توضیحاتتون مثل همیشه عالی بود ولی من چند تا سئوال تو این مورد واسم پیش امد
وقتی att رو در بلوک استفاده نمی کنم، نمی تونم توی تغییر مقادیر space بزنم و دو تا کلمه رو وارد کنم، این خاصیتشه یا من جایی رو اشتباه می رفتم
زمان insert یه بلوک که att داره ، دوبار جمله ای رو که در prompt نوشتم می زنه و نوشته دوم رو نمایش می ده، جریانه این چیه؟ نکته خاصی داره یا ...
مرسی و موفق باشید
اگه از دست سئوالام کلافه شدید بگید که دیگه سئوال نپرسم
وقتی یه مدل و چند تا layout رو می خوام با publish پلات بگیرم model رو پلات می گیره اما واسه layout ها error میده
مثلاً من page setup رو روی pdf تنظیم کردم و 1 مدل با 2 تا layout رو واسش فرستادم اما واسه layoutها error می داد. پایین سمت راست تویtray نگاه کردم ولی چیزی دستگیرم نشد.
با فعال بودن ducs وقتی آخرین نقطه رو کلیک می کنیم میشه نقطه 0,0 ترسیم بعدی ؟!!!!!!!!!
ucs رو از کجا می شه ducs کرد یا برعکس
من قسمت زیر رو متوجه نشدم می شه خواهش کنم بیشتر توضیح بدید
"توی ترسیمات دو بعدی هم خیلی کار برد داره من خیلی استفاده میکنم .
مثلا توی یک برش اگه نقطه 0.0 رو روی 0.0 مقطع تعیین کنید id point هر نقطه روی مقطع در مختصات Y برای شما Z حساب میشه و میشه خیلی راحت ارتفاعات و کد های مربوط رو کنترل کرد "
پیغام خطا شو واستون میزارم، مرسی
![]()
[
سلام و کلی تشکر از آموزشهای خوبتون
من چند وقت بود با معماری خداحافظی کرده بودم (به خاطر ارشد و ...) الان بعد از 3 سال شروع کردم یه سری به cad و max وsketchup بزنم. به لطف دوستان sketchup تا حدی یاد گرفتم.
چند روزه دارم تمرین cad می کردم تا صفحات 40 خوب بود ولی ... آموزشهای velkon عزیز یه چیز دیگست!!! واقعا اگه خوب یاد بگیریم محشره. ولی یکم گیج شدم (البته وقتی به sheet set رسیدم) دیگه حسابی کم آوردم!!!!
استاد ولکن عزیز اجازه می دید از view گرفتن سوالایی بپرسم یا ترتیب آموزشاتون به هم می خوره !!!
1- توی فایل test که گذاشتین من متوجه نشدم توی key plan چه جوری بعضی لایه ها رو غیر فعال کردین؟؟؟؟
2- چه جوری میشه خطوط دور view رو پاک کرد (موقع پلات نباشن)؟؟
بازم ازتون خیلی خیلی تشکر می کنم![]()
سلام
خواهش میکنم و ممنون از لطف شما .
راستش ترتیب اونا تموم شده و جواب میدم فعلا تا موضوع خاص و مهمی به نظرم بیاد ولی عمده مطالب و مهم ترین اونا رو گفتم .
سوال شما هم چون یه دونه ای هست بی نوبت جواب میدم ( این النا یک چیزایی پرسیده که حالا حالا ها نوبتت نمیشه )
1 - وقتی توی فضای layout هستید اگه روی جدول لایه ها بزنید میبینید که با حالت مدل فرق میکنه و یه چیز هایی رو رضافه داره این ها کار همون ایکون های اضافه هست .
در سمت راست جدول یک سری رنگ دیگه هم هست که مربوط به رنگ لایه در فضای layout هست هر کدوم رو تغیر بدی توی همون view عوض میشه . با این ترتیب یک خط میتونه توی هر view یک رنگ داشته باشه و حتی یک linetype . من همه رو انتخاب کردم و رنک همه رو خاکستری کردم تا اونجا که یادمه .
در فضای layout اگه داخل view باشید اگه منوی layer II رو روشن کرده باشید میتونید یک لایه رو با استفاده از ایکون فریز - فریز کنید که فقط توی همون view فریز میشه و در view های دیگه روشن هست یا توی جدول لایه ها یمت راست هر لایه یک علامت فریز دیگه هست اگه بزنید همون لایه توی همون view فریز میشه .
فقط باید توی view باشید . دو کلیک کنید میره توی view .
2 - میتونید view ها رو توی یک لایه به نام مثلا view بزنید و این لایه رو off کنید یا علامت پرینتر رو توی جدول لایه ها کلیک کنید تا یک خط قرمز روش بزنه یعنی این لایه چاپ نشه .
ممنونم
درست شد
حالا که شما به سوالای یه دونه ای جواب میدین میشه سه سوال یه دونه ای بپرسم
1- حالا که برای هر view تو جدول لایه ها تنظیمات جدگانه ای هست پس موقعی که می خواهیم برای پلات ضخامت خطوط را تنظیم کنیم باید برای هر view جداگانه ضخامت خطوط بدیم. با توجه به تفاوت ضخامت مثلا شیشه تو پلان 1:100 و دیتیل 1:10
2- من برای تمرین تو فایل تست شما یه layout دیگه کنار layout شما باز کردم حالا موقی که تو viewهای شما از viewport scale مثلا 1:100 را انتخاب می کنم مقیاس پلان اصلی 1:100 میشه ولی تو layout من نه!! مقیاس واحدم هر متریک هست. آخرش داخل view اونقدر با ماوس زوم کردم که مقیاس پلان 1:100 شد ولی مقیاس view عدد 10 رو نشون میده. به نظرتون اشتباهم کجاست؟؟؟
3- مقیاسهای xref به نقشه دیگه ای مربوط هستن؟؟؟
با تشکر
مرسی از توضیحاتتون، همه قسمتها ok و لی ...
برای دیدن ducs اول اونو از قسمت Status غیر فعالی کردم بعد زدم rec و بعد (774و 1145) رو به عنوان مختصات وارد کردم و بعد برای corner بعدی مختصات (780و 1150) وارد کردم .
برای بار دوم allow / disallow dynamic ucs فعال و همین مختصات رو وارد کردم اما ...
نشد!!!!
یعنی هر دو رو یکجا ترسیم کرد
چندین بار تکرار کردم اما بازم تو هردو روش دقیقا یه جا ترسیم کرد
من اشتباه کردم؟!!
سیستم اشتباه کرده؟!!!
اصلاً اشتباهی در کار نیست؟!!!
![]()
ممنونم
درست شد
حالا که شما به سوالای یه دونه ای جواب میدین میشه سه سوال یه دونه ای بپرسم
1- حالا که برای هر view تو جدول لایه ها تنظیمات جدگانه ای هست پس موقعی که می خواهیم برای پلات ضخامت خطوط را تنظیم کنیم باید برای هر view جداگانه ضخامت خطوط بدیم. با توجه به تفاوت ضخامت مثلا شیشه تو پلان 1:100 و دیتیل 1:10
2- من برای تمرین تو فایل تست شما یه layout دیگه کنار layout شما باز کردم حالا موقی که تو viewهای شما از viewport scale مثلا 1:100 را انتخاب می کنم مقیاس پلان اصلی 1:100 میشه ولی تو layout من نه!! مقیاس واحدم هر متریک هست. آخرش داخل view اونقدر با ماوس زوم کردم که مقیاس پلان 1:100 شد ولی مقیاس view عدد 10 رو نشون میده. به نظرتون اشتباهم کجاست؟؟؟
3- مقیاسهای xref به نقشه دیگه ای مربوط هستن؟؟؟
با تشکر
سلام دوستان یه چند تا سوال داشتم /.
من می خوام نقشه بکشم و قسمت ستون ها رو چطوری بکشم ؟ یعنی اون مربع ها رو !! که همه جا ابعاد برابر باشه !؟!
و این که می خوام نقشه مبلمان رو هم بکشم مبل صندلی اینا کجا هستن ؟
و یه چیز دیگه اون کد ارتفاع که هستش وسط نقشه ها می نویسن ها ! یه دایره هستش یکیش از بالا و یکیش از پایین به صورت ضربدری رنگ آمیزی شده اونو چطوری میشه انجام داد یعنی رنگ آمیزی کرد ....
اتوکد من 2007 هستش /.
ممنون میشم به اینا جواب بدین چون تا اینا ندونم چطوری انجام باید بدم کاری رو نمی تونم پیش ببرم /.![]()
دوست عزیز با استفاده از دستور rectangleرکتنگل مربع های ستون رو بکش(ستون بتنی ) یعنی برو رو دستور و ابعاد ستونو بده
بعد اگه بخوای دور ستونت ضخامت مصالح و نشون بدی 4 سانت offset آفست کن و بعد داخل این آفستو hatch هچ بزن و رنگی کن البته می تونی ستونت فقط یه رکتنگل ساده باشه و ضخامت مصاح و نشون ندی بستگی به کارت داره بعد با استفاده از دستور osnap اُاسنپ خط های آکس ستونو بزار وبعد که کارت تموم شد کل کارو با استفاده از دستور make blok میک بلاک بلوک کن تا دیگه ثابت باشه بعد می تونی همین ستون نمونه اتو که ساختی رو آکسات کپی پیس کنی
خط اندازه رو ببر وسط ستون(محل تقاع آکس های ستون )بعد بهت اندازه بین آکس هارو میده امیدوارم این مطلب کمکت کنه
اگه بخوای ستون فلزی بکشی باید یه رکتنگل بکشی و( بعد ضخامت نمیزاری) و تو ستون دو تا پروفیل II میزاری و خطای آکس ستونم میزاری
از نوار ابزار draw ابزار پنجم دستور rectangle میتونی فقط سه حرف اول رو تایپ کنی تا دستور اجرا شود.سلام دوستان یه چند تا سوال داشتم /.
من می خوام نقشه بکشم و قسمت ستون ها رو چطوری بکشم ؟ یعنی اون مربع ها رو !! که همه جا ابعاد برابر باشه !؟! فقط این مونده
ستون رو که می کشم وقتی می خوام فاصله ها رو بزارم اون خطه از آکس ستون نمی گیره که از آکس تا آکس رو فاصلش رو برام بنویسه چیکار کنم ؟
و این که می خوام نقشه مبلمان رو هم بکشم مبل صندلی اینا کجا هستن ؟ خودم حلش کردم
ضخامت دیوارهای خارجی رو با ofset 0.2 بکش که میشه همون ضخامت ستونهایی که قبلا کشیدی و داخلی ها رو با ضخامت 0.1/و یه چیز دیگه اون کد ارتفاع که هستش وسط نقشه ها می نویسن ها ! یه دایره هستش یکیش از بالا و یکیش از پایین به صورت ضربدری رنگ آمیزی شده اونو چطوری میشه انجام داد یعنی رنگ آمیزی کرد .... ::: اینو هم خودم حلش کردم /.
اتوکد من 2007 هستش /.
ممنون میشم به اینا جواب بدین چون تا اینا ندونم چطوری انجام باید بدم کاری رو نمی تونم پیش ببرم /.![]()
خط به خط میگم
1 - برای همین هست اصلا . ولی اگر شما خط سفید رو مثلا 0.4 برای ضخامت انتخاب میکنید این رنگ در تمام view ها همین ارزش رو داره . باید در view های مختلف رنگ لایه رو به همون طریق تغییر بدید . مثلا دیوار توی view با مقیاس 1:100 به رنگ سفید ولی توی view با مقیاس 1:200 به رنگ قرمز که ضخامت کمتری داره تغییر کنه .
2 - یه چیز کلی بگم :
اگه شما از یک view لیست بگیرید میبینید که نوشته مثلا :
Scale relative to Paper space: 0.01xp
خب عدد انتهایی این 0.01xp مقیاس رو یه شما نشون میده
اگه 1 ( واحد ترسیمی ) تقسیم به واحد مورد نظر ( 1:100 ) کنید ( یک تقسیم به 100 ) جواب 0.01 میشه و مثلا 1:250 میشه 1 تقسیم به 250 که میشه 0.004 .
کافیه توی view مربوطه برید و بزنید zoom و اینتر کنید بعد بزنید 0.004xp تا نقشه به مقیاس 1:250 بشه .
خب اگه زیر نویس نقشه برای نمایش مقیاس فیلد باشه بعد از تغییر مقیاس تغییری نمیکنه باید از view بیرون بیاید و نقشه رو regen کنید تا تغییر مقیاس رو محاسبه و درج کنه .
3 - این رو درست متوجه منظور شما نمیشم . کمی توضیح بیشتر بدید لطفا .
تایپ کن osnap یه صفحه برات باز میشه ، تیک midpoint که شکل مثلثه رو بزن تا وسط خطوطت رو بهت بده.
چرا نتونستی؟مشکلت چی بود.تایپ کردی این فرمانو؟فقط اینو نتونستم /. آخه من اون کادر نوشتن دستور رو بسنم از کجا برگردونم ...
مرسی بابت جواب ها ... زحمت دادم براتون![]()
چرا نتونستی؟مشکلت چی بود.تایپ کردی این فرمانو؟
کلید کنترل رو با 9 بزن ببین درست میشهنه/.
من اون کادر سمت چپ پایین میاد که مخصوص نوشتن دستور ها هستش رو بستم نمی دونم چطوری اون کادر رو برگردونم /.![]()
کلید کنترل رو با 9 بزن ببین درست میشه
دوستان یک گرفتاری برای من پیش اومده که مدتی رو نمیتونم بیام . یعنی راستش فرصت و فکر راحت ندارم .
در نتیجه اگر جواب بعضی دوستان رو ندادم حمل بر بی توجهی بنده نگذارید .
هر وقت دوباره فرصت کردم چشم .
ارداتمند شما velkon
معمولا درها مبلمان اماده دارن که به صورت بلوک شده توی پلان گذاشته میشن.سلام چطور میشه در پلان درها رو کشید؟ ممنون میشم کمک کنید.
دوست عزیز تمام مواردی رو که گفتین رو باید اماده شده کپی کنین توی پلان.سلام من تو پلان مبلمان مشکل دارد. چطور ميتونم خودرو ، تخت خواب ، توالت و اشکالي شبيه به اي رو بکشم؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
اموزش مربوط به: AUTOCAD(فیلم,کتاب,سایت) | Auto CAD | 29 | |
![]() |
اموزش مربوط به:3D AUTOCAD | Auto CAD | 345 | |
R | مهم : دانلود فیلم اموزش جامع اتوکد 2بعدی و 3بعدی به زبان فارسی در معماری | Auto CAD | 0 | |
![]() |
اموزش فارسی نویسی در AUTOCAD+ نرم افزارهای فارسی نویس | Auto CAD | 45 | |
![]() |
رفع اشکال مربوط به:AUTOCAD | Auto CAD | 2697 |