امروز كه این "بیداری اسلامی" تان همه جا را فرا گرفته خدا به دادمان برسد!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mec1386

عضو جدید
کاربر ممتاز
امیدوارم همه اعراب که هموطن ما نیستن این نظررو داشته باشن ...
برخورد برادران عرب با خودم رو وقتی که دبی بودم فراموش نمیکنم اون موقع که بعد یه جلسه طولانی فهمیدن ایرانی هستم کاملا" تغییر رفتار و حتی گفتار و اهانت های زیرکانه رو میدیدم ...
ما به جد و آباد اونا فحش نمیدیم ولی اونا ....

بعضیاشون
متاسفانه...................

*Chakavak*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عرض کردم نژاد پرست نیستیم ولی نژاد پرستانه برخورد میشه ...مجوس و عجم درزبان اونا بار معنایی خوش رنگی ندارن ...
شما گفتین حرف و امضای بنده متفاوته توضیح دادم :gol:
خوشحالم که نژاد پرست نیستیم :gol:
و به همین دلیل هم قبول ندارم اگه اعراب هر بلایی سرشون بیاد وقتی اتحادیه عرب کاری نداشته باشه پس من هم بی تفاوتم،
اونها قبل از عرب بودن انسان هستن ...
مقابله به مثل هم در منطق من هرجایی کاربرد نداره، موفق باشین :gol:

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما گفتین حرف و امضای بنده متفاوته توضیح دادم :gol:
خوشحالم که نژاد پرست نیستیم :gol:
و به همین دلیل هم قبول ندارم اگه اعراب هر بلایی سرشون بیاد وقتی اتحادیه عرب کاری نداشته باشه پس من هم بی تفاوتم،
اونها قبل از عرب بودن انسان هستن ...
مقابله به مثل هم در منطق من هرجایی کاربرد نداره، موفق باشین :gol:
چندتا نمونه خدمت عرض میکنم ماتوی مناطق عرب نشین مرز ایران و عراق دورو ور موسیان زمانی که صدام رو اعدام کردن کار میکردیم ...صدام از نظر ما تعریفش مشخصه ولی از نظر اونا برادر بزرگ بود ...با توجه به همه کارهایی که درحق حتی مردم خودش انجام داده بود
یا اون کینه تاریخی که موقع جنگ بین ملل عرب برضد ایران انجام گرفت از کویت گرفته تا عربستان و...
مبنای این کینه چیه ؟
درضمن منظور من شخص یا جای خاصی نیست منظور من تفکر و دید حاکم بر اعراب و ناسیو نالیسم عرب هست که همیشه ترکشش دامن ایران رو گرفته ...(از این عرض بنده برداشت تساوی اعراب و اسلام رو نکنید )

آخرین ویرایش توسط مدیر:

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
درطول تاریخ کاربردهای متعددی داشته‌است و به گونه‌های مختلفی بکار رفته‌است. در برهه‌ای از تاریخ به کسی که زبان عربی را متوجه نمی‌شد اعجمی می‌گفتند که این لقب در دوره موالی بیشتر به ایرانیان اطلاق می‌شد. برای اولین باردر دوره بنی امیه کاربرد تحقیر آمیز کلمه عجم برای مترادف فارس و مجوس بیان شده‌است. اما امروزه کاربرد معنای تحقیر آمیز"زبان کند(الکن)" در ادبیات عرب جایگاهی ندارد. البته هنوز هم در بعضی از شهرهای خلیج فارس بعضی اعراب سنی تندرو و یا عده‌ای قوم گرایان، کلمه عجم را بویژه به شکل "اعجمی " برای تحقیر بر ضدشیعه... و ایرانیان بکار می‌برند.

