![]()
اعتراض یک امریکایی به حرکت غیر اخلاقی این شخص
اگر به تابلو نگاه کنید.میبینید که نوشته امریکایی واقعی قران را نمیسوزاند
وکیل مدافع شیطان
نه .واقعا داره به امریکاییها حسودیم میشه
یعنی چطوری میشه اینطور طرفدار واسه خودت جمع کنی؟![]()
چرا جفنگ میگی؟ منظور این تاپیک اینه که ایشون که این غلط رو کرده خودسر عمل کرده وگرنه شعار مردم دیگه این بوده که قرآن رو نسوزونید.مهندس تحصیل کرده
یه بار دیگه بخون روی تابلو رو
REAL AMERICANS DONT BURN QURAN
یعنی ای امریکایی های واقعی قرآن را نسوزانید
جمله دارای بار درخواسته
اونوقت اون که داره میسوزه ببخشید چیه؟؟؟دفتر دستورات شماست؟
یارو پشتشو به اون درخواست کرده داره قرآن رو میسوزونه
خدایی خجالت نمیکشی این همه دروغ میگی؟
با دروغ گویی میخوای گند اونارو ماله بکشی؟
من نمیدونم معنی بدبخت اجنبی پرست چیه
مهندس تحصیل کرده
جمله دارای بار درخواسته
البته من بیشتر رو این نظر دارم که طرف سبح تا شب پای ماهواره بشینه تا بشه عاشق دشمنشفقط کافیه چندتا آخوند و ملا و حزب الهی کثیف دروغ گو رو بزاری صبح تا شب از یک چیز بد بگن، اون چیز چنان طرفدارای پیدا میکنه که نگو![]()
چرا جفنگ میگی؟ منظور این تاپیک اینه که ایشون که این غلط رو کرده خودسر عمل کرده وگرنه شعار مردم دیگه این بوده که قرآن رو نسوزونید.
که نوشته امریکایی واقعی قران را نمیسوزاند
چرا جفنگ میگی؟ منظور این تاپیک اینه که ایشون که این غلط رو کرده خودسر عمل کرده وگرنه شعار مردم دیگه این بوده که قرآن رو نسوزونید.
محض اطلاع شما ما در شهرک نظامی ساکن هستیم و از صدقه سر امثال شما اجازه داشتن گیرنده ماهواره رو نداریمالبته من بیشتر رو این نظر دارم که طرف سبح تا شب پای ماهواره بشینه تا بشه عاشق دشمنش
اونوقت میبینی که هر خزعبلی رو ببینه میگه نه منظور اینا این نبود
شروع میکنه به توجیه
این بنده خدا که گفتبیا اینم نمونه اش
توجه ات رو به ترجمه دوستت جلب میکنم
ادب ما وقتی وسط خیابون به خاطر هیچ پوچ باتوم میخوردیم ته کشیدبقیه هم داشتن تماشا میکردند مودب .
وکیل شماره 2
کسی که از بالای مسجد مردم رو به گلوله ببنده انتظار آتش گرفتنم باید داشته باشهکسی که برای دروغ بیاد مسجد آتش بزنه باید انتظار بدتر از باطوم هم داشته باشه![]()
البته من بیشتر رو این نظر دارم که طرف سبح تا شب پای ماهواره بشینه تا بشه عاشق دشمنش
/QUOTE]
دشمنش نه
دشمنِِ دشمنش
هیچ کس تاحالا همچین ادعایی نکرده بود که کشته شده های مردم از نیرو های حکومتی کمتر بوده!! عجببه نفعت نیست اولشو ببینی نه؟
دروغ تقلب رو میگم
دوما ناف شماهارو با دروغ بریدن
چطوری مردم رو به گلولهبستن اونوقت تعداد کشته های نیروهای نظامی بشتر شد؟؟
البته یادمه 72 نفر شهید شدنبعد یکی یکی زنده شدن
![]()
بقیه هم داشتن تماشا میکردند مودب .
وکیل شماره 2
هیچ کس تاحالا همچین ادعایی نکرده بود که کشته شده های مردم از نیرو های حکومتی کمتر بوده!! عجب
ما مگه الان میگیم تغلب نشده بوده که میگی دروغ؟! نماد دروغ رو که همه میشتاستد
اینکه جواب مشکوک شدن مردم به نتایج انتخابات رو با خونریزی دادین باعث افتخارته؟!
نماد بیشرفی اونیه که دو تا سخنرانی به دروغ ادعا میکنه حمله به کوی کار نیروهای ناشناس و خودسر بوده، وقتی فیلمش درمیاد و رئیس پلیسش هم تاییدش میکنه به روی خودش هم نمیاره، تازه ادعای عدل و جانشینی امام زمان و ولی الله و حجت الله بودن و شعبه ائمه اطهار و ..... هم میکنه
نه ادعا نکرده چون واقعیت همینه
13 به 22
نماد دروغ اونه که قبل انقلاب تیپش چاله میدون بود و حالا شده....
