زود لو دادي ديگه! منظورم پست خانم ترانه بود.
باز ياد اون سوتي افتادم و اون مستطيل دور اون جمله![]()
خوب پستش تو کجا؟ مگه لینک اورکات آخوندی رو نداده بود؟؟ از منم دعوت کرد برم؟؟
هوس گوش موبایل کردی نه!؟
زود لو دادي ديگه! منظورم پست خانم ترانه بود.
باز ياد اون سوتي افتادم و اون مستطيل دور اون جمله![]()
همين فضيلت اخلاقيته كه افراد مخالفي چون من رو گردت جمع نموده...اونی که برق رو اختراع کرد برا خودش تنها اختراع نکرد به مردمی اعطا کرد که حتی تو خواب هم چنین چیزی نمیدیدن، نه فقط برق همه چیز
من خودم رو در مقابل کسانی که هنوز بع بع میکنند مسئول میدونم ولو اینکه اونا به خونم تشنه باشند... و آری این است از فضائل اخلاقی ما!
همين فضيلت اخلاقيته كه افراد مخالفي چون من رو گردت جمع نموده...
ولي خيلي ها دوري گزيدن و فرار و يا حتي فرياد بيصدا زير آب رو به كار تو ترجيح ميدن. رو اين مسئله فكر كن... پير ميشي ها
نورز به موي سپيدم ,گمان به عمر دراز ------جوان ز حادثه اي پير مي شود گاهي..
موتورولا c150 يا p990iخوب پستش تو کجا؟ مگه لینک اورکات آخوندی رو نداده بود؟؟ از منم دعوت کرد برم؟؟
هوس گوشي موبایل کردی نه!؟
موتورولا c150 يا p990i
اون كه تو صفحه شخصي بود بحث اينجا رو بچسب. لو رفتي ميخواي از آب گل آلود ماهي هم بگيري؟!
قضیه من داستان اون کشیش است که میگه آدم اول باید خودش رو عوض کنه تا به دنیا برسه
من دارم راهم رو میرم و فعلا تو مرحله خودم میتونم علنی باشم
به سمت جادوگر میرویم، ممکنه که هیچوقت هیچوقت هیچوقت به خانه بر نگردیم
اما جادوئی که احساس خواهیم کرد ارزش یک زندگی را دارد...
يه تحليل آماري ميگه اوناييكه محبوبند, بيشتر ازشون تشكر ميشه و خودشون كمتر تشكر ميكنند.
آدماي متعادل تو ايندو چيز هم تقريبا در توازن هستند. و آدماي خود شيرين....
از قضيه جادوگر هم چيزي در حد رسيدن به يك هدف والا رو فهميدم.
من ازم بیشتر تشکر نمیشه، اون اوایل اصلا تشکر نمیکردم چون فکر میکردم میخواد یس و نو بپرسه حسش رو نداشتم
فکر کنم حدود 350 تا تشکر داشتم و 0 تا تشکر کرده بودم
ما ز بالائیم و بالا میرویم
ما از آنجا و از اینجا نیستیم ما ز بی جائیم و بی جا می رویم
خب ديگه ! حتما اهميت نميدادي كه سعي هم نميكردي. البته من بيشتر تشكرات جديدم رو از تو گرفتم. و اين هم يه مسئله ديگه است...
350-0 واو!! چقدر چيز بودي كه كسي به دل نمي گرفت!؟
دوست دارم اولين پستهات رو در اين سايت پيدا كنم و ببينم![]()
اولين جرقه هاي آشناييمون هم از اونجا شروع شد. در تايپيكي براي مكالمه آزاد انگليسي! يادته؟! وقتي تو وارد شدي, اون قسمت هم خوابيد!خوب من اگه تشکر نمیکردم توقع تشکر هم نداشتم، اما چون اکثر پستهام مفید بودند تشکر میکردند.
من تا قبل انتخابات حتی یه پست هم خارج از تالار زبان نداشتم، بری پستهای قدیمش رو ببینی پیدا میکنی
ما فقط داريم قيمت رو بالا ميبريم.وای شماها چقد به سر و کول هم میپرین
جناب lord و bmd![]()
سلام ...اصل اصل قضيه اينهدوستان فکر بدی به خاطرشون نازل نشه
اصل قضیه بین اینا اینجوریه :![]()
اولين جرقه هاي آشناييمون هم از اونجا شروع شد. در تايپيكي براي مكالمه آزاد انگليسي! يادته؟! وقتي تو وارد شدي, اون قسمت هم خوابيد!
ما فقط داريم قيمت رو بالا ميبريم.
سلام ...اصل اصل قضيه اينه![]()
bmd جان، من اصلا دل و دماغ ندارم ... چیزای عجیبی امروز دیدم ... تا دلتم بخواد گاز فلفل خوردم ... اما نه، من چیز زیادی از شما یادم نمیاد
بعد بهت میگم
ارازل اواش میگی چرا
گاز فلفل .........![]()
ببخشين اينجا كجاست؟؟
با وضو وارد شو برادر... داري درجه خلوصت رو بالا ميبري عزيز...بودنت اونجا لازم بود... بايد ميرفتي...غصه نخور...bmd جان، من اصلا دل و دماغ ندارم ... چیزای عجیبی امروز دیدم ... تا دلتم بخواد گاز فلفل خوردم ... اما نه، من چیز زیادی از شما یادم نمیاد
ببخشين اينجا كجاست؟؟
راست ميگي خيلي جلوي اطلاع رساني رو ميگيره اين پ....محل تشکیل جلسات شرکت Lord & Spow و پارازیتهای پسر ایرانی
با حضور دوست عزیزمون bmd
اينجا آخر جاده است. ميتوني بجنگي ويا ميتوني فرار كني... انتخاب با خودته... فقط يك مسئله وجود داره : every thing you say, can and will be use against you
همش ترجمه يه اواز بود كه نوشتم.. ولي باشه .. خودتون خواستيد ديگه . .. رييس بزرگ داره چشاش رو ميشوره و قائم مقام هم تو حس ديگه اييه..ميجنگم...
همه مثل خودت نيستند كه زود جا بزنندسلام برجنگجویان کوهستان
جنگجویان عاشق
هه هه هه
نه محتاج عشقيم نه زن جماعت--- كوه سترگيست اين قد و قامت![]()
زندگي مرحله داره. منم الان و فقط در اون لحظه اپسيلون تو اين حس بودم و اين شعر رو از خودم تراوش كردم...![]()
خلافش ثابت شده، شرمنده
زندگي مرحله داره. منم الان و فقط در اون لحظه اپسيلون تو اين حس بودم و اين شعر رو از خودم تراوش كردم...![]()
چشم ديگه نميگم..
الان یعنی بهت برخورد؟؟ تو!!؟؟
شوخی میکنم، هرچی میخوای بگو .... اما من هیچوقت منکر اینکه مرد به یک زن احتیاج داره نیستم، اما چیکار کنم که ذات کثیفم باعث میشه دخترا رو مواد اولیه یه ترشی دبش ببینم![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
الو مرکز همسر یابی ؟!!! | گفتگوی آزاد | 25 | |
س | الو الو الو .................الوووووووووووووو? ?ووووووووو | گفتگوی آزاد | 7 | |
![]() |
الو ... الو ... خدا هست ؟ | گفتگوی آزاد | 10 | |
![]() |
الو .....الو آزمایش می کنیم 1..2..3 | گفتگوی آزاد | 7 | |
N | الو سلام...با خدا كار داشتم...( خيلي قشنگه ) | گفتگوی آزاد | 4 |