*Chakavak*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چندتا نمونه خدمت عرض میکنم ماتوی مناطق عرب نشین مرز ایران و عراق دورو ور موسیان زمانی که صدام رو اعدام کردن کار میکردیم ...صدام از نظر ما تعریفش مشخصه ولی از نظر اونا برادر بزرگ بود ...با توجه به همه کارهایی که درحق حتی مردم خودش انجام داده بود
یا اون کینه تاریخی که موقع جنگ بین ملل عرب برضد ایران انجام گرفت از کویت گرفته تا عربستان و...
مبنای این کینه چیه ؟
درضمن منظور من شخص یا جای خاصی نیست منظور من تفکر و دید حاکم بر اعراب و ناسیو نالیسم عرب هست که همیشه ترکشش دامن ایران رو گرفته ...(از این عرض بنده برداشت تساوی اعراب و اسلام رو نکنید )

تا اینجا به من ثابت شد که من و شما نظری در مقابل هم نداریم ،
و اما در مورد برادر بزرگ هم من شنیده بودم خیلی ها ازش متنفرن و خیلی ها هنوز هم از خودش و حزبش می ترسن، شاید دلیل بعضی هاشون هم همین باشه،
(و البته قطعا عده ای هم واقعا بهش ارادت دارن، نه از روی ترس)
البته من فقط شنیدم و شما خودتون تجربه کردبن...
اگر بخواهیم تفکر رو در نظر بگیریم ، شاید بشه گفت اونها به ایرانی ها دید خوبی ندارن،
البته این باز هم به نظر من دلیل نمی شه نسبت به اعراب و ظلمی که بهشون میشه بی تفاوت باشیم ...

ممنون از تاکیدتون

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تا اینجا به من ثابت شد که من و شما نظری در مقابل هم نداریم ،
و اما در مورد برادر بزرگ هم من شنیده بودم خیلی ها ازش متنفرن و خیلی ها هنوز هم از خودش و حزبش می ترسن، شاید دلیل بعضی هاشون هم همین باشه،
(و البته قطعا عده ای هم واقعا بهش ارادت دارن، نه از روی ترس)
البته من فقط شنیدم و شما خودتون تجربه کردبن...
اگر بخواهیم تفکر رو در نظر بگیریم ، شاید بشه گفت اونها به ایرانی ها دید خوبی ندارن،
البته این باز هم به نظر من دلیل نمی شه نسبت به اعراب و ظلمی که بهشون میشه بی تفاوت باشیم ...

ممنون از تاکیدتون

نکته همین جاست که اگر از نظر بشر دوستانه حساب کنیم نباید بین سرکوب و کشته شدن هیچکس در هیچ جا تفاوتی باشه ولی آیا در نظر اعراب موقع کشته شدن ملت ایران و به نابودی کشیدن این مملکت توسط یک دیوانه این جور دیدی و دید گاهی وجود داشت ؟ من هم متاسفم ازاینکه کسی در خیابان پرپر میشه ولی کسی از ایشون در مقابل پرپر شدن ملت موضعی منفی گرفت ؟ آیا مخالفت کرد ؟آیا حمایت نکرد ن از این ماجرا ؟آیا پول و سلاح ندادن ؟این تفکر شاید کمی تند باشه ولی اگر حمایت کنیم از بحرین باید در نظر بگیریم توی مثلا" فوتبال همین بحرینی ها بودن که پرچم عربستان رو دور زمین چرخوندن ...این قضایا من رو بدبین و دلچرکین میکنه ...

