه ابجکت رو میرور کرد.محور میرور رو انتخاب کنید و (1-) رو تایپ کنیدسلام
چه جوری میشه میرور در این برنامه انجام داد؟
ممنون میشم بگید کلوم دستور یا کلیک![]()
http://www.ertebat.in/forum/showthread.php?tid=1744باسلام
اقای مهندس یگانگی از راهنمایی های خوبتون ممنون من ساکن شیراز هستم متاسفانه کسی اینجا suرو تدریس نمی کنه یا حداقل من نمیشناسم suرو در حد مقدماتی بلدم چجوری می تونم vray واسه su سی دی اموزشی موجود هست ولی لهجه خیلی زیاد انگلیسیش باعث می شه ما خیلی چیزی رو متوجه نشیم میشه خواهش کنم راهنماییم کنید
خیلی سادسسلام، میشه بگید رمپو چطوری میشه درست کرد؟من الان ی رمپ زدم ولی هرکاری کردم دیگه نشد!!
مرسی
مرسی ، خیلی با حوصله جواب دادید.من قبلا رمپ زده بودم ولی این دفعه نمیشد!بازم از راهنماییتون ممنونم !خیلی سادس فایل ضمیمه رو ببینید و سربرگای بالاییش رو به ترتیب نگاه کنید و عمل کنید
یکم دقدیقتر توضیح بدید. مثل چی باشه؟ مثل کدوم نمونه ساخته شده؟ روشش با ساخت کره و یا مخروط و یا پایه میز از طریق دستور Follow me فرق داره؟سلام
میشه تو اسکچاپ گنبد بیضی کشید؟
هرچی سعی کردم نتونستم
ممنون از راهنماییتون
یکم دقدیقتر توضیح بدید. مثل چی باشه؟ مثل کدوم نمونه ساخته شده؟ روشش با ساخت کره و یا مخروط و یا پایه میز از طریق دستور Follow me فرق داره؟
در مورد خروجی به اتوکد... کد "مش" رو میشناسه ولی هم سنگین میشه و هم برششون نمیده. ممکنه اگه برش بخواید بهترین گزینه این باشه که با ابزار Section تو خود اسکچاپ برش بزنید و برای اضافه کردن دیتایلها ببرید تو اتوکد (اکسپورت 2 بعدی بگیرید)
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
اموزش های مربوط به:SKETCHUP(فیلم,کتاب,سایت) | Sketch up | 56 | |
![]() |
اموزش مربوط به:VRAY FOR SKETCHUP | Sketch up | 44 | |
![]() |
درخواست های مربوط به:SKETCHUP | Sketch up | 24 | |
A | دانلود متريال و كامپوننت مربوط به:SKETCHUP | Sketch up | 59 | |
![]() |
رفع اشکال مربوط به:VRAY FOR SKETCHUP | Sketch up | 306 |