نماد دروغ اونه که حرف از امام میزنه و وقتی به امام جسارت میشه لاله
نماد دروغ اونه که به کسانی که به خیمه امام حسین جسارت میکنن میگه مردم خداجو
نماد دروغ اونه که تو ختم ترانه موسویشرکت میکنه
قبلا هم بهت گفته بودم این عکسی که از مهندس اینجا گزاشتی باعث افتخار ماست، چون مردمیه اون زمان همه این تیپی بودن ایشون هم از مردم جدا نبوده، اگه به این میگی چاله میدونی پیشنهاد میکنم یک سری به آلبوم قدیمی پدرتون بزنی.
نه ادعا نکرده چون واقعیت همینه
13 به 22
نماد دروغ اونه که قبل انقلاب تیپش چاله میدون بود و حالا شده....
در مورد موارد بالا ما مدعی هستیم نه شما، کسی که تو روز عزای امام حسین هم به معترضین رحم نکرد شما بودین، اگر دین نداری آزاده باش نه اینگه از معاویه ها دفاع کنی و برای ما پاپوش درست کنی که مثلا بخوای ما رو بی دین و ایمون نشون بدی نه داداش من ما از خیلی از شما ریشو های جا نماز آیکش بیشتر خدا و پیغمبر میشناسیم پس برای ما خیمه امام حسین رو پیراهن عثمان نکن که اگه شما بی رحمانه توی هیئت ها به ما حمله نمیکردید و از بالای پل آدم پایین نمینداختید اینجوری نمیشد.نماد دروغ اونه که به کسانی که به خیمه امام حسین جسارت میکنن میگه مردم خداجو
نماد دروغ اونه که تو ختم ترانه موسویشرکت میکنه
عزیزم چرا سوژه گیر نمیاری خودتو به در و دیوار میزنی؟اونیکه تو میخوای بگی عزیزم تقلبه نه تغلب
دقیقا اگه نشون بدی به من کجا مهندس موسوی و آقای خاتمی گفتن تقلب نبوده ممنون میشمضمنا طراحان اون سناریو خودشون میگن نشده تو میگی شده؟
اونم 11.5 میلیون؟(خدایی نمیدونستم آدمایی اینقدر باحال باور!!! هم پیدا میشن)
از وقتی که شورای نگهبان میشه نوکر دست به سینه دولتبالاخره مشکوک شدن ؟
یعنی چی؟
از کی تاحالا شک رو تو خیابون حل میکنن؟
شما که انکار میکنی عکس های این چند صفحه رو که دوستان گزاشتند هم بگو فتوشاپه کهریزک و اوین رو هم بگو کار صهیونیست ها بودهاز کی تاحالابخاطر شک الکی 72 کشته درست میکنن؟
البته با مستنداتی که منم شنیدم تقلب حتمیه
فرزندآذربایجان و داماد لرستان و قطع شدن پیامک![]()
![]()
قبلا هم بهت گفته بودم این عکسی که از مهندس اینجا گزاشتی باعث افتخار ماست، چون مردمیه اون زمان همه این تیپی بودن ایشون هم از مردم جدا نبوده، اگه به این میگی چاله میدونی پیشنهاد میکنم یک سری به آلبوم قدیمی پدرتون بزنی.
در مورد موارد بالا ما مدعی هستیم نه شما، کسی که تو روز عزای امام حسین هم به معترضین رحم نکرد شما بودین، اگر دین نداری آزاده باش نه اینگه از معاویه ها دفاع کنی و برای ما پاپوش درست کنی که مثلا بخوای ما رو بی دین و ایمون نشون بدی نه داداش من ما از خیلی از شما ریشو های جا نماز آیکش بیشتر خدا و پیغمبر میشناسیم پس برای ما خیمه امام حسین رو پیراهن عثمان نکن که اگه شما بی رحمانه توی هیئت ها به ما حمله نمیکردید و از بالای پل آدم پایین نمینداختید اینجوری نمیشد.
عزیزم چرا سوژه گیر نمیاری خودتو به در و دیوار میزنی؟
دقیقا اگه نشون بدی به من کجا مهندس موسوی و آقای خاتمی گفتن تقلب نبوده ممنون میشم
از وقتی که شورای نگهبان میشه نوکر دست به سینه دولت
شما که انکار میکنی عکس های این چند صفحه رو که دوستان گزاشتند هم بگو فتوشاپه کهریزک و اوین رو هم بگو کار صهیونیست ها بوده![]()
![]()
میگم رامتین جان اینقدر به دینتون مطمئنید؟نه داداش من ما از خیلی از شما ریشو های جا نماز آیکش بیشتر خدا و پیغمبر میشناسیم پس برای ما خیمه امام حسین رو پیراهن عثمان نکن که اگه شما بی رحمانه توی هیئت ها به ما حمله نمیکردید و از بالای پل آدم پایین نمینداختید اینجوری نمیشد.
امار قطره ها بالا بود شما نمیدیدیچقد آمار قطره ها رفته بالا!!!!!...یادم باشه ازشون یاد بگیرم چن تا نام کاربری دیگه بزنم![]()
مرسيييييييييييييييمهندس تحصیل کرده
جمله دارای بار درخواسته
اينم از ادب دوستان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!فقط کافیه چندتا آخوند و ملا و حزب الهی کثیف دروغ گو رو بزاری صبح تا شب از یک چیز بد بگن، اون چیز چنان طرفدارای پیدا میکنه که نگو![]()