آخرین ویرایش توسط مدیر:

m saeidi

عضو جدید

ممنون از تاکیدتون

به نظرم شما موافقی که یه کم در حد چند کشتی اسلحه از تجهیزات ارتشمون و حدود چند صدمیلیارد دلار نا قابل از پول نفت رو فدای این عزیزان کنیم .
خب اونا هم انسانند دیگه خودمونو فداشون کنیم بهتر نیست ؟
بریم براشون بجنگیم خوبه ؟ جونهامونو به جای تحصیل بفرستیم جلوی گلوله خوبه ؟ انسانند دیگه .
آیندمونو فداشون کنیم شما خوشحال میشید ؟
درحالیکه خودمون توی این مملکت هزاران فقیر و گرسنه داریم یا روستاهایی در حاشیه شهر سمنان چند کیلومتری تهران هنوز از بهداشت و آب لوله کشی و گاز بی بهره اند ؟
شما به جنوب تهران تا به حال سرزدید ؟ وضعیت رو دیدید ؟ به کسانی که زباله ها رو هم میزنن تا یه تیکه پلاستیک و آهن و .... پیدا کنن دقت کردید ؟ این افراد از نظر شما انسان به حساب نمیان و فقط کسانی که توی بحرین و سوریه دارن دیکتاتور ستیزی میکنن انسانند ؟
شما سر چهارراه توی شهرتون فقیر ندیدی ؟ یا دیدی و فکر کردی انسان نیستن و از کنارشون عبور کردی ؟
توی مملکت خودمون انسانهایی داریم که نیازمند کمک هستند . هم زبان ما هستند . هم شهری یا هم مملکتی مون هستند . اینها هم انسانند .

آخرین ویرایش توسط مدیر:

*Chakavak*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نکته همین جاست که اگر از نظر بشر دوستانه حساب کنیم نباید بین سرکوب و کشته شدن هیچکس در هیچ جا تفاوتی باشه ولی آیا در نظر اعراب موقع کشته شدن ملت ایران و به نابودی کشیدن این مملکت توسط یک دیوانه این جور دیدی و دید گاهی وجود داشت ؟ من هم متاسفم ازاینکه کسی در خیابان پرپر میشه ولی کسی از ایشون در مقابل پرپر شدن ملت موضعی منفی گرفت ؟ آیا مخالفت کرد ؟آیا حمایت نکرد ن از این ماجرا ؟آیا پول و سلاح ندادن ؟این تفکر شاید کمی تند باشه ولی اگر حمایت کنیم از بحرین باید در نظر بگیریم توی مثلا" فوتبال همین بحرینی ها بودن که پرچم عربستان رو دور زمین چرخوندن ...این قضایا من رو بدبین و دلچرکین میکنه ...

بله،درسته، من در وهله اول بشر دوستانه حساب می کنم ، و اعراب هم بشر هستن دیگه... اگر اشتباه می کنم بگین!!!
(البته بین مسلمان و غیر مسلمان ، بخوام انتخاب کنم مسلمان برام اولویت داره، چون تو دینم به صراحت رسیدن به فریاد مسلمان وظیفه است)

و در مورد اعراب هم بهتون بگم که حتی اگر دیدشون به من به عنوان یک ایرانی خوب نباشه، در این حد ازشون به دل نمی گیرم که بگم هر بلایی می خواد سرشون بیاد، حقشونه!

به نظرم شما موافقی که یه کم در حد چند کشتی اسلحه از تجهیزات ارتشمون و حدود چند صدمیلیارد دلار نا قابل از پول نفت رو فدای این عزیزان کنیم .
بریم براشون بجنگیم خوبه ؟ جونهامونو به جای تحصیل بفرستیم جلوی گلوله خوبه ؟ انسانند دیگه .
درحالیکه خودمون توی این مملکت هزاران فقیر و گرسنه داریم یا روستاهایی در حاشیه شهر سمنان چند کیلومتری تهران هنوز از بهداشت و آب لوله کشی و گاز بی بهره اند ؟
شما به جنوب تهران تا به حال سرزدید ؟ وضعیت رو دیدید ؟ به کسانی که زباله ها رو هم میزنن تا یه تیکه پلاستیک و آهن و .... پیدا کنن دقت کردید ؟ این افراد از نظر شما انسان به حساب نمیان و فقط کسانی که توی بحرین و سوریه دارن دیکتاتور ستیزی میکنن انسانند ؟
شما سر چهارراه توی شهرتون فقیر ندیدی ؟ یا دیدی و فکر کردی انسان نیستن و از کنارشون عبور کردی ؟
توی مملکت خودمون انسانهایی داریم که نیازمند کمک هستند . هم زبان ما هستند . هم شهری یا هم مملکتی مون هستند . اینها هم انسانند .

