امضای تومار بچه های باشگاه در پی اهانت به قرآن...

امضای تومار بچه های باشگاه در پی اهانت به قرآن...

• مرگ بر آمریکا

رای: 67 95.7%
  • الموت لإمریکا

رای: 3 4.3%

• مجموع رای دهندگان
    70

Tabrizli Atila

اخراجی موقت
مرگ بر تمام توهین کنندگان به اعتقادات دیگران
مرگ بر بن لادن
مرگ بر اوباما
مرگ بر کاریکاتوریست دانمارکی
مرگ بر کشیش آمریکایی
مرگ بر صهیونیست
مرگ بر فاشیست در هر لباسی که باشد
مرگ بر کاریکاتوریست روزنامه ایران
مرگ بر تفرقه اندازان
-------------------------
زنده باد عدالت
زنده باد آزادی
زنده باد برابری
زنده باد برادری
زنده باد احترام متقابل

یاشاسین آزاده اینسان لار(مرد یاشا)

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نتیجه نهایی بحث های دوستان به نظرم اینه که هیچ کس حق نداره به مقدسات دیگری توهین کنه. و این مقدسات می تونه کتاب اسمانی یا پرچم یا هر نماد مربوط به یک کشور یا قوم باشه.
فکر می کنم اینجا کسی نباشه که این نتیجه رو قبول نداشته باشه.
بله و جزو این مقدسات، خاک کشورها هم هست، متجاوزین به خاک کشورها هم توهین کنندگان به اون ملت هستند که باید نفرت ملتها از کشورهای متخاصم و اشغالگر بیان بشه، نمی شود با اشغالگران یک کشور با کروات و پاپیون گفت عزیز دلم بفرمایید ما رو نکشید، به مقدساتتون قسم ما رو نکشید و از کشور ما با بدرفه و گل و شیرینی بفرمایید بیرون، خوش آمدید:razz:

تمامی این نفرت ها وقتی به وجود میاد که برخی دولتها خودشون رو آقای جهان میدونند و هر کشوری رو بخوان و اراده کنند زیر چکمه های سربازهاشون به طوبره می کشند. نفرت ها ازا اینجا به وجود میاد، وگرنه کسی پرچم نیکاراگوئه، سوییس، فرانسه، آلمان، و استرالیا ، هند، نروژ و ..... رو به آتیش نمیکشه;)

Tabrizli Atila

اخراجی موقت
بله و جزو این مقدسات، خاک کشورها هم هست، متجاوزین به خاک کشورها هم توهین کنندگان به اون ملت هستند که باید نفرت ملتها از کشورهای متخاصم و اشغالگر بیان بشه، نمی شود با اشغالگران یک کشور با کروات و پاپیون گفت عزیز دلم بفرمایید ما رو نکشید، به مقدساتتون قسم ما رو نکشید و از کشور ما با بدرفه و گل و شیرینی بفرمایید بیرون، خوش آمدید:razz:

تمامی این نفرت ها وقتی به وجود میاد که برخی دولتها خودشون رو آقای جهان میدونند و هر کشوری رو بخوان و اراده کنند زیر چکمه های سربازهاشون به طوبره می کشند. نفرت ها ازا اینجا به وجود میاد، وگرنه کسی پرچم نیکاراگوئه، سوییس، فرانسه، آلمان، و استرالیا ، هند، نروژ و ..... رو به آتیش نمیکشه;)
پس پرچم کی رو آتیش میزنن؟

كربلايي حسام

اخراجی موقت
نمیخواستم اینطوری بگم
اما اونطرف دنیا یه عده عوضی حرومزاده صهیونیست دارن به اعتقادات توهین میکنن

ما انقدر وجود نداریم وایسیم جوابشونو بدیم

انقدر بیشعورید که حتی اعتقادات هم براتون مهم نیست

تف به شما حال آدمو بهم میزنید
نه آدمید نه آزاده

كربلايي حسام

اخراجی موقت
البته خدمت بیشتر دوستان جسارت نشه ها

خاک پای همه اونایی هستم که اگه مسلمونم نیستن انقدر مرد هستن و ازاده
که اینکارو محکوم کردن

خاک پای همه تونم

كربلايي حسام

اخراجی موقت
البته خدمت بیشتر دوستان جسارت نشه ها

خاک پای همه اونایی هستم که اگه مسلمونم نیستن انقدر مرد هستن و ازاده
که اینکارو محکوم کردن

