سلام
خسته نباشید
من یه سؤال کلّی راجع به اتوکد داشم. من الان 4 ماهه که دارم با این برنامه کار می کنم. ولی یه مشکلی که همیشه بوده و هست و فکر کنم که خواهد بود اینه که اتوکد دلبخواهی عمل می کنه! آره خیلی عجیبه ولی صحّت داره. مثلاً در مورد فرمان prespull که هر وقت بخواه سطح مورد نظر رو انتخاب می کنه و هر وقت هم که نخواد نمی کنه!!
حالا این بماند. خیلی هم بد نیست. مثلاً من فهمیدم که اگه شکل رو بچرخونم معمولاً این مشکل حل می شه. یا بعضی وقتا وقتی فایل رو می بندی بعد از یکی دو روز باز می کنی درست میشه!
ولی؛ حالا فرض کنید که یه میز رو به طور کامل طراحی کردید ولی حالا که می خواید رنگ یکی از اون چوبا رو بهش بزنید نمی شه! بالا بری پایین بیای نمی شه! از اون گذشته کشوی این میزم به طور زاغارتی سبزه (توی کار سبز شده) حالام رنگش عوض نمی شه!
کسی می تونه در این مورد دوم کمکم کنه؟ البته باید بگم که من میز رو به فرم یه بلوک درآوردم. احتمال داره که به این مربوط بشه؟ بعدشم رنگ اون کشوهه رو چی کار کنم؟ حتی توی blockedit هم درست بشو نیست.
بزرگان راه حلی هست؟ اساس این مشکلات چیه؟ آیا کد مشکل داره؟![]()
سلام
در مورد فرمان prespull من چهار تا دليل ميبينم كه ممكنه درست كار نكنه و هر يك هم راه حلي داره
1-بعضي از خطوط ما در محور z رفته باشند كه براي حل اين مشكل ميشه بعد از انتخاب خطوط ctrl +1رو زده و مولفه هاي zرو صفر كرد در قسمت Geometry
2- ممكنه محدوده اي كه ميخوايم روي اون كار كنيم بسته نباشه يعني يه محيط بسته نيست كه براي اين كار ميشه از فرمان باندري استفاده كرد يا دور محيط را با پلي لاين كشيد و براي مطمئن شدن از اين كه محيط ما بسته است يا نه باز ctrl +1 رو ميزنيم و در قسمت Misc چك ميكنيم كه گزينه Closed در چه وضعيتي هست و بعد از اين كار اكسترود ميكنيم
3-مشكلي كه من تقريبا مطمنم شما با اون مواجه هستيد عدم استفاده از ucsها است اولا مطمئن شويد ducsشما روشن باشه بعد هم به محور هاي مختصات توجه كنيد كه در وضعيت درست باشه
4-ممكنه مشكل شما از اينجا هم باشه كه براي استفاده از فرمان prespull حتما بايد تمام خطوطي كه از آنها براي استفاده از اين فرمان استفاده ميشود در محدوده ديد ما باشه و در پنجره به صور كامل ديده شوند
در مورد ميز هم ممكنه لايه اي كه كار كردين قفل يا فريز باشه
اگه فايش رو آپلود كنيد دقيقتر ميشه نظر داد
در مورد فرمان prespull من چهار تا دليل ميبينم كه ممكنه درست كار نكنه و هر يك هم راه حلي داره
1-بعضي از خطوط ما در محور z رفته باشند كه براي حل اين مشكل ميشه بعد از انتخاب خطوط ctrl +1رو زده و مولفه هاي zرو صفر كرد در قسمت Geometry
2- ممكنه محدوده اي كه ميخوايم روي اون كار كنيم بسته نباشه يعني يه محيط بسته نيست كه براي اين كار ميشه از فرمان باندري استفاده كرد يا دور محيط را با پلي لاين كشيد و براي مطمئن شدن از اين كه محيط ما بسته است يا نه باز ctrl +1 رو ميزنيم و در قسمت Misc چك ميكنيم كه گزينه Closed در چه وضعيتي هست و بعد از اين كار اكسترود ميكنيم
3-مشكلي كه من تقريبا مطمنم شما با اون مواجه هستيد عدم استفاده از ucsها است اولا مطمئن شويد ducsشما روشن باشه بعد هم به محور هاي مختصات توجه كنيد كه در وضعيت درست باشه
4-ممكنه مشكل شما از اينجا هم باشه كه براي استفاده از فرمان prespull حتما بايد تمام خطوطي كه از آنها براي استفاده از اين فرمان استفاده ميشود در محدوده ديد ما باشه و در پنجره به صور كامل ديده شوند
در مورد ميز هم ممكنه لايه اي كه كار كردين قفل يا فريز باشه
اگه فايش رو آپلود كنيد دقيقتر ميشه نظر داد