خیلی جالبه تفسیرتون از حرفای من!
چه راحت قضاوت می کنین، همیشه همین طوری به قضاوت می شینی شما؟!!!
چه لطف بزرگی کردی شما که حرف ناگفته منو زدی! نیست که خودم بلد نیستم حرف بزنم!لابد باید تشکر کنم!!!

اگر می خواید بدونید چی منو خوشحال می کنه ، جای مناسبش بپرسین تا شاید بهتون بگم! نمی خواد اینجا دنبالش بگردی!
نگران هم نباش، هم جنوب تهران هم سر زدم!! جاهای خیلیییی بدتر از اون هم همینطور!!!
این همه تو این فروم دارم میام و میرم تا حالا ندیدم کسی اینقدر راحت منطق رو زیر پا بزاره و بهم توهین کنه!!!

آخرین ویرایش:

mec1386

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلام
به به این مهندسمون دوباره پیداش شد زد تو برجک دوستان:biggrin:
چه خبر مهندس؟؟؟؟
از دست مهندس ناراحت نشین یکم زبانش تنده:D
عرضم به حضورت مهندس ما هم اینا میبنیم هم کپرنشینان جیرفت و کهنوج اما
یه تفاوت ایدئولوژیکی داریم باهم ..............................
شما میگید فقط خودمون ......عرب ستیز هم که ماشالله هستی خراب:smile::biggrin:
اما ما میگیم هر چیزی به جای خودش
و اعراب هم ادمند مهم این نیست که اونها در قبال ما چه میکنند مهم اینه که ما در قبال دین و انیسانیت چه مسئولیتی داریم میخواد عرب باشه یا طوفان زده امریکایی
و اینکه البته اولویت بندی را هم که خود اسلام داده
جان کلام اینکه:

اما، ملاک «کمک» نیز مسلمانی و غیر مسلمانی نیست و ملاک تشخیص اولویت نیز رفتار دوستان نیست. بلکه ملاک اولیه «انسانیت» و وظایف انسانی است که البته اسلام بهتر از هر دیدگاه و مکتب دیگری آن را تبیین نموده و تعلیم داده و چارچوب‌هایش را نعیین نموده است و ملاک تشخیص اولویت نیز عقل است که اسلام به آن توصیه می‌نماید. لذا در تشخیص اولویت ابتدا شرط این است که نیاز چه کسی چیست و کدام یک اولی‌ است. به عنوان مثال اگر برای کسی حادثه‌ای پیش آمده که نیاز فوری به فریاد رسی دارد، مثلاً زیر آور مانده و نیاز کس دیگری نیز گرسنگی است و باید لقمه نانی به‌ آن رساند، بدیهی است که نفر اول اولیت دارد. خواه مسلمان باشد یا غیر مسلمان.

اما اگر هر دو در شرایط مساوی باشند و یک نیاز واحد داشته باشند، ایجاب «عقل و منطق» که اسلام نیز آن را توصیه می‌نماید، این است که ابتدا باید به خودی رسیدگی کرد. لذا اسلام می‌فرماید: اول خانواده، بعد اقربا، بعد عشیره، بعد هم شهری، بعد هم وطن ... و بدیهی است که در این دسته‌بندی‌ها، قرابت دینی جایگاه نخست را دارد. لذا اسلام می‌فرماید اگر کسی یتیم نیازمندی در میان اقربا دارد، وظیفه‌ی اول او رسیدگی به آن یتیم است.