خاک پای همه تونم

*mana

عضو جدید
کاربر ممتاز
من احساس میکنم قطره ها از این کار ذوق زده شدند و دارند 10 تا 10 تا تاپیک باز میکنند.
این اتفاق که توسط چند انسان احمق بیشعور انجام شده داره باعث سواستفاده قطره ها میشه.
یعنی مثلا دارند به احساس خودشون احساسات ضد امریکایی را بوجود میارند.
چه چیزی از این بهتر که 4 تا امریکایی قران را اتیش بزنند تا مردم را در برابر امریکا تحریک کرد.
همون کاری که القائده انجام میده.
میدونیم که همه در امریکا و در جهان این حرکت را محکوم کردند و همه حرف های رئیس جمهور امریکا را شنیدید که از دوستی بین 2 مذهب گفت و علنا گفت که 11 سپتامبر کار مسلمانان نبوده بلکه کار القائده بوده
کاری که القائده و گروههای تروریستی انجام میدهند در حال حاظر یارگیری افراد هست در جامعه .چون میتونند از احساسات مردم در حال حاظر استفاده کنند.
میبینیم که همین کار را دارند قطره ها و خبرگزاری فارس انجام میدهند.
من به عنوان یک بی دین به شما توصیه میکنم که اتیش زدن قران چون توسط 4 تا امریکایی انجام شده خوشحال نباشید و ذوق زده نباشید
:w15::w15::w15:
ما جهانی شدیم خودمون خبر نداریم:lol:
از فردا تو بی بی سی مینویسن
قران سوزی باعث سواستفاده قطره ها شد :w07:
خدا همرو شفا بده:biggrin:

nima_tavana

عضو جدید
کاربر ممتاز
اونا از این امار زورشون گرفته و نمیدونن چیکار کنن
مسلمان شدن سالانه 80 هزار نفر در آمریکا
یک مرکز اسلامی در آمریکا با استناد به آمار رسمی اعلام کرد که سالانه بیش از 80 هزار نفر در این کشور مسلمان می‌شوند.
به گزارش رهوا به نقل از مفکره الاسلام، دکتر "فاضل سلیمان " مدیر کل موسسه اسلام شناسی "جسور " در آمریکا اعلام کرد که در آمریکا سالانه بیش از 80 هزار نفر مسلمان می‌شوند.

وی در گفت‌وگویی تلویزیونی با شبکه النیل با اعلام این موضوع گفت که این‌ آمار به صورت رسمی و مستند توسط مراکز اسلامی و مساجد در آمریکا اعلام شده است و یک مرکز رسمی مطالعات آمریکایی که وی به نام این مرکز اشاره ‌نکرده است، این آمار را تایید می‌کند.

سلیمان افزود که اقبال بی‌نظیری به اسلام در میان مردم آمریکا به وجود آمده است، این در حالی است که رئیس اسبق مجلس نمایندگان آمریکا چند روز پیش نسبت به "هجمه گسترده فرهنگی اسلامی " علیه آنچه که وی فرهنگ و تمدن آمریکا نامیده، هشدار داده بود.

این در حالی است که در اثر تبلیغات منفی رسانه‌های وابسته به امپریالیسم و صهیونیسم در غرب اقدامات خصمانه در این کشورها نیز علیه مسلمانان روندی رو به رشد به خود گرفته است و با وجود ادعاهای این کشورها مبنی بر آزادی عقیده مسلمانان تحت فشارهای متعددی قرار دارند.

جنجال رسانه‌ای بر سر ساخت یک مسجد در نیویورک یکی از فشارهایی است که علیه مسلمانان در این کشور اعمال می‌شود، از سوی دیگر گروه‌های اسلامی به شدت نسبت به تعدی افراط‌گرایان در سالروز حوادث 11 سپتامبر علیه آنها بیم دارند.

saray_m

عضو جدید
کاربر ممتاز
چون ملیت اون احمق آمریکایی بوده پس به آمریکا مربوطه.
مشت نمونه خروار است

هزاران احمق امریکایی داریم
و هزاران احمق ایرانی هم داریم
شما هر وقت رفتی جای اون هزاران احمق ایرانی جواب پس دادی بیا اینجا مرگ بر این و اون بگو

ALviin

عضو جدید
کاربر ممتاز
خداوندا این موجودات کثیفی که ااین کارو کردن به مارمولک تبدیل فرما....
آمین!

