هستا گریه مو درآوردی کهسلام خدا جونم!
امشب...امشب....امشب چه شبیه خداجوم....دلهره دارم....می ترسم.... می ترسم ...اگه امشب قصمو قشنگ ننویسی چیکار کنم...اگه امشب نبخشیم به کی پناه ببرم...خدایا دلهره دارم....اگه امشب آرومم نکنی چه جوری یه سال دیگه رو اینجوری سپری کنم...
خدا جونم قصه امسالمونو قشنگ بنویس ما دلمونو با گناه زشت کردیم ،سیاه کردیم اما تو خوشگلش کن...خداجونم....ما بدیم تو مارو خوب کن...آخه ما کسی رو جز تو نداریم...
خدایا ...خدای من.... فصه امسالمو عاشقانه بنویس...زندگی بی عشق مرگه...منو امسال عاشق بنویس....
خدایا .... ما آدما گرفتاریم...گرفتار خودمون...گم شدیم...گمگشته ایم... تو راهو نشونمون بده...کجا بریم جز در خونت...آآآآآآآآآآآآآآآآی خدا! آی خدا! چه دل پر دردی داریم ما خدا! به دادمون برس....
امیدم ...امیدم تویی امسال دلمو نا امید ننویس... نمی خوام غم نباشه...نمیگم مشکل نداشته باشم.... می گم منو صبور بنویس...
خدایا! .....![]()
هستا گریه مو درآوردی کهمنم تو شبی که دارم از دلگیری میمیرم سر به این تاپیک زدم...
گریه کن گریه قشنگه.....گریه سهم دل تنگه....هستا گریه مو درآوردی کهمنم تو شبی که دارم از دلگیری میمیرم سر به این تاپیک زدم...
نه عزیزم همه عزا گرفتن...ارش عصبی شده....
حالا باید چی کار کرد؟؟نه عزیزم همه عزا گرفتن...ارش عصبی شده....
به نظر من ارامش خودمون حفظ کنیم و منتظر عکس العمل ادمین باشیمحالا باید چی کار کرد؟؟
خوبم عزیزم!به نظر من ارامش خودمون حفظ کنیم و منتظر عکس العمل ادمین باشیم
خوبی تو؟
میشه عزیزم حتما میشه هم اینجا هم تو دنیای واقعی...خوبم عزیزم!
ایشالا که همه چیز رو به راه شه....
سلام خدا!
امشب فقط می خوام یه جمله بگم اونم اینه که....
کمکم کن تا بتونم از همه امکانات و ظرفیت هایی که بهم دادی به بهترین نحو استفاده کنم...
نذار شرمندت بشم خدا....![]()
شروع قشنگی بود عمو اما پایانش تلخ...سلام خدا
....
خداحافظ خدا
من براي شما پيشنهاد دارم :خداجونم...
کی می خوای حاجتمو بدی؟پس کی؟پس کی خدا؟؟دیگه طاقت ندارم....دلم دیگه تاب نداره....دیگه بریدم خدا...چند سال؟ چند سال باید ازت بخوام؟؟ امسال تا امشب جرات نکردم چیزی روکه پارسال ماه رمضون هر شب و هر سحر ازت خواستمو بخوام...اما امشب...دیگه نتونستم...دیگه نمی تونم خداااااااااا![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
الو مرکز همسر یابی ؟!!! | گفتگوی آزاد | 25 | |
س | الو الو الو .................الوووووووووووووو? ?ووووووووو | گفتگوی آزاد | 7 | |
![]() |
الو ... الو ... خدا هست ؟ | گفتگوی آزاد | 10 | |
![]() |
الو .....الو آزمایش می کنیم 1..2..3 | گفتگوی آزاد | 7 | |
N | الو سلام...با خدا كار داشتم...( خيلي قشنگه ) | گفتگوی آزاد | 4 |