این تز اسلامی بود
فقط جان مهندس ربطش نده به دولت که ............

babak 123

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا بس است چقدر اخبار - باز جنگ و درد و ماتم
بابا نمی بینی سفر روز به روز خالی تر می شود - سهمیه هم دیگر جواب نمی دهد
بابا بگذار این چند صباح رها شویم از همه مشکلات - فردا دوباره باید از نو جنگید
بابا چقدر دروغ - فشار - هر روز از صبج تا شب بدتر از این ها را تو خیابان می بینم
بابا از بچگی همین بوده و هست پول و ثروت را آن بالایی ها بردند و حرص و ناراحتی را ما خوردیم
بابا بگذار این شب بار رویای بچگی به خواب رویم که روزی بر اوج می روم - شعر کودکانه رو دوباره برایم زمزمه کن
بابا اگر نمی توانی حداقل بزن تلویزون همسایه تا شاید در خیال به جایی دیگر برویم درد نداری را از یاد بریم

m saeidi

عضو جدید
اما اگر هر دو در شرایط مساوی باشند و یک نیاز واحد داشته باشند، ایجاب «عقل و منطق» که اسلام نیز آن را توصیه می‌نماید، این است که ابتدا باید به خودی رسیدگی کرد. لذا اسلام می‌فرماید: اول خانواده، بعد اقربا، بعد عشیره، بعد هم شهری، بعد هم وطن ... و بدیهی است که در این دسته‌بندی‌ها، قرابت دینی جایگاه نخست را دارد. لذا اسلام می‌فرماید اگر کسی یتیم نیازمندی در میان اقربا دارد، وظیفه‌ی اول او رسیدگی به آن یتیم است.

این تز اسلامی بود
فقط جان مهندس ربطش نده به دولت که ............

اما اگر هر دو در شرایط مساوی باشند و یک نیاز واحد داشته باشند، ایجاب «عقل و منطق» که اسلام نیز آن را توصیه می‌نماید، این است که ابتدا باید به خودی رسیدگی کرد .

دوباره تکرارش کردم تا بدونی که شرایط انسانهایی که توی ایران زندگی میکنن کمتر از کسانی که در فلسطین و لبنان و سوریه زندگی میکنن و خونشون به جوش اومده نیست . بیایید ابتدا به خود رسیدگی کنیم ، حقوق حقه خودمون رو مطالبه کنیم و بعد بریم ببینیم در ژاپن چه خبره . اول بیخانمانهای خودمون رو جمع کنیم و بعد بریم سراغ آوارگان فلسطین . دایه عزیزتر از مادر به امثال ما میگن که خودمون در عین گرفتاری و پیچیدگی میخوایم مسائل دنیا رو حل کنیم . توی این دوره و زمونه به این ایثار و فداکاری و ..... نمیگن . بحرینی و سوری و مصری خونشون رنگین تر از جوانهای خودمونه ؟ عزیزترن ؟ مهمترن ؟ یا شاید هم انسان ترند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ای داد که سالهاست مرغ همسایه غاز شده و خودمون .................:cry::cry:

devil may cry

عضو جدید
ملاک در ایران نه اسلام هست نه مردم مسلمان بودن یا نبودن و نه نژاد این افراد هست نه بنی ادم اعضای یکدیگرند و ...... ملاک منفعت هست که میگه تا زمانی که بیداری اسلامی و ...... برای حکومت ایران منفعت داشته باشه و به داخل ایران و کشورهای وابسته به ایران مثل سوریه نرسه خیلی خوب هست و باید حمایت بشه ولی زمانی که به ایران و متحدین ایران مثل سوریه و ... رسید منفعتی نداره و باید سرکوب بشه و از سرکوبگران و متحدین حکومت ایران باید حمایت بشه

Sarp

مدیر بازنشسته
بحث در مورد سوریه و فلسطین و بحرین و . . . .کلا هر خرابه دیگه ای ممنوع !
با متخلف برخورد خواهد شد !

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا