لایه Refraction هم بهش اضافه کنیدسلام خدمت جناب مهندس یگانگی عزیز.مدتی نبودم تا اینکه یه ایمیل برام اومد که نیستی و خبری ازت نیست.گفتم بیام ببینم چه خبره.به امید خدا همه چیز خوب پیش میره.
یه مدتی یه مشکلی دارم تو طراحی اونم اینکه وقتی متریال آب رو میسازم و بهش Displacement میدم اون شکستی که تو متریال زیرش که مثلا کف استخر هست رو نمیده و از طرف هم رنگ این متریال آب رو چطوری می تونم تغییر بدم؟
لایه Refraction هم بهش اضافه کنید
مپ Fresnel بهش بدید واسه شکست نور و مطمئن بشد که 0 و 90 سفید و سیاه هستن (ممکنه برعکس باشن) (تو نسخه های مختلف وی-ری متفاوته)
سلام.
دوستان یه نرم افزار که مربوط به طراحی داخلی باشه بهم معرفی میکنید؟؟
تو سایت Ran2.ir دیدم مجتبی کرکشو گذاشته بودسلام
لطفا اگر در پلاگین dibac لایسنسی وجود داره و میشه اون را از حالت trial خارج کرد ممنون میشم راهنمایی کنید
T و بلافاصله Ctrl رو بزنیدسلام من دانشجوی ترم آخر کارشناسی هستم.به دلایلی کار پایان نامم 1 سال عقب افتاد.الان من یه با اسکچ اپ یه حجم طراحی کردم که متاسفانه از روز اول با مقیاس کار نکردم و الان که میخام پلانش کنم فوق العاده با اندازه ای که میخوام تفاوت داره و بزرگتره تقریبا 10 برابر اندازه ای که میخوام شده.لطف کنید بگید الان من با این چکار میتونم بکنم؟راهی نداره بتونم اندازش رو مثل اتوکد scale کنم؟وقتم خیلی محدوده و حجمم انقدر سنگین شده که نمیتونم از اول بکشمش.
با move و pushpull میشه بدن پلاگین ساختشسلام دوستان.
کسی می تونه روش ساخت این تاق های متقاطع رو بهمون بگه؟
عکسش رو اینجا می ذارممشاهده پیوست 175387
از آقای یگانگی تقاضا می کنم کمکمون کنه
سلام اینجا آموزش های زیادی هست که صد درصد به کارتون میادsalam ....
mishe vase manam amozeshe sketchup az moghadamatish bezarid
![]()
آره . خروجی کد میگیریم . به این صورت :سلام دوستان من یک سوال دارم میشه اسکچاپ ببریم به اتو کد
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
اموزش های مربوط به:SKETCHUP(فیلم,کتاب,سایت) | Sketch up | 56 | |
![]() |
اموزش مربوط به:VRAY FOR SKETCHUP | Sketch up | 44 | |
![]() |
درخواست های مربوط به:SKETCHUP | Sketch up | 24 | |
A | دانلود متريال و كامپوننت مربوط به:SKETCHUP | Sketch up | 59 | |
![]() |
رفع اشکال مربوط به:VRAY FOR SKETCHUP | Sketch up | 306 |