[FONT="]آموزش زبان ترکی در 3 ثانیه [/FONT]
[FONT="](دوستان عزیز و دوستان ترک مهربان این اموزش جنبه ی شوخی دارد جدی نگیرید )[/FONT]
[FONT="]هرگاه حرف ب ساکن قبل از ر بیاید جای آن عوض می شود:[/FONT]
[FONT="]کبریت ****کربیت[/FONT]
[FONT="]تبریز****تربیز[/FONT]
[FONT="]حرف گ در اول کلمه ق و در سایر موقعیتها ج ادا می شود:[/FONT]
[FONT="]گازوئیل ****قازوئیل [/FONT]
[FONT="]تگرگ ****تجرج[/FONT]
[FONT="]گاه حرف ه در آخر کلمه به ی ودر برخی انواع گویش به صدای او تبدیل می شود:[/FONT]
[FONT="]گوجه فرنگی **** قوجی فرنگی(یا همان گیرمیز بادمجان)[/FONT]
[FONT="]ماهی تابه****مایتابو[/FONT]
[FONT="]صدای ق به صدای گ و حرف گ در اول کلمه با صدای ق ادا می شود، در برخی موارد ق حذف می شود:[/FONT]
[FONT="]گلابی****قلابی[/FONT]
[FONT="]آقای رئیس****آی رئیس[/FONT]
[FONT="]بعد از حرفی که در کلمه با صدای کسره ادا می شوند یک ی اضافه می شود:[/FONT] [FONT="]مثال****میثال[/FONT]
[FONT="]ابتدا****ایبتیدا[/FONT]
[FONT="]چراغ****چیراگ[/FONT]
[FONT="]حرف ک هیچگاه با صدای ک ادا نشده و بسته به موقعیت حرف در کلمه ، موقعیت کلمه در جمله و نوع وضع عصبی گوینده ، محل تولد و وضع آب و هوا و ..... با صدای (ش خ ج ق ) ادا شده و گاه اصلا ادا نمی شود:[/FONT]
[FONT="]من به تک تک سوالات شما پاسخ میدهم **** من بی تشتچ سوالات شما پاسخ می دهم[/FONT]
[FONT="]مرتیکه کثافت درست رانندگی کن*** مرتیچه چثافت درست رانندجی قن[/FONT]
[FONT="]سلام آقای دکتر*** سلام آی دتر[/FONT]
[FONT="]معمولا افعال در حالت اول شخص به صورت دوم شخص بیان می شود: [/FONT] [FONT="]من با شما نبودم****من به شما نبودی![/FONT]
[FONT="]ضمیر ملکی متصل دوم شخض به صورت سوم شخص بیان می شود:[/FONT]
[FONT="]حالت خوبه؟*** حالش خوبی[/FONT]
[FONT="]تا آموزش بعدی به درود[/FONT]
[FONT="]مسلما اگر مقداری نان بربری نیز در روز صرف شود در یادگیری این زبان تاثیر بیشتری دارد و صد البته به همراه نوشابه!!!!!!!!!!!!![/FONT]
[FONT="](واسم دعا کنید زنده بمانم البته بعد از خواندن این مطلب !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)[/FONT]
آخرین ویرایش: