هان؟ما؟؟!!!
مایی وجود نداره
هیچوقت هیچ کجا
اسپاو منتظر برگشتن دوستشه![]()
خودمو گفتم....خوب اتفاقه شاید افتادم مردم اونوقت باید اون دنیا منتظرش باشم

دلم براش تنگولیده...

هان؟ما؟؟!!!
مایی وجود نداره
هیچوقت هیچ کجا
spow هست تا تاپیک قفل کنه اما کی تاپیک شما رو قفل کنهما؟؟!!!
مایی وجود نداره
هیچوقت هیچ کجا
spow هست تا تاپیک قفل کنه اما کی تاپیک شما رو قفل کنه![]()
سلام هستا کجایی توو؟؟؟؟سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام!
خدای من، عشق ارمغان ،سلام!
خداجونم قرار نبود الآن بیام آخه هنوز سفرم تموم نشده اما نتونستم نتونستم امشب ننویسم برات....
یادته؟یادته شب آخر ماه رمضون ازت خواستم که دنبالم بیای؟بیای و هوامو داشته باشی؟می خوام بگم ازت ممنونم روم نمی شه تو چشمات نگاه کنم من گفته بودم یادم می ره، گفته بودم زود یادم می ره چه شبای قشنگی رو باهات داشتم یادم می ره ماه رمضونو ،یادم می ره مهربونیتو یادم می ره عشق تو رو اما یه چیز یادم نمی ره این که خیلی کمم این که خیلی ناتوانم....
خدایا امشب بنده تو.....ارمغان تو ....خیلی.....
می دونی جای نقطه ها باید چی بذاری تو همه جیزو می دونی...
خداجونم ای تنها یاور ارمغان....ای تنها دوست من....بیا دنبالم فقط حس همراهی توست که منو تو این سفر یاری می ده الآن که نیمه راهم روزای سخت گذشته نمی ذاره آیندرو تجربه نکنم خیلی خستم اما باید برم تا آخرش خستگی مونده برام نمی ذاره نیمه راه دست از سفر بکشم.... بیا با من بذار حست کنم بذار تو عشقت فرو برم بذار بشم تو، بذار عاشقت بشم....
دستمو بگیر یه بار دیگه بلندم کن یه بار دیگه بهم توانایی بده....
خیلی حرف دارم باهات اما بسه...باید رفت کم حرف زد و عمل کرد...
لبهام...چشمام....پوستم....گوشتم....همه وجودم می گه:
سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام!
خدای من، عشق ارمغان ،سلام!
خداجونم قرار نبود الآن بیام آخه هنوز سفرم تموم نشده اما نتونستم نتونستم امشب ننویسم برات....
یادته؟یادته شب آخر ماه رمضون ازت خواستم که دنبالم بیای؟بیای و هوامو داشته باشی؟می خوام بگم ازت ممنونم روم نمی شه تو چشمات نگاه کنم من گفته بودم یادم می ره، گفته بودم زود یادم می ره چه شبای قشنگی رو باهات داشتم یادم می ره ماه رمضونو ،یادم می ره مهربونیتو یادم می ره عشق تو رو اما یه چیز یادم نمی ره این که خیلی کمم این که خیلی ناتوانم....
خدایا امشب بنده تو.....ارمغان تو ....خیلی.....
می دونی جای نقطه ها باید چی بذاری تو همه جیزو می دونی...
خداجونم ای تنها یاور ارمغان....ای تنها دوست من....بیا دنبالم فقط حس همراهی توست که منو تو این سفر یاری می ده الآن که نیمه راهم روزای سخت گذشته نمی ذاره آیندرو تجربه نکنم خیلی خستم اما باید برم تا آخرش خستگی مونده برام نمی ذاره نیمه راه دست از سفر بکشم.... بیا با من بذار حست کنم بذار تو عشقت فرو برم بذار بشم تو، بذار عاشقت بشم....
دستمو بگیر یه بار دیگه بلندم کن یه بار دیگه بهم توانایی بده....
خیلی حرف دارم باهات اما بسه...باید رفت کم حرف زد و عمل کرد...
لبهام...چشمام....پوستم....گوشتم....همه وجودم می گه:
خدایاااااااااااااااااااااا!
ممنونتم!
خدا جونم ممنونتم!
دوستای خوبم!دوستای مهربونم!
عمو spow!
آبجی فروغ!
عمو bmd!
خاله مهسیما!
نگاه کنین!
همه شاهدین!
خدا دیشب نوشتم امروز جوابمو داد!آره خدا امروز بهم یه کادو داد!یه چیزی که واقعا" بهش احتیاج داشتم دستمو گرفت بلندم کرد!
