امشب ضارب علی دایی را در تلویزیون ببینید!

Alborz Rad

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مازیار ناظمی امروز در وبلاگش نوشت:

"همكاران خبرنگار من روز بازی پرسپولیس و فولاد خوزستان در ورزشگاه آزادی تصویری از لیدری كه دایی می گوید او را مضروب كرده گرفته اند. امشب ۷ اسفند) در بخش ورزشی خارج از گود خبر ۳۰/۲۰ همكارم رضوانی گزارشی از این ماجرا دارد."

Alborz Rad

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
علی دایی ضارب خود را بخشید: دوست دارم شب ها با وجدان راحت بخوابم

علی دایی ضارب خود را بخشید: دوست دارم شب ها با وجدان راحت بخوابم

خبرنگاری از دایی پرسید، چرا در هفته‌ای كه گذشت این درگیری‌ها در باشگاه پرسپولیس به وجود آمد؟ گفت:« متاسفانه در هر تغییر و تحول و یا بهتر بگویم در هر انقلابی خیلی‌ها صدمه می‌بینند و خیلی‌ها دوست دارند كه این كار صورت نگیرد. به جرات می‌توانم بگویم كه به غیر از آن بالایی كه كار همه ما را می‌بیند، از هیچ كس نه ابایی دارم و نه می‌ترسم. من در مكتبی بزرگ شده‌ام كه ترس در آن هیچ معنایی ندارد. همیشه كلاه‌ام را قاضی می‌كنم و دوست دارم كه شب‌ها با وجدان راحت بخوابم. مطمئن باشید كه این ها بادهای ملایم است كه می‌وزد، وگرنه طوفانی در كار نیست.»

سرمربی پرسپولیس با تائید برخورد فیزیكی‌اش با یكی از لیدرهای پرسپولیس، گفت:« من قبول دارم كه این اتفاق افتاد و آن را انكار نمی‌كنم. بعضی‌ها می‌خواستند این مساله را ماسمالی كنند؛ اما این بار اول نیست كه در باشگاه از این اتفاقات می‌افتد، اما حیف باشگاهی مانند پرسپولیس است كه با این عظمت باید شاهد حضور این افراد در خود باشد. افرادی كه نمی‌دانم اسم‌شان را چه بگذارم و نمی‌دانم چرا این كارها را می‌كنند. بله، آن فرد یك مشت هم به صورت من حواله كرد كه متاسفانه من پس از جلسه از آن موضوع گذشتم؛ اما بعضی‌ها در سایت‌ها و وبلاگ‌هایشان جوری حرف می‌زنند كه انگار مالك باشگاه پرسپولیس هستند. من همیشه گفته‌ام كه یك روز به پرسپولیس آمده‌ام و یك روز هم می‌روم. این تیم متعلق به هواداران است، هواداران امروز نشان دادند كه عاشق تیم‌شان هستند و به این حرف‌ها هیچ توجه‌ای ندارند، من دست تك تك این هواداران را می‌بوسم كه به هم لطف دارند.»

سرمربی پرسپولیس با بیان اینكه آن لیدر پس از درگیری، بسیار اظهار ندامت كرد و حرف‌های زیادی هم زد، گفت:« من به خاطر كاشانی از حق خودم گذشتم، آن لیدر پس از آن از من عذرخواهی كرد و حرف‌های زیادی هم پس از آن زد؛ اما من از كاشانی این درخواست را دارم كه اگر 10 درصد دوست داشتن من را دارد به خاطر مردم یكسری تصمیم‌ها را بگیرد و به این شرایط پایان دهد، من واقعا این درخواست را از كاشانی دارم.»