سلام. حرفاتون درست و متینه. ولی اواخر صحبتها، جمله ها جوری هست که گویا این موضوع فقط مربوط به آدم های شهرهای کوچیکه. من هم میشناسم افرادی که از شهرهای بزرگ میرن دانشگاه های شهرای کوچیک و اونجا رو هم/معذرت میخوام، به گند میکشن. یا از یه شهر بزرگ به شهر بزرگ دیگه.
دقیقا ... خب منم همینو میگم که اگه انجام ندادن خطا به خاطر خدا و از روی ایمان نباشه دوامی نداره ضمن اینکه ارزش اعمال به نیتشونه !
بله اون آدم تا زمانی که خطایی نکرده پاک هست ولی لزوما آدم خوبی نیست !
اره تو جرگه ی اون ادما نیست ولی در جرگه آدم های خوب و با ایمان هم نیست !
نه الان مثلا شما 25 سالته یا یکم اینور اونور چه گلی به سر خودتو جامعه زدی؟ مثلا الان خیلی خوشبختی بنظرت؟
تو شهر شما برادر اذن ازدواج به خاهرشو میده؟؟؟
حالا من هیچی ولی هر شخص دیگه ای جلوی شما بود ؛ آیا در موردش کامل اطلاعات داری که اینطوری میگی؟
1 نفر بیاد مرامی به پسرا رای بده ابرومون رف
.
.
.
shoma khodet aghayoono tayid konid harfi nist
be nazare khodetoon ghabele etemadid?~!!
پ ن پ برادر بعد حاملگی میفهمه خاهرش شوهر کردهههههههههههه
شما بیشتر به جای برادر بهت میخوره که کاسه داغ تر از آش باشی برادر!![]()
بنظرم پسرها قابل اعتماد تر هستند...
این سوالیه که ذهن منو خیلی وقته مشغول کرده!!انجام ندادن خطا اگه به خاطر خدا و از روی ایمان باشه هم دوام نداره و شخص بارها به خطا و گناه گرفتار میشه چون در غیر این صورت میشه معصوم که با خیلی پیشفرضهای اسلامی و شیعی تناقض داره.
از طرف دیگه، اشخاص زیادی داشتیم و داریم که خداپرست نیستند ولی سعی میکنند عمداً خطا نکنند، در کارهای خیریه شرکت میکنند و ... ضمناً تعریف خطا برای اونها با تعریف اسلامیِ گناه در بعضی موارد تفاوت داره ولی طبق عرف جامعهی خودشون، شخص مبرا از خطا هست (مثلاً گوشت خوک میخوره اما خیانت و پولشویی و ... نمیکنه). توو کشورهای قانونمحور مثل ژاپن از این دست افراد زیاد میتونید پیدا کنید مخصوصاً که به صورت ماشینوار عادت دارند از قانون پیروی کنند. یک آدم قانونمحور ممکن هست در طول عمرش از یک آدم خدامحور خطای کمتری بکنه؛ تعریف خطا براش فرق میکنه اما خروجی مهم هست. آیا انجام ندادن خطا توسط اینها دوامی نداره یا تکلیف یک دانشمند آتئیست که دارویی به نیت افزایش سلامت عمومی اختراع میکنه، بدون اینکه خدا رو در نظر بگیره چیه؟
ضمناً به نظر میاد دارید بین آدمهای خوب یک مرزبندی بر اساس ایمان درست میکنید چون از اصطلاح "آدمهای خوب و باایمان" استفاده میکنید. آیا عبارت "آدم خوب" به تنهایی مشکلی داره؟
در کل اگر در کل متنتون کلمهی خدا رو با "اخلاق" عوض کنید، میشه به یک واسط (interface) مشترک برای حرف زدن بین تمامی انسانها با عقاید مختلف رسید.
البته آش بد مزه و دور ریختنی!![]()
البته آش بد مزه و دور ریختنی!![]()
من آش دوست دارم
البته یه موردم بود که آشپز رو بیشتر از آش دوست داشتم![]()
حرف های تو خالی و ادعای روشن فکری و پیشرفت !
خدا به داد مملکت آینده ما برسه که چه جوونایی میخوان مملکت و بدست بگیرن![]()
مورد خوبی بودهمن آش دوست دارم
البته یه موردم بود که آشپز رو بیشتر از آش دوست داشتم![]()
حرف های تو خالی و ادعای روشن فکری و پیشرفت !
خدا به داد مملکت آینده ما برسه که چه جوونایی میخوان مملکت و بدست بگیرن![]()
مورد خوبی بوده![]()
تو جیبت پشه های قمار باز داری؟راستش چی یگم، اگه فقط دست پختش بد بود یه چیزی ولی اخلاقش هم بهنر از دست پختش نبود
اما یه مورد دیگه بود که تو شیرین فروشی کار میکرد، افسوس که شرایط من خوب نبود
متاسفانه پشه های ته جیب من همیشه تو قمار میبازن
تو جیبت پشه های قمار باز داری؟![]()
چشم دادا فقط نمیدونم من یه بار رای داده بودم !برو رای بده داداش جا موندیم![]()
چشم دادا فقط نمیدونم من یه بار رای داده بودم !
غیر فعال برام :|
نکنه به اونا رای دادی؟ :| آره؟ :|
یه بار دیگه این مدل تاپیک فکر کنم زده بود من رای دادم
اما این یکی جدیده گویا؟
اما من رای ندادم چرا برام غیر فعال؟:|
مگه میشه از حقوق مردها بگذریم و بریم به خانم ها رای بدیم ؟![]()
:|
بحث حق و حقوق نیس بنظرم این موضوع رو نمیشه با ی نظرسنجی کشکی
مشخص کرد نمیشه بگیم همه دخترا قابل اعتمادن و پسرا نه یا برعکس
من میگم 4 تا رای بیاریم لاقل![]()