خدای من یه دونست خدای من تکه!
دوستش داررررررررررررررررررررررم!
دوسش داررررررررررررررررررررررررررررررم!خدا جونم می رم تا سفرم رو ادامه بدم دلم برای همتون تنگ می شه!
به امید دیدار!
خدایاااااااااااااااااااااا!
ممنونتم!
خدا جونم ممنونتم!
دوستای خوبم!دوستای مهربونم!
عمو spow!
آبجی فروغ!
عمو bmd!
خاله مهسیما!
نگاه کنین!
همه شاهدین!
خدا دیشب نوشتم امروز جوابمو داد!آره خدا امروز بهم یه کادو داد!یه چیزی که واقعا" بهش احتیاج داشتم دستمو گرفت بلندم کرد!
خدای من یه دونست خدای من تکه!
دوستش داررررررررررررررررررررررم!
دوسش داررررررررررررررررررررررررررررررم!خدا جونم می رم تا سفرم رو ادامه بدم دلم برای همتون تنگ می شه!
به امید دیدار!
و لرد عزیز همچنین ای روزگارحاجی نکنه اون کوچولو خودتی!!!
سلام به سجاد سلام برسون از طریق تاپیک های قدیمی شناختمتون
سلام خداجونم...اینجا یه جوری شده...عموم نیست انگار یتیم شدم....تو لاک خودم فرو رفتمو هیچکسو جز تو ندارم...
این آخرین حرفامه تو سال 88...امسال شاید سخت ترین سال زندگیم بود...هر روز یه اتفاق بد...هرروزش برام سخت بود ...جوری که فکر می کردم هرگز به فرداش نمی رسم...اما فردا که میومد به سختی عادت کرده بودم..همش هیمنجوری گذشت...اضطراب و استرس...دلنگرانی...آخرشم یه عشق کوچیک که نابود شد و رفت....همه چیزو امسال تجربه کردم...
شکرت خدا...شکرت...خوشحالم که گذشت هرچند اونجوری که می خواستم نشد اما حداقل هرکاری تونستم و در توانم بود انجام دادم...بزرگ شدم امسال...
ببینم...جرا اینجوری نگام می کنی؟؟نمی خوای بگی سال دیگه سخت تره که؟خداجونم من خیلی خستم...از همه چیز ... توانم تموم شده... تورو خدا منو به آرزوم برسون![]()
امیدوارم امسال همه شاد باشن...از ته قلبم می خوام آدما خوشبخت باشن و شاد... دوست دارم تو دل هیچکس غم نباشه...دوست دارم همه...همه گرفتارا از ته قلبشون بخندن....
خداوندا .... تو می دانی که انسان بودن چه دشوار است؟ ....چه زجری می کشد آن کس که انسانست و از احساس سرشار است؟؟
خداجونم باید برم سفر...باید هوایی تازه کنم...دعا کن وقتی بر می گردم آدم شده باشم....
دوست دارم
![]()
سلام عزیزم ممنون عید تو هم مبارک...سلام هستا جون عیدت مبارک و انشاءالله که سال خوبی داشته باشی
منم سال 88 بدترین سال عمرم بود همیشه میام مناجاتاتو دزدکی میخونمو لذت میبرم آخه خیلی قشنگ حرف میزنی
میخواستم با اون دل کوچیکو خوشملت واسه منم دعا کنی آخه منم خستم منم تحملم تمام شده دوس دارم فقط بخندم اما دلیلی ندارم.دوس دارم زندگیم شاد باشه.نه اشتباه نشه ها هیچ مشکل خاصی ندارم اما دلم شاد نیست احساس تنهایی میکنم با اینکه دوروبرم بره آدمو دوسته اما بازم احساس تنهایی میکنک
های یکم سبک شدم آخه رو دلم قلمبه شده بود
خدایا دوست دارم و خواهش میکنم یه کاری بکن کارستون که امسال سال خوبی واسه همه باشه.همه و همه
![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
الو مرکز همسر یابی ؟!!! | گفتگوی آزاد | 25 | |
س | الو الو الو .................الوووووووووووووو? ?ووووووووو | گفتگوی آزاد | 7 | |
![]() |
الو ... الو ... خدا هست ؟ | گفتگوی آزاد | 10 | |
![]() |
الو .....الو آزمایش می کنیم 1..2..3 | گفتگوی آزاد | 7 | |
N | الو سلام...با خدا كار داشتم...( خيلي قشنگه ) | گفتگوی آزاد | 4 |