سلام ...دوستان یک سوال مهم برای من پیش اومده اونم اینه که من اگه از لیسانس جامدات به ارشد هوافضا تغییر رشته بدم ایا به من دروس پیش نیاز میخوره ؟اگه میخوره چند واحد و چه درسایی ؟و اینکه امکان 4 ترمه تموم کردنو از ادم میگیره؟مرسی از اینکه جواب من رو میدید
بچه ها بياييد امشب اگه هر كي به مرادش رسيد جايي كه ميخواست قبول شد نفري ١٠ تومن به كودكان سرطاني محك كمك كنيم قبوله؟راحت با موبايلتون *724# رو بگيريد تو پرداختها خيريه محك هم هست.
Sent from my iPhone using Tapatalk
از سیالات 3 فصل اول کافیه دلیلشم اینه که بقیش تو ایرودینامیک اومده . اما ترمو اینطور نیست.دوستان من لیسانس مکانیک دارم. ولی میخوام هوافضا شرکت کنم.
دوست دارم توو ی دانشگاه خوب قبول شم. به خیلی از لینک ها سر زدم من خیلی از گرایش هاش اطلاع ندارم
ممنون میشم راهنماییم کنید چطوری بخونم.
مثلا توو لینکی که داده بودین"مرکز هوافضا" گفته بود دو فصل از سیالات و ترمو کافیه. درسته واقعا؟
واسِ آیرودینامیک چه کتابی بخونم؟از سیالات 3 فصل اول کافیه دلیلشم اینه که بقیش تو ایرودینامیک اومده . اما ترمو اینطور نیست.
دوستان من لیسانس مکانیک دارم. ولی میخوام هوافضا شرکت کنم.
دوست دارم توو ی دانشگاه خوب قبول شم. به خیلی از لینک ها سر زدم من خیلی از گرایش هاش اطلاع ندارم
ممنون میشم راهنماییم کنید چطوری بخونم.
مثلا توو لینکی که داده بودین"مرکز هوافضا" گفته بود دو فصل از سیالات و ترمو کافیه. درسته واقعا؟
ممنون ازتوناگه دوست دارید تو یه دانشگاه خوب قبول بشید، باید رتبه زیر 500 بیارید! البته به گرایش مدنظرتون هم بستگی داره. مثلا امسال با رتبه 960 گرایش سازه های هوایی روزانه دانشگاه تبریز و سهند، و گرایش جلوبرندگی روزانه سمنان رو می تونستم قبول بشم. دوستم با رتبه 700 سازه های هوایی شبانه خواجه نصیر قبول شد.
آیرودینامیک و طراحی اجسام پرنده رو از راهیان ارشد بخونید. سیالات فصل هایی که تو کتاب آیرودینامیک نیست رو بخونید. توصیه می کنم اجسام پرنده رو حذف نکنید.
ممنون ازتون
من خیلی با گرایشهای هوافضا آشنا نیستم
بهترین گرایس چیه که رتبه بالاتری میخواد؟
دوست من امسال با 800 شبانه دانشگاه تهران قبول شد. نمیدونم چه گرایشی البته
منم امیدوار شدم.
توو مکانیم 2500 شده بود.ریاضی 3 تا زده بود ولی توو هوافضا کل ریاضیاتُ زده بود
امسال ظرفیتها زیاد شده؟
کتاب ایرودینامیک اندرسن ترجمه تبراواسِ آیرودینامیک چه کتابی بخونم؟
بچه ها کسی ایمیل این خانمُ داره؟sepid karimi
خودش پست گذاشته بودم که مشاوره میده ولی فعلا پیام خصوصیِ منُ
جواب نداده![]()
اگه کسی ایمیلشُ داره بهم بده ممنون
قبلن مشاوره میدادن الان خیلللللی کم سایت میان
مدرسان شریف و نصیر مشاوره رایگان داره
ممنون به زوذی با کوهی از سوال میاممشاوره نمیخواد که هر سوالی دارید بپرسید![]()
مشاوره نمیخواد که هر سوالی دارید بپرسید![]()
سلام
بنده امسال زیاد نتونستم بخونم و هوا فضا نوبت دوم قبول شدم که نرفتم.
آزاد امتحان دادم و علوم و تحقیقات قبول شدم(با رتبه ی 3).
رشته ی کارشناسی ام مکانیک جامداته و علاقه مندی ارشدم آیرودینامیک.
می خواستم بدونم استادای شریفو ... که علوم و تحقیقات هستند رو هنوز هم راحت می شه گیر آورد و با اون ها راحت کار کرد؟
کلا سطح علمی اونجا الآن په جوریه؟
مخصوصا برای گرایش آیرو؟
یکی تو همین باشگاه رشته ی هوافضای علوم و تحقیقات رو 3 سال پیش این جوری تعریف کرده بود:
"1_از اساتيد شريف ظاهرا زياد استفاده ميشه
2_جو علمي اش خوبه
3_معمولا گرايش آئرو و پيشرانش اساتيد خوبي داره، سازه متوسط و در فضايي و مسائل مربوط به آن خيلي اساتيد قوي نداريم
4_خوبي علوم نحقيقات اينه كه گرايشت رو خودت تعيين ميكني.
5_امكان كار كردن هم داري،اين بنده خدايي كه گفتم توي پژوهشگاه هوافضا پاره وقت كار ميكرد."
می خواستم ببینم این تعاریف هنوز هم همین برقراره؟
راستی من رو گفته بودن ترم بهمنه قبولی ام، همون موقع هم باید برم برای ثبت نام؟
ممنون
برای طراحی هواپیما1 و مکانیک پرواز 1 جزوه چه استادی خوبه؟؟