rasool.civil
مدیر بازنشسته
بازم سوال...
بازم سوال...
ممنون از لطفت
آقا من با این view مشکل داشتم
اونجایی که باید یه کادر بزنم دور مثلا پلانو براش اسم بذارم
من یه منو تو قسمت boundry بود اونو زدم و کادرو کشیدم ولی وقتی ok میزنم کادرم عوض میشه و یه جا دیگرو نشون میده
یه چیز دیگه
اونجا که خط به خط واسمون گفتی
خط ششم، همون بلاکی میشه که گوشه view میوفته و اسمو مقیاسو توش نوشته؟
سوال بعدی
واسه هر پروژه یه base و draw جدا بسازم دیگه؟
بعدی
من بیشتر با A3 کار میکنم و پیرینت میگیرم تنظیمات template رو روی A3 تنظیم کنم یا توی پروژه؟؟؟
بعدی
تنظیمات page setup که انجام داده بودید سایز کاغذ بزرگتر از A1 بود و کلا من با window درسش میکنم چه جوری با extend درستش کنم،یه کم بیشت توضیح میدی؟
بعدی
این یه خواشه سوال نیست
میشه یه پروژه کامل برام بذاری ببینم چه جوری آلبوم کردی کلا همه چیزارو ببینم؟
آخه نقشه قبلی که گذاشتی خیلی چیزا ازش یاد گرفتم مثلا یه بلاک بود که با attdef نوشته هاشو نوشته بودید اگه اینو ندیده بودم تا صد سال دیگه هم به ذهنم نمیرسید همچین چیزی درست کنم
بعدی
این جمله خبریه سوالی نیست
اینجا کسی revit نداشت اینترنتی خریدم
بازم سوال...
سلامخب حالا که این فایل تمپلیت رو دارین میتونید ازش توی تمام پروژه هاتون استفاده کنید
یک فرمت جنرال براش درست کردم که قابل تعمیم به هر پروژه ای هست فقط :
باید توی فضای laypoy برای هر پروژه کادر و تایتل مخصوص خودش رو تعریف کنید ولی اون دوتا فیلد رو که یکی تایتل و دیگری شماره نقشه هست رو در جای مربوطه بگزارید .
یه نقشه هم توی پست های قبلی گزاشته بودم که به جز این دوتا فیلدهای عمومی و خوبی داشت . میتونید اونارو هم مثل همون نقشه کنار تایتل بگزارید تا اطلاعات خوبی رو در مورد نقشه بده .
فقط یادتون باشه که اگه روی فیلد دو کلیک کنید و اون رو ادیت کنید دیگه خاصیت فیلد رو نداره و باید از طریقی که اطلاعات رو میخونه درست کنید .
بعد یک page setup برای فضای layout حتما درست کنید . من یکی با فرمت PDF درست کردم که میتونید پرینتر یا پلاتر خودتون رو تعریف کنید
توی page setup هم حتما روی extend تنظیم بشه تا نیازی به تعریف پنجره برای چاپ نباشه . در نتیجه در بیرون از کادر هیچ چیزی نگذارید .
حالا در مورد این منوی sheet set توضیح بدم که چطوری کار میکنه .
شما سه صفحه کنار منو میبینید که :
اولی : sheet list . شما نقشه هاتون رو توی این منو درست میکنید
دومی : sheet view که ارجاعات و محتوای نقشه ها رو میتونید اینجا ببینید و وارد کنید .
سومی : model view که نقشه های مرجع خودتون رو با اضافه کردن به این لیست میتونید توی نقشه های کادر دار بگزارید .
دیگه نیازی به کادر گزاشتن توی نقشه های مرجع ندارید و باید این کار رو در نقشه های کادر دار بگزارید که با شیت درست کردن خودش این کار رو انجام میده .
منظورم از نقشه مرجع نقشه های مدل ( پلان - برش - نما - جزییات .......... ) هست
یه نقشه مرجع رو باز کنید و در فضای مدل اون تایپ کنید view و یک پنجره دور مثلا پلان بزنید و یک اسم معنی دار براش انتخاب کنید . مثلا groun floor lan یا هر چی
این همون زیر نویس این مدل در نقشه کادر دار خواهد بود . البته میشه اونو توی منوی وسط sheet set هم بعدا عوض کرد ولی خب اگه اسم درست باشه یک بار انجام میشه .
برای هر چیزی که قراره توی نقشه گزاشته بشه یک view با نام بزنید .
یعنی اگه توی یک فایل جزییات که 30 تا دیتیل دارید باید 30 تا view بزنید .
یک محدودیتی هست که اونم اینه که توی مدل نمیتونید دو تا view هم نام داشته باشید
ولی میتونید توی منوی وسط بعدا عوض کنید . این بیشتر برای دیتیل ها استفاده میشه وگرنه پلان و برش و نما و از این قبیل که نام مشخص میتونه داشته باشه .
این کار رو توی یک پروژه خودتون بکنید و اون فایل رو توی صفحه model view نشونش بدید .
اگه روی اون فایل که یک علامت + داره بزنید میتونید view های خوتون رو ببینید .
توی صفحه اول یک نقشه ایجاد کنید . شماره و تایتل رو بدید و اونو باز کنید
از توی صفحه سوم روی فایل مربوطه کلیک کنید تا منو باز شه
view مربوطه رو روش راست کلیک کنید و place on sheet کنید
اگه view رو موقع درست کردن با annotate جاری صحیح درست کرده باشید با مقیاس درست میاره اگه نه که موقع گزاشتن اون توی کادر راست کلیک کنید و مقیاس مورد نظر رو انتخاب کنید و اون رو جا نمایی کنید
چند تا نقشه درست کنید که شامل جند تا model view با مقیاس های مختلف باشه
خب باید برم دیگه میخاستم تمومش کنم ولی یک جلسه دارم که نمیتونم ادامه بدم .
دفعه بعد روش های ارجاع گزاشتن و تغییر نام و از این چیزارو میگم که تموم شه
ممنون از لطفت
آقا من با این view مشکل داشتم
اونجایی که باید یه کادر بزنم دور مثلا پلانو براش اسم بذارم
من یه منو تو قسمت boundry بود اونو زدم و کادرو کشیدم ولی وقتی ok میزنم کادرم عوض میشه و یه جا دیگرو نشون میده
یه چیز دیگه
اونجا که خط به خط واسمون گفتی
خط ششم، همون بلاکی میشه که گوشه view میوفته و اسمو مقیاسو توش نوشته؟
سوال بعدی

واسه هر پروژه یه base و draw جدا بسازم دیگه؟
بعدی
من بیشتر با A3 کار میکنم و پیرینت میگیرم تنظیمات template رو روی A3 تنظیم کنم یا توی پروژه؟؟؟
بعدی
تنظیمات page setup که انجام داده بودید سایز کاغذ بزرگتر از A1 بود و کلا من با window درسش میکنم چه جوری با extend درستش کنم،یه کم بیشت توضیح میدی؟
بعدی
این یه خواشه سوال نیست

میشه یه پروژه کامل برام بذاری ببینم چه جوری آلبوم کردی کلا همه چیزارو ببینم؟
آخه نقشه قبلی که گذاشتی خیلی چیزا ازش یاد گرفتم مثلا یه بلاک بود که با attdef نوشته هاشو نوشته بودید اگه اینو ندیده بودم تا صد سال دیگه هم به ذهنم نمیرسید همچین چیزی درست کنم

بعدی
این جمله خبریه سوالی نیست

اینجا کسی revit نداشت اینترنتی خریدم