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پس پرچم کی رو آتیش میزنن؟
والا همیشه پرچم آمریکا و اسراییل و بعضاً انگلیس رو آتیش میزنن که باعث و بانی همه این جنگ ها هستند و سایر کشورها به تبع اونها و به خاطر منافعشون که در دست آمریکاست وارد این جنگها میشن...

Tabrizli Atila

اخراجی موقت
والا همیشه پرچم آمریکا و اسراییل و بعضاً انگلیس رو آتیش میزنن که باعث و بانی همه این جنگ ها هستند و سایر کشورها به تبع اونها و به خاطر منافعشون که در دست آمریکاست وارد این جنگها میشن...
فرانسه، آلمان، و استرالیا ، نروژ و هلند آغاز گر جنگها نبودن ؟
استعمار آفریقا توسط چه کشوری بود ؟
چرا پرچم فرانسه سوزونده نمیشه ؟

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فرانسه، آلمان، و استرالیا ، نروژ و هلند آغاز گر جنگها نبودن ؟
استعمار آفریقا توسط چه کشوری بود ؟
چرا پرچم فرانسه سوزونده نمیشه ؟
بحث الآن سر چیست؟
الآن آمریکا و اسراییل و انگلیس مهمترین کشورهایی هستند که در خاورمیانه مشکل زا هستند برای ملت ها وکشت و کشتار اینان باعث نفرت ملت ها و آتش زدن پرچمشون شده! چون این کشورها رو باعث و بانی این کشت و کشتار میدونند....

شما شک دارید قدرت های زورگوی امروز ما، آمریکا و انگلیس و اسراییل هستند که جنگ های و خون های زادی رو در این منطقه به راه انداخته اند؟

hemmat27

عضو جدید
درود بر امریکا
درود بر همه.
ولی شرم برا کسانی باد که اینکار را انجام دادند.
اتفاقا شما دارید بازی سیاسی میکنید و خیلی ها الان مثل اینکه از این اتفاق خوشحال شدند .
شما هنوز جواب منو ندادي!!!!!!!!!!
:biggrin:

Tabrizli Atila

اخراجی موقت
بحث الآن سر چیست؟
الآن آمریکا و اسراییل و انگلیس مهمترین کشورهایی هستند که در خاورمیانه مشکل زا هستند برای ملت ها وکشت و کشتار اینان باعث نفرت ملت ها و آتش زدن پرچمشون شده! چون این کشورها رو باعث و بانی این کشت و کشتار میدونند....

شما شک دارید قدرت های زورگوی امروز ما، آمریکا و انگلیس و اسراییل هستند که جنگ های و خون های زادی رو در این منطقه به راه انداخته اند؟
اگه مسلمونا سکوت نمیکردن اونا هیچ غلطی نمیتونستن بکنن
مثلا تو جنگ قره باغ اگه مسلمونا بجای کمک به ارمنستان به قره باغ مسلمون کمک میکردن قره باغ به خاک و خون کشیده نمیشد
پس از ماست که بر ماست

dara_ando

عضو جدید
من هم واقعاً از شنیدن این خبر ناراحت شدم.
امیدوارم همه دوستان خطر واقعی که همه بشریت رو تهدید میکنه، شناخته باشن و با رادیکالیسم از هر نوعش مبارزه کنن.
همه باید به دین حقیقی که در وجود هممون هست باز گردیم و گرفتار افراط نشیم، که افراط افراط میاره و کینه کینه.
کل بشریت در خطره، دلیلشم انسانهای جاهل و افراطیند: چه بن لادن، چه جونز، چه..........
...................:gol:

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اگه مسلمونا سکوت نمیکردن اونا هیچ غلطی نمیتونستن بکنن
مثلا تو جنگ قره باغ اگه مسلمونا بجای کمک به ارمنستان به قره باغ مسلمون کمک میکردن قره باغ به خاک و خون کشیده نمیشد
پس از ماست که بر ماست
:gol:

یه قسمتش بله، یه قسمتش هم خیر، ولی در کل بلاخره وقتی بلا هم سرشون میاد نباید ساکت بشینن، بلاخره نفرت خودشون رو به نحوی نشان